Audiokniha Tři oříšky pro Popelku

AHA! Rodičovstvo
Tento prelomový sprievodca pre každého rodiča mení zaužívané postupy vo výchove detí a transformuje vzťah rodiča a dieťaťa do pohodlného spolunažívania. Netrestajte – pomáhajte a vychovávajte! Pomôžte deťom spracovať ich emócie a obmedzte ich neposlušnosť na minimum. P…

Šestnáct stromů na Sommě
Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře…

Hovory o józe a mystice č. 28
Jiří Vacek: Živá nauka. Záznamy promluv z meditačních seminářů v Modré a na Hostýně v roce 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Tma
Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí! Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz …

Prorokyně a hlupák
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává j…

Euforie
Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každém kroku a je těžké mu odolat. Nátlak na to, abychom zapadli a dali si „jen jeden drink“ – který se změní na několik – ať už na večírku nebo v pátek večer, může vést k nevyr…

Terezínské ghetto
{'cs': 'Kára s mrtvolami a divoká honička liduprázdnými ulicemi! Takhle hororovou noc Bára ještě nezažila. Na opuštěné půdě, kde se schovala, ji objeví Petr, od nějž se dozvídá, že se ocitla v židovském ghettu v roce 1944. Když Petr dostane povolávací lístek do transpor…

Tři kamarádi
„Bez lásky je člověk vlastně jako mrtvola na dovolené.“ Robby Lohkamp má s Ottou a Gottfriedem malou autodílnu s benzinkou. V nejistých časech Výmarské republiky je kamarádské podnikání drží nad vodou a umožňuje jim na silnicích projíždět vozy způsobem, po němž hrozí ma…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

H2O a otázka zrcadlové sfingy
Za sedmero podsvětními říšemi je čeká Vulpesovo padouchárium… Vytoužená návštěva letního festivalu Kost-Live-Con, na kterou se skupinka přátel z klanu H2O jaksepatří vystrojila, vyústí v nečekanou tragédii. Hugo, Ofélie a Hubert v kostýmech oblíbených megahrdinů bezmocn…

Jak žít snadněji – recepty pro život
Kniha přináší recepty pro život pohledem alternativní medicíny. Máte-li problém, ať už zdravotní či psychický, můžete ho řešit různými způsoby. Důležité je vědět, že právě to, co se Vám děje je následek. Pokud se vydáte po niti zpět do své minulosti současného života, u…

Bůh je z Brna
Milí čtenáři, autor se k vám obrací s úctou a pokorou, v naději, že nezavrhnete toto skromné dílko a bude vám vděčný nejen za úsměv, ale i za pouhé pozvednutí jednoho koutku. Ovšem i to je význačným přínosem českému zdravotnictví, zvláště v současné, těžké době. Obsah k…

Nepil: Po Praze chodím…
Originální průvodce pražskými hospůdkami a vinárnami.

Dvacet tisíc mil pod mořem
Člověk versus technika. Kdo zvítězí? Dobrodružství tří trosečníků, na nedobrovolné cestě kolem světa v zajetí kapitána Nema na jeho podmořské lodi Nautilus. Jeden z nejúspěšnějších románů od průkopníka fantastické literatury Julese Verna. Legendární kniha sleduje osudy …

Italština do práce A1-B1
Děkujeme za zájem o poslechový kurz Italština do práce/Obchodní italština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na kontext…

Do smrti daleko
Billy Cowen, veterán kosmické války Británie s Čínou, dostal za službu velkorysý dar – detektivní licenci. Myslel si, že je to terno. Opravdu si to myslel... Jak se odhodlaný muž stane závislým na stavengeru, hořkém likéru s příchutí dešťové vody? Kdo mu nechává tajupln…

Jednou nohou v hrobe
“Keď chcete chytiť skutočného vraha, treba ísť do ulíc! To sa od čias rady Vacátka nezmenilo.” Dominik Dán Každý nový prípad na oddelení vrážd sa začína tým, že nájdu rozstrieľanú alebo dobodanú mŕtvolu. Úlohou detektívov je ku každej mŕtvole vypátrať aspoň jedného možn…

Kipling: Mauglí - Kniha džunglí
Původní supraphonské 2LP album 1 18 2207 vydané v roce 1977, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5399-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Život víry 2026/06
Z obsahu čísla: Už nejsem Boží vnučka, ale dcera (rozhovor s Kristýnou Exnerovou) Zpěvačka a maminka čtyř dětí Kristýna Exnerová umí žít každý den radostně a naplno. V rozhovoru vzpomíná na dětství v rodině pastora a známé vedoucí chval i na bolestivý rozvod rodičů. O…

Záhada domu Marwicků
Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho. Zvířata se tomu místu …

Diabol v zrkadle
Nad Viedňou, niekdajším sídlom cisára, sa sťahujú mračná. Špióni biskupa Khlesla zavetrili stopu protestantského sprisahania, ktorého cieľom je likvidácia najvyšších katolíckych hodnostárov. Obeťou prvého útoku sa stane sám arcivojvoda Matej Habsburský. Kým lekári bojuj…

Oddelenie D
Jediné, čo potrebuje, je len zvládnuť nočnú službu… Alebo skôr doslova ju prežiť? Amy nikdy nechcela stráviť noc na psychiatrickom oddelení D. Sú tu hospitalizovaní duševne chorí pacienti a ona ako študentka medicíny tu musí získať pracovné skúsenosti. Jej kolegovia vša…

Eugenie
Osud míchá karty, my hrajeme/ Román je inspirovaný skutečnými osudy Eugenie Egertové Janečkové a plzeňského hotelu Continental. Eugenii jako většinu žen té doby čeká smluvený sňatek. S manželem se stará o chod hotelu, kde prožijí okupaci i válku. Bombardování Plzně hote…

Zločin v Amalfi
Druhý díl série oddechových krimipříběhů z prosluněné Itálie. Švédský učitel dějepisu Hugo Lind a majitelka cestovní kanceláře Lara Belmonteová řeší další případ záhadného úmrtí. Tentokrát Belmonte Travels zorganizovala luxusní pobyt na pobřeží Amalfi pro bohatou obchod…