Audiokniha Tři Mušketýři, II. díl

Dokonalé stopy
{'cs': 'V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové. Jediné, podle čeho může policie pohřešovanou právničku identifikovat, je zub a cár zkrvaveného šátku. V tajné místnosti kdesi v Edinburghu mezitím skutečná Elaine Buxtonová vyděšeně křičí do tmy. I…

Malý Princ
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána. Kniha obsahuje také dárkovou kartičku pro štěstí. Je určena čtenářům od 7 let.

Návraty české šlechty
Volné pokračování (audio)knihy: Příběhy české šlechty. Vladimír Votýpka vypravuje o českých šlechticích, z nichž většina kdysi odešla do emigrace a po roce 1989 se vrátila, aby převzala rodové majetky po svých předcích. Připomeneme si osudy Mladotů, Sternbergů, Collored…

Osamělá holubice
Velkolepý román o soumraku amerického Západu. Osamělá holubice Larryho McMurtryho je Pulitzerovou cenou oceněná klasika, milostný příběh, dobrodružství a hraničářský epos, ale také největší román, jaký byl kdy napsán o poslední vzdorující divočině Ameriky. Děj románu se…

Nepříliš šťastná rodina
Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah. Manželé Mertonovi byli brutálně zabiti pár hodin poté, co přivítali na velikonoční nedělní …

Kanibal
Románem Kanibal předkládá Lubomír Macháček čtenářům střet dvou výrazných osobností, lékaře a jeho bývalého pacienta, který vyhledá svého terapeuta krátce po návratu z vězení, aby se mu pomstil za domnělou křivdu. Jejich vzájemný souboj o pravdu života je nejen bojem o f…

Tekuté krystaly
Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

To nejlepší z české humoresky
Humoreska bývala krátká a slibovala pobavení. Stavěla na příhodě a vypravěči, který neváhal nadsazovat. Bytostné zalíbení v novinkách ji sbližovalo s obecnou mluvou a nespisovnými výrazy. Svým domovským právem patřila do novin a časopisů. Lačnila tudíž po námětech atrak…

Amber 5 - Dvory Chaosu
Americký spisovatel, držitel literárních cen HUGO, NEBULA a LOCUS, Roger Zelazny dovedl šlechtice Corwina na závěr jeho spletité a krvavé poutě. Pátým dílem fantasy ságy Tajemný svět Amberu se uzavírají proslulé „Corwinovy kroniky“. Vstupte s námi naposled do Amberu a v…

Cíl
Cíl - audiokniha, jejíž autor, Eliyahu M. Goldratt, ukazuje, jak ze ztrátového podniku udělat podnik prosperující. Alex Rogo má tři měsíce na to dokázat, že neefektivní, ztrátová fabrika je schopna vydělávat... Kniha, jejíž autor byl časopisem Fortune Magazine označen j…

Šelma
Až brutálně návykový debutový román mága a iluzionisty Andrewa Maynea. Profesor bioinformatiky Theo Cray nemá nejlepší ráno. Automat na led nefunguje, a navíc se mu do motelového pokoje dobývá policie. Že je hlavní podezřelý z brutální vraždy své bývalé studentky, se v…

Svobodná v Evropě
Hlas Svobodné Evropy, hlas Lídy Rakušanové. Vzpomínky legendární novinářky v autorské interpretaci jsou ohlédnutí za životem a osobnostmi, které potkala nejen v Rádiu Svobodná Evropa. Autobiografie česko-německé novinářky a spisovatelky popisuje nesmírně vzrušující živ…

Pohřbení
Jste připraveni ponořit se do mysli sériového vraha? Druhý případ oblíbené agentky Sayer Altairové, která se opět pouští do pátrání po zvráceném sériovém vrahovi. Sayer Altairová, neurovědkyně studující mysl psychopatů, se konečně vrací zpátky do terénu. Je povolána, …

Pí a jeho život
Po tragickém ztroskotání japonské nákladní lodi Tsimtsum, převážející majitele zoo s rodinou i jeho zvířata z Indie do Kanady, se na rozbouřené hladině Tichého oceánu pohupuje osamělý záchranný člun. Posádka člunu se skládá z hyeny skvrnité, zebry (se zlomenou nohou), s…

Život víry 2025/03
Život víry 2025/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Transgender v církvi Otázka rodové (genderové) identity a jejího menšinov…

Bílá paní na hlídání (2.série)
Pokračování vtipných příhod nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní dů…

Neuvěřitelně šílené příběhy
Tohle jsou ty nejvíc neuvěřitelné a nejbláznivější příběhy, jaké se kdy na světě staly. A možná nestaly. A možná jsem si je sám vymyslel, protože jsem strašný pohádkář, vymýšleč a sedmilhář. Každopádně většina z toho, co vám povím, je pravda. Tedy skoro pravda. Ale skor…

Hvězdosvit 1: Vilma a ztracený den
Vilma Mechová je nejmladší a nejméně mocnou čarodějkou v kouzelnické rodině. Dokáže nacházet ztracené věci jako klíče, ponožky nebo umělé zuby. Což je jistě užitečné, ale ne příliš vzrušující… Pak se ale u domu Vilminy rodiny zjeví nejobávanější čarodějka celého Hvězdos…

Odbočka v lesích
Parta přátel vyráží na dovolenou do zapadlé horské oblasti. Na krajinu padá tma a skupina se rozhodne použít lesní zkratku, kterou objeví ve staré mapě. Poznámka na okraji před zpustlou cestou varuje, přesto se všichni do hlubin lesa vydají. Netuší ale, jak děsivé tajem…

Storia di Casanova
S audioknihou v italštině máte možnost nahlédnout do několika epizod z dobrodružného života milovníka žen Giacoma Casanovy. Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, do…

Můj příšerný syn
„Adámek zdědil po tatínkovi všechno – podobu i vlastnosti. Bohužel jen ty špatné…“ říká s nadsázkou sobě vlastní herečka a spisovatelka Ivanka Devátá. V zábavném a nostalgickém vyprávění o svém mladším synovi Adamovi se noří do početných vzpomínek – na synovo dětství a …

Moc a sláva
Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g…

Kouzelník Žito
Výpravná a jímavá pohádka o spravedlivém Žitovi, který se musí rozhodnout, zda obětovat svůj život, a zachránit tak svou milovanou, anebo žít věčně, ale v pekle, premiérovaná pro malé i velké diváky na Štědrý večer 2018, nyní vychází i v knižní podobě. Televizní pohádku…