Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tyrkysová hora

Audiokniha Tyrkysová hora

Délka:

11 hod 8 min

Čte:

Anita Krausová

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jack Reacher: Varovný signál

Jack Reacher: Varovný signál

Když to nejde po dobrém, ať promluví pěsti. Jen pokud možno ne bezhlavě… Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher by si zřejmě v roli vyhazovače dál lebedil v barech a stripklubech floridského Key Westu, kdyby ho tam nevyčmuchal jistý Costello. Jackovi se sice p

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Svojtka (umělecký šéf a režisér Městských divadlech pražských - ABC a Rokoko)

Obrázek podcastu Kruh

Kruh

V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo... Klidné univerzitní městečko v Pyrenejích je rázem na nohou. D

Obrázek podcastu Kdo tě sleduje?

Kdo tě sleduje?

Každý říjen se ospalá vesnice St Abel’s Chapel stane centrem náboženského festivalu, který přitahuje stovky lidí. Ačkoli událost provází mnoho podivností, místní mlčí – příjmy z oslav potřebují. Jenže záhadná Anna Brownová, která se právě přistěhovala, odmítá dělat, že

Obrázek podcastu Vrah andělů

Vrah andělů

Hacker, který si říká „Čaroděj“, se nabourá do webových stránek FBI a umístí na ně šifru odkazující na hřbitov v Michiganu, kde je objevena mrtvá dívka vylézající ze země… jako kdyby se snažila vydrápat z vlastního hrobu. Jessica Blackwoodová se má stát nastupující hvěz

Obrázek podcastu Popol všetkých zarovná

Popol všetkých zarovná

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, ale to, čo stvárajú sa môže niekomu zdať akési povedomé... A možno nie. Neobyčajný detektívny román od najpredávanejšieho slovenského spisovateľa! Na

Obrázek podcastu Šest na bidýlku

Šest na bidýlku

Šest na bidýlku byla populárně-naučná parodie na rozhlasové hitparády populárních písní (název odkazuje k tehdejší rozhlasové "Houpačce", hitparádě "12 na houpačce", kterou v Československém rozhlase uváděl Jiří Černý). Redaktor Kukla a doktor Žirecký komentují nahráv

Obrázek podcastu Na prahu neznáma

Na prahu neznáma

Z prózy spisovatele a žurnalisty Karla Poláčka, která s podtitulem Satirické romaneto vycházela v roce 1922 na pokračování v Lidových novinách.Připravil Jiří Vondráček. Režie Petr Mančal. Účinkuje Arnošt Goldflam.Natočeno 2012.

Obrázek podcastu Vampýrská akademie

Vampýrská akademie

Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně

Obrázek podcastu Host do domu, Bůh do domu

Host do domu, Bůh do domu

Na této hře, která vznikla jako koláž z motivů povídek slavného humoristy Jaroslava Haška, je pozoruhodný fakt, že autorem textu je sám herec Lubomír Lipský. Není proto divu, že hlavní postava, kterou psal herec s vědomím, že sám bude jejím interpretem, nás provází vše

Obrázek podcastu Velké maličkosti

Velké maličkosti

Jan Werich opět jak ho neznáte na novém CD Velké maličkosti. Rozhlasový archiv odhalil další na CD dosud nevydané záznamy s Janem Werichem. Další z řady CD se zvukovými záznamy vystoupení Jana Wericha před rozhlasovým mikrofonem nazvané příznačně Velké maličkosti shrnuj

Obrázek podcastu Muž s břitvou

Muž s břitvou

Románová rekapitulace situovaná na začátek 20. století; v tomto příběhu "potřeštěného hrdiny" autor s humoristickým nadhledem načrtl portrét člověka usilujícího svobodně prožít život plný zajímavostí a nesvázaný konvenčními přikázáními a dobovými stereotypy.V režii Hany

Obrázek podcastu Košlerová: Včelí medvídci a Pučmeloud

Košlerová: Včelí medvídci a Pučmeloud

Úspěch včelích medvídků u dětského publika spočívá v souhře vtipného příběhu a chytrých písní Zdeňka Svěráka a Petra Skoumala. V dalším pokračování historek dvou čmeláků Čmeldy a Brumdy a jejich strašidla Pučmelouda se seznámíme také s paní Pučmeloudovou, do které se ob

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Případ podivného gombíku

Případ podivného gombíku

Jaroslav ležel v pokroucené poloze. Bylo zřejmé, že Starigrad bude potřebovat nového župana. Druhá ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Druhá kniha ze série hist

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Motejlek (ekonomický publicista)

Obrázek podcastu Paměti českého krále Jiříka z Poděbrad

Paměti českého krále Jiříka z Poděbrad

Paměti Jiříka z Poděbrad jsou vtipnou a zároveň čirou anatomií moci. Budete svědky toho, jak je budoucí český král zasvěcován svým poručníkem Hynkem Ptáčkem z Pirkštejna do logiky mocenského boje, a poznáte známé historické osobnosti v poněkud jiném světle. Autorův leh

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Křesťanská konference 1994 – Derek Prince

Kompletní digitalizovaná nahrávka z Křesťanské konference 1994, jejímž hlavním řečníkem byl britský biblický učitel Derek Prince. Ten kázal o úřadech v církvi a o duchovní situaci v Evropě. Nadčasové vyučování vás znovu povzbudí na vaší cestě za Ježíšem.

Obrázek podcastu Cesta kolem Měsíce

Cesta kolem Měsíce

Jules Verne téměř věšteckým způsobem předpověděl řadu prvků, které později lidé při cestě na Měsíc využili, konfrontoval protichůdné vědecké názory a vždy se včas zastavil, když vyprávění začalo být až příliš neuvěřitelné. Humorem a ironií pak maskoval nedostatek lidský

Obrázek podcastu Ježíškovy první Vánoce

Ježíškovy první Vánoce

Pohádková podoba biblického příběhu o narození Ježíše. Provedou nás jím dva strážní andělé, jeden již postarší anděl v podání Luďka Munzara a jeho malý pomocník Toník. Budou bdít nejen nad jesličkami s právě narozeným Ježíškem, ale i nad celým příběhem, aby byl vyprávěn

Obrázek podcastu Nikola Šuhaj loupežník

Nikola Šuhaj loupežník

Známý příběh Nikoly Šuhaje vychází ze skutečných událostí a byl několikrát filmově a divadelně zpracován. Román Ivana Olbrachta znovu ožívá v četbě na pokračování z roku 1959 v podání Jaromíra Spala.

Obrázek podcastu Spis Vaterland

Spis Vaterland

Berlín 1932 – ještě se vesele nasává, ale puč už je na dohled! Teče tudy snad Spréva, nebo jak se dostal utopenec do výtahu prvotřídního berlínského zábavního podniku Vaterland? A otrávený jedem jihoamerických indiánů? Jenže pokud jeho smrt opravdu souvisí s pančováním

Obrázek podcastu Nesmírný

Nesmírný

Oddělení Q se pod velkým tlakem vrací k sedmnáct let starému a mimořádně tragickému případu dopravní nehody, při níž byla mladá dívka vymrštěna vysoko do větví stromu. Střízlivě uvažující Carl tentokrát čelí zvláštní záhadě a jeho protivník, zkušený manipulátor se želez