Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tři mušketýři (1971)

Audiokniha Tři mušketýři (1971)

Délka:

1 hod 45 min

Čte:

Ladislav Kazda

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Apokryfy

Apokryfy

Síla Čapkových apokryfů – proti všem podobným uměleckým útvarům jiných autorů – tkví mimo jiné v\xa0tom, že autor jen nepřevrací vtipně známý motiv naruby. Čapek i na té nepatrné plošce novinové povídky dokáže jít do hloubky, neschematizovat, vidět v\xa0postavách jejich

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Valgir

Valgir

Na počátku byla poušť a muž, který měl v osudu napsanou dlouhou cestu na sever. Valgirův život plný zvratů a osobních proher i vítězství se stal kronikou první severské války a jejích dopadů na osud obyvatel Alatey. Příběh, který otevírá romány cyklu Ilusie, byl inspir

Obrázek podcastu Viewegh: Můj život po životě

Viewegh: Můj život po životě

Dne 8. 12. 2012 nečekaně praskla Michalovi Vieweghovi, jednomu z nejčtenějších českých spisovatelů, aorta. Po úspěšných pokusech o oživení se zcela dezorientovaný Michal znovu pomalu začal učit mluvit a vnímat svět. Kolaps krátkodobé paměti byl takový, že se lidé ze spi

Obrázek podcastu Pan Kobkán vdává dceru

Pan Kobkán vdává dceru

Satirický obrázek ze života českých drobných podnikatelů na počátku 20. století líčí trampoty velkošpeditéra Kobkána, jehož dcera se zapomněla s jistým "panem inženýrem". Pan Kobkán tedy nejen vdává svou dceru, ale zároveň zachraňuje ohroženou rodinnou čest a dobré jmén

Obrázek podcastu Životní styl blázna

Životní styl blázna

Pokud tě neuspokojuje uspěchaný životní styl moderní společnosti, máš pocit, že ti problémy přerůstají přes „hlavu“, nechceš se honit za věcmi a zážitky, které, jak později zjistíš, jsi vlastně nepotřeboval (ale společnost ti je nabízí), a také už tě unavují neustále de

Obrázek podcastu Soundtrack v hlavě

Soundtrack v hlavě

Myšlenky se vám v hlavě přehrávají stále dokola jako ohraná písnička? Vaše hlava je jedna nekonečná zaseklá deska? „Zacyklili“ jste se natolik, že nejste schopni jít za svými cíli? Máte toho už dost? Myšlenky jsou váš vnitřní soundtrack. A pokud je neovládáte, ovládají

Obrázek podcastu Pojídačka hříchů

Pojídačka hříchů

Ji nikdo proklít nemůže. To ona je prokletí! Prchlivý Jindřich VIII. prosazoval v Anglii reformovanou víru po zlém, a tak má za vlády jeho dcery – panenské královny Alžběty I. zvané lidmi Bethany – dál navrch prachsprostá pověrčivost. Na těle i v žaludku ji pocítí čtrná

Obrázek podcastu Marta děti nechce

Marta děti nechce

Hledá sebe samu, nebo utíká před tíživou realitou? Marta snad konečně našla recept na štěstí. Práci v reklamní agentuře by neměnila, svého Hynka miluje a cestu si našla i k jeho dvěma potomkům, které má partner ve střídavé péči s bývalou manželkou. Vlastní děti ovšem n

Obrázek podcastu Sedm principů spokojeného manželství

Sedm principů spokojeného manželství

Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato audiokniha přesně tím řešením, které hledáte. Audiokniha Sed

Obrázek podcastu Lov

Lov

Vzrušení a erotické napětí dodávají věcem na zajímavosti! Další román oblíbené kanadské autorky pro všechny, kdo mají rádi romantiku a erotiku, silné hrdinky a sexy hrdiny. Oblíbená kanadská spisovatelka Elle Kennedy přivádí do školy Briar nové dívky a mladé muže ote

Obrázek podcastu Sense and Sensibility

Sense and Sensibility

Audiokniha Sense and Sensibility namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Elinor is careful but Marianne is not. They both meet the man of their dreams, but will they find true happiness? Sense and Sensibility is Jane Austen’s cla

Obrázek podcastu Tvůrčí akt

Tvůrčí akt

Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost. „Chtěl jsem napsat knihu o tom, jak se dělá

Obrázek podcastu Žena v bílém

Žena v bílém

Román Žena v bílém předcházel Měsíčnímu kameni a žánrově patří spíše k příběhům s tajemstvím, než by byl plnokrevnou detektivkou. Přesto detektivní zápletku nepostrádá. Mimo ní tu najdeme prvky romantické a hororové. Složitý děj nás zavádí do viktoriánské Anglie. Jednak

Obrázek podcastu Gorila a já

Gorila a já

Jonna žije v dětském domově jménem Vratič. Ředitelka ji ale nemá příliš v lásce a tak ji jednoho dne ochotně předá k adopci děsivé Gorile, která do domova přijela v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu. Jonna se nejprve Gorily bojí (myslí si

Obrázek podcastu Pravda o cukru

Pravda o cukru

Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života. Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své audioknize představí biochemička

Obrázek podcastu Proč Alláh stvořil kalašnikov

Proč Alláh stvořil kalašnikov

Reportérem z válek, mešit i bazarů. Autor se vrací k zážitkům z nedávných návštěv Izraele, Pásma Gazy, Pákistánu, Egypta a Afghánistánu. Jeho pohled na tamější vývoj rozhodně není černobílý. Autor se vrací k zážitkům z nedávných návštěv Izraele, Pásma Gazy, Pákistánu,

Obrázek podcastu Rychločtení v kostce

Rychločtení v kostce

Za dobu srovnatelnou s jednou vysokoškolskou přednáškou (86 minut) se dozvíte na daném prostoru přesně to nejdůležitější k ovládnutí rychločtení. Tedy k podstatnému zvýšení rychlosti za současného zvýšení chápavosti. Ovšem – té rozumné chápavosti, tedy zapamatování toho

Obrázek podcastu Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

Jiřímu Voskovcovi k narozeninám

K výročí narození Jiřího Voskovce (19. června 1905) vychází soubor zvukových dopisů, posílaných životnímu příteli Janu Werichovi do Prahy v šedesátých a sedmdesátých letech. Na tzv. dopimluvech, jakje V+W nazývali, jsou písně, vyprávění o snech, nejrůznější nápady, nevš

Obrázek podcastu Zahrada sirén

Zahrada sirén

Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala. V Zahradě sirén je ukrytý chlapec

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3

Business Risk Buster Intervenes 3 - audiokniha obsahuje třetí díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, Paul Panting, Emma Powell. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to

Obrázek podcastu PAX VI.: Postrach jezera

PAX VI.: Postrach jezera

Strach je nejhorší vězení. Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného. Alrik se propadne pod led! Iris tvrdí, že za to může vodník. I když ji Alrik s Viggem považují za nejsnesitelnější osobu ve vesmíru, musejí jí dát za pravdu. Pod vodou

Obrázek podcastu Šťastné peníze

Šťastné peníze

{'cs': 'Staňte se zenovým mistrem v oblasti peněz a zmírněte své obavy o finance a potenciál výdělku.\nAutor Ken Honda ví, že rychlé zbohatnutí není způsob, jak dosáhnout štěstí. Příliš často jsou peníze zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vztahy, a dokonce

Obrázek podcastu Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Pan Brouček je zámožným panem domácím na Starém Městě v Praze a je denním hostem hradčanské hospůdky Na Vikárce… Tuto skutečnost si vybral Svatopluk Čech jako nevyčerpatelný zdroj neuvěřitelných příhod, které se staly panu domácímu po pozření nespecifikovaného počtu Wür

Obrázek podcastu Eskymo Welzl na Moravě

Eskymo Welzl na Moravě

Martin Růžek čte vybrané kapitolky z knížky J. Golombka a E. Valenty "Trampoty eskymáckého náčelníka v Evropě". Narodil se před kulatou řádkou let v Zábřehu na Moravě a ke slávě mu pomohly Lidovky. Jan Eskymo Welzl, nejslavnější český dobrodruh, Eskymáky zvolený jako n