Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Audiokniha Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Délka:

1 hod 9 min

Čte:

Ladislav Kazda

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Útěk na koloběžce

Útěk na koloběžce

I lidé s mentálním postižením mají své potřeby, příběhy a bláznivé činy. Lehce humorná a provokativní sonda do milostného života mladíka, který má o kolečko méně v hlavě, ale o kolečko více v srdci, a na dvou kolečkách prchá z ústavu sociální péče. Laurin Petrska se nar

Obrázek podcastu Hovory s T. G. Masarykem

Hovory s T. G. Masarykem

Ve známém díle představuje vynikající český spisovatel prezidenta Masaryka, jeho životní vzpomínky, filozofické, etické, politické zásady, vztah k demokracii, novému státu a jeho občanům, jak se mu vyjevily v řadě osobních rozhovorů. Jejich umělecká reprodukce stále bud

Obrázek podcastu K moři

K moři

Když k moři vyrazí nevlastní sestry, idyla se nekoná… Petrův život rozsekl vedví odchod od manželky Magdy i jejich dětí a založení nové rodiny s Klárou. Osud ho ale přiměje k tomu, aby jednoho léta vyrazil na dovolenou v doprovodu všech čtyř dcer. A i když dívky mají zr

Obrázek podcastu Pohádky 9

Pohádky 9

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již devátý titul miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody právě vychází...

Obrázek podcastu Dámy a pánové

Dámy a pánové

Kruhy se otevírají, ale staré čarodějky ještě nepatří do starého železa! V království Lancre nastává den letního slunovratu, blíží se horká svatojánská noc plná shakespearovských čar a kouzel. V hospodářských porostech se objevují kola – a výjimkou není ani květináček s

Obrázek podcastu Hrobník a vražda v kryptě

Hrobník a vražda v kryptě

Vídeň roku 1895: Inspektor Leopold von Herzfeldt řeší záhadnou smrt muže v kryptě pod katedrálou svatého Štěpána. Mrtvému nebyl zdánlivě zkřiven vlas na hlavě, jen obličej měl poznamenaný předsmrtnou hrůzou. Zemřel na obyčejný infarkt, nebo se stal obětí zákeřného zloči

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 12 - Peter Duhan 06.06.2014

100 statečných - Host č. 12 - Peter Duhan 06.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Duhan (generální ředitel Českého rozhlasu)

Obrázek podcastu Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor

Původní titul DM 15252 "Praha, jak ji vidím já / Sochařův konfiteor" vydal Supraphon v roce 1965 - nyní titul s vyprávěním malíře JANA SLAVÍČKA ( *22. 1.1900 - † 5.4.1970 ) a sochaře KARLA LIDICKÉHO (*17.6.1900 - † 21.5. 197) vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání (3.série)

Bílá paní na hlídání (3.série)

Poslední část příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní důstojník

Obrázek podcastu Hororové rande

Hororové rande

Najhoršie rande v živote môže byť tým najdôležitejším. Audiokniha Hororové rande nie je triler! Je to tragikomický príbehom o láske, priateľstve, strachu zo straty ale tiež o tom, ako nás blízkosť smrti núti klásť si tie najťažšie otázky. Sebastian Fitzek tentoraz namie

Obrázek podcastu Anne ze Zeleného domu

Anne ze Zeleného domu

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavými copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co tady Anne Shirleyovou asi čeká? Dvojice stárnoucích sourozenců, kteří se rozhodli, že k sob

Obrázek podcastu Ľudové rozprávky

Ľudové rozprávky

Spoločné dielo študentov Strednej zdravotníckej školy v Nových Zámkoch obsahuje 4 rozprávky z ľudovej tvorby . Diela boli nahovorené viachlasne študentmi a spracované do formy audio knihy s popridávanými zvukovými efektmi a hudobným podmazom.

Obrázek podcastu Pověsti stověžatého města

Pověsti stověžatého města

"Pověstmi stověžatého města" vzdal Vladimír Müller láskyplný hold městu, ve kterém se narodil a ve kterém žil až do své smrti v roce 1977. Autor svou knihu napsal v roce 1946 a věnoval ji jednak svému rodnému městu a jednak všem svým předchůdcům, kteří - ať už vyprávění

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Autosalon

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Autosalon

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Sesterstvo a kouzelná kočka Fabiola

Sesterstvo a kouzelná kočka Fabiola

Spolužačky Báru, Míšu a Elu, která se do města zrovna přistěhovala, dá jednoho dne dohromady Fabiola, kočka jejich osamělé sousedky, paní Ládvíkové. A to z jednoho prostého důvodu: chce, aby jí holky pomohly vyřešit dávnou záhadu, která paní Ládvíkovou už dlouho trápí.

Obrázek podcastu Společenstvo klíčníků

Společenstvo klíčníků

Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké

Obrázek podcastu Letargie

Letargie

Bývalý policista a bývalý zločinec stojí proti sobě. Minulosti neutečeš… V srdci lázeňského města se odehrává krvavá hra. Sériový vrah si vybírá za oběti ty nejpodivnější existence. Policie zpočátku zločiny vyšetřuje jako klasické vraždy, ale po chvíli začne být všem j

Obrázek podcastu Navždy Provence

Navždy Provence

Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Nechte se okouzlit vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít. Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s au

Obrázek podcastu Světlo přichází potmě

Světlo přichází potmě

V jediném románu Zdeňka Rotrekla, Světlo přichází potmě, autor v mnohovrstevnatém, částečně autobiografickém vyprávění, střídavě doplněném o lyrické záznamy snů, citáty, reminiscence, odkazy či dobové dokumenty a protknutém příznačnou barokní imaginací, reflektuje histo

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Hity Vlasty Buriana 1 - To neznáte Hadimršku

Tituly Hity Vlasty Buriana jsou unikátním edičním počinem, nabízejícím nestárnoucí humor legendárního komika z doby jeho největší slávy - ze třicátých a čtyřicátých let. Prastaré zvukové záznamy prošly komplikovanou technickou úpravou, jejíž výsledek překvapí i odborní

Obrázek podcastu Jana Alexandrová

Jana Alexandrová

Anatole France, který žil v letech 1844-1924, se proslavil alegorickým románem Ostrov tučňáků. Jeho knihy charakterizuje barvitost námětů, stylistická vybroušenost a někdy i úsměvná poloha. Šestidílná četba na pokračování s názvem Jana Alexandrová pochází z knihy Zločin

Obrázek podcastu Pohádky s pejsky, psy a hafany

Pohádky s pejsky, psy a hafany

Věřte nebo nevěřte, ale ani pohádky (zvláště ty moderní), se neobejdou bez našich čtyřnohých miláčků. Ať už jsou malí (Škubánek, Štaflík a Špagetka), střední, (tedy psi Jonatán a Žeryk, Hurvínkůvkamarád), velcí (Hektor a Sultán z Ladovy Chytré kmotry lišky) či dokonce m

Obrázek podcastu Mýty

Mýty

Již staří Řekové si rafinovaně užívali. A co teprve když se přimíchá britský humor! Protože smích je brána, kterou se dá do člověka propašovat mnoho dobrého, protáhl tudy Stephen Fry i kulturní základy evropské civilizace. Zatímco jeho krajan Robert Graves nebo náš Edua

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln