Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Trujkunt I. - Kruhy

Audiokniha Trujkunt I. - Kruhy

Délka:

6 hod 5 min

Čte:

Zbigniew Kalina

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Foukneš do pěny

Foukneš do pěny

Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu. Audiokniha nejprodávanější české autorky současnosti vás ve svému příběhu vezme až na konec světa.

Obrázek podcastu Nepříliš šťastná rodina

Nepříliš šťastná rodina

Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah. Manželé Mertonovi byli brutálně zabiti pár hodin poté, co přivítali na velikonoční nedělní

Obrázek podcastu Parfém – příběh vraha

Parfém – příběh vraha

Má nejjemnější nos na světě. Vycítí i to, co mu tak bolestně schází? Poslyšte zkazku o rokokovém psychopatovi, jenž pojmu „masová vražda“ vtiskl nový, kosmetický rozměr. Netvora Jeana-Baptista Grenouille zrodilo ve smradlavém 18. století pařížské rybí tržiště a odmalič

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

Pozemšťan Arthur Dent konečně najde mírumilovnou planetu, kde by mohl strávit zbytek života. Pak na ní však ztroskotá kosmická loď… Pátá a závěrečná část slavné série, v níž Arthur Dent hledá tiché místo v odlehlém koutě vesmíru, kde by mohl v klidu strávit zbytek život

Obrázek podcastu Plzeňské strašení

Plzeňské strašení

Plzeňské strašení - audiokniha obsahuje zpívané i mluvené pověsti z plzeňského kraje. Účinkují Martin Stránský a skupiny Strašlivá podívaná, Navzájem, Démophobia, Slepá kolej a další. Plzeňské strašení je album plné mluveného slova a písní s tématikou o strašidlech a mě

Obrázek podcastu Ziel Karminia

Ziel Karminia

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Alex, Kerstin und Eva aus Freiburg im Schwarzwald helfen der Archäologin Sonja Peng bei der Entdeckung der antiken Stadt Karminia. Die drei Freunde er

Obrázek podcastu Politické kauzy

Politické kauzy

Miliony v krabici od vína, kterou obdržel hejtman David Rath. Láska premiéra Petra Nečase k ředitelce jeho kabinetu Janě Nagyové, jež způsobila pád vlády. Podezřelé obálky šéfa Věcí veřejných Víta Bárty. Utajovaná, leč neutajená lánská schůzka místopředsedy ČSSD Michala

Obrázek podcastu Šum

Šum

Mysteriózní hororový thriller z pera filmového scenáristy a režiséra Jana Vejnara (film Přišla v noci, seriál Vlastně se nic nestalo). Krátce před Vánoci dostane David nahrávku videa pořízeného před lety na jedné oslavě. Zachycuje situaci, která odstartovala psychický

Obrázek podcastu Nikola Šuhaj loupežník

Nikola Šuhaj loupežník

Známý příběh Nikoly Šuhaje vychází ze skutečných událostí a byl několikrát filmově a divadelně zpracován. Román Ivana Olbrachta znovu ožívá v četbě na pokračování z roku 1959 v podání Jaromíra Spala.

Obrázek podcastu Bronzové stíny

Bronzové stíny

Jmenuji se Didius Falco a jsem čmuchal císaře Vespasiana. pro distribuce: Historická detektivka ze starověkého Říma. Hlavní postava Didius Falco je sarkastický agent císaře Vespasiana. Druhá kniha z falconovské série Lindsey Davisové. Didius Falco, pro přátele Marcus,

Obrázek podcastu Silo

Silo

Co když je všechno lež? A co když není?! Objevte svět, kde už jen samotná myšlenka na to, že byste chtěli jít ven, je smrtelným zločinem. Svět zredukovaný na desítky pater oceli a betonu a pohřbený míle pod zemí. V obřím Silu vládne neúprosný řád. Lidé pracují podle kas

Obrázek podcastu Hovory s Bohem III.

Hovory s Bohem III.

Tohle je neobyčejná kniha. Poslední díl trilogie obsahuje zásadní autorovy myšlenky o naší cestě za porozuměním Boha, o našich pochybnostech i hledání opravdovosti. Hovory s Bohem jsou určeny všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. Autor vstu

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 5 - Polibek smrti

Hříchy pro posluchače rozhlasu 5 - Polibek smrti

Polibek smrtiPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana

Obrázek podcastu Přežila jsem Tinder

Přežila jsem Tinder

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, n

Obrázek podcastu Nezapomenutelná setkání

Nezapomenutelná setkání

Řada krátkých příběhů Pavla Štolby, jež se ptactvem všeho druhu jenom hemží. Strakapoudů, pěnic, vlaštovek, kachen, sovic, puštíků a jiných opeřenců je v nich nepočítaně

Obrázek podcastu 15 minus

15 minus

15 minus je zdánlivě nevinná televizní show. Skupina odvážlivců se snaží dostat skrz neznámé území na smluvené místo, kde na ně čeká odměna 60 milionů eur. Situaci ale komplikují dvě pravidla. Podle prvního se peníze rozdělí rovným dílem mezi všechny v cíli. Podle druhé

Obrázek podcastu Ani párem volů

Ani párem volů

Zachary nechce být sedlákem. Má plné zuby přehnané kontroly ze strany dědečka z otcovy strany. Chystá se opustit rodný statek. Dřív, než tak učiní, je odvlečen na dvůr císaře Urvala, a současně mnohem méně laskavého dědečka z matčiny strany. V srdci říše Mlžného roje, v

Obrázek podcastu Jožánek

Jožánek

Rodiče pětiletého Jožky Karpíška odjíždějí služebně na dva měsíce do Londýna a chlapce svěří do péče sousedky, paní Pokorné. Jožánek však uteče ke svému dědečkovi, který je bývalý převozník. Bydlí přímo u vody se psem Sultánem a oslíkem Kylijánem. Tady chlapec prožívá k

Obrázek podcastu Pohádky z lesa

Pohádky z lesa

V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu. Každý večer přinášejí svým dětem kromě pochoutek i jednu pohádku, kterou jim za odměnu vyprávěly vyléče

Obrázek podcastu Dobrodružství strýčka Eskymáka

Dobrodružství strýčka Eskymáka

Zábřežský rodák Jan Welzl (narozen 1868), známý spíše pod jménem Eskymo Welzl, byl proslulým a tajemným polárním lovcem a zlatokopem. Živil se jako zlatokop, rybář, potulný kramář, a dokonce se načas stal i náčelníkem eskymáckého kmene. V roce 1928 se nakrátko zastavil

Obrázek podcastu BASIL – Valašský vojvoda

BASIL – Valašský vojvoda

Legendární stvořitel mnoha fantasy hrdinů, Miroslav Žamboch, nepřestává překvapovat. Po všech fantastických hrdinech vytáhne na světlo světa obyčejnýho chlapa z Moravy. A pište si, že to není jen tak nějakej obyčejnej chlap. Protože tohle je… Basil! První polovina třin

Obrázek podcastu Jak jsem stopoval letadlo

Jak jsem stopoval letadlo

Je krásný, mladý, bohatý, úspěšný. Během jednoho roku se všechno změní: projekty nevychází, přichází o peníze a rozpadá se mu manželství. Jak teď naloží se svým životem? Rozhodne se vyrazit kolem světa. Stopem. Ale ne obyčejným! Stopuje letadla i limuzíny, spí v pětihvě

Obrázek podcastu Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky

Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky

/„Ach jo“ v žádném slovníku ani encyklopedii nenajdeme a málokdy to vidíme napsané. Ale většina z nás ten zvuk vydává každý den. A používá ho celý život./ Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad

Obrázek podcastu Na tenkém ledě

Na tenkém ledě

Před sedmi lety byl Miles Pussett žokejem v překážkových dostizích, po nešťastné události však sport opustil a přísahal, že se k němu už nikdy nevrátí. Nyní adrenalin vyhledává na švýcarské ledové dráze Cresta Run ve Svatém Mořici. Náhodou se v městečku ocitne během ste