Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tři kapitáni – Díl třetí: Korzárská čtverylka

Audiokniha Tři kapitáni – Díl třetí: Korzárská čtverylka

Délka:

13 hod 11 min

Čte:

Jiří Pobuda

Vydavatel:

StrakyNaVrbe

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Přežila jsem Tinder

Přežila jsem Tinder

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, n

Obrázek podcastu Pohádky tisíce a jedné noci 1-10

Pohádky tisíce a jedné noci 1-10

Král Šahrijár se zklame v lásce, z pomstychtivosti si pak každý den bere novou ženu, a když s ní stráví noc, dá ji ráno zabít. Potom však pozná vzdělanou a krásnou Šahrazád, která si zachraňuje život tím, že svému manželovi vypráví po dobu tisíce a jedné noci zajímavé a

Obrázek podcastu Černý jezdec, bílý kůň

Černý jezdec, bílý kůň

Příběh, na jehož počátku stojí podivný vztah otce k synovi, je vyprávěním o hledání sebe sama i vztahu i k lidem, kteří by nám měli být nejblíž.Účinkují: Josef Somr, Antonín Hardt, Tomáš Juřička, Věra Hučínová, Pavel Rímský, Ivan Gübel, Věra Kubánková, Karel Pospíšil, S

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Romeo, Julie a tma

Romeo, Julie a tma

Nesmrtelný příběh tragické lásky z nejtemnějších časů naší historie. Slavná novela o Ester nenastoupivší do transportu a Pavlovi, který se jí snaží zachránit. Jenže je heydrichiáda a neuposlechnutí nařízení znamená smrt. Novodobé shakespearovské milence nerozděluje jako

Obrázek podcastu Sedm listů Melinovi

Sedm listů Melinovi

Četba této zralé Šafaříkovy prvotiny poprvé vydané v roce 1948 je po dlouhých letech o to úchvatnější, že teprve dnes je širší veřejnost připravena chápat, jak geniálně autor předjal základní otázky spjaté s existencí umělce, výkladem jeho práce a jejího smyslu. Z cykl

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Král hněvu

Král hněvu

Bezohledný. Arogantní. A k zešílení sexy. Dante Russo se vyžívá v kontrole, jak v osobním, tak v profesním životě. Uhrančivý miliardář a generální ředitel v jednom se nikdy neplánoval oženit. Pak ho ale hrozba vydírání donutila zasnoubit se s Vivian Lau, dědičkou šperka

Obrázek podcastu Teplouš

Teplouš

Bezbranný v nepřátelském světě Drásavá novela duchovního otce beatniků. Hlavní postava, homosexuál a narkoman, autorovo alter ego, nesmlouvavě k sobě i k okolí popisuje léta strávená v Mexiku. Drásavá, k podstatě bytí prodírající se novela duchovního otce beatniků, kter

Obrázek podcastu Půjdeš s námi ven?

Půjdeš s námi ven?

Dají se květiny jíst? Kdo to rozryl trávník v parku? Jak si vlastnoručně sestrojit kompas? Proč některé stromy zrovna nevoní? Příroda je všude kolem nás – i ve městě. Na mnoha nečekaných místech se překvapivě daří různým živočichům i rostlinám. Bydlí tam s námi třeba my

Obrázek podcastu Kdo to nezná, není Čech

Kdo to nezná, není Čech

POZNEJTE S DĚTMI NAŠI ZEMI V SRDCI EVROPY JAKÉ JSOU: Státní vlajka – Státní znak – Vlajka prezidenta republiky – Národní strom – Státní hymna – Korunovační klenoty KDO BYLI: Svatý Václav – Karel IV. jak vznikly Československá republika – Česká republika JAK FUNGUJÍ: Úst

Obrázek podcastu Nad rovinou

Nad rovinou

Volyň. Část severozápadní Ukrajiny. Koncem 19. století sem přichází asi 16 tisíc Čechů. Za prací, za půdou, za snadnějším živobytím. Vzpomínky Marie Stryjové nás posouvají do válečných let, kdy se přes vesnice a městečka českých rodáků několikrát převalí fronta. Válečné

Obrázek podcastu Prečo mi to nikto nepovedal?

Prečo mi to nikto nepovedal?

Ak zažívate ťažké obdobie, alebo si neviete dať rady so spracovaním niektorých emócií, klinická psychologička Julie Smith vám touto audioknihou môže zmeniť život. Vďaka nej zistíte, prečo sa cítite tak, ako sa cítite, a poradí vám, čo sa s tým dá robiť. Vlastná myseľ ná

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

100 statečných - Host č. 45 - Petr Tichý 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Tichý (generální ředitel společnosti Barrandov Studio)

Obrázek podcastu Proč se neřekne pravda?

Proč se neřekne pravda?

Jindřiška Smetanová upravila deníkové vzpomínky svého strýce Antonína Schenka na dobu jeho působení ve funkci osobního sekretáře prezidenta republiky T. G. Masaryka. Knižně vyšly pod názvem T. G. M.: Proč se neřekne pravda?V režii Petra Dufka připravil Josef Veselý. Úči

Obrázek podcastu Nápad za miliardu

Nápad za miliardu

Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun. O čem snili v dětství? Co je žene dál? Jak se poučili

Obrázek podcastu O Sklenaříkovi

O Sklenaříkovi

Skřítek Sklenařík se ukáže jen tomu, kdo dokáže vidět skleněnou krásu a těšit se z ní. Proto přišel za Bertičkou, která obdivuje skleněné předměty. Se srdcem se však stejně jako se sklem musí zacházet opatrně, neboť puknout může obojí. Sklenařík má slabost pro mladé dív

Obrázek podcastu Boss Babiš

Boss Babiš

Reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají. Popisuje nejen jeho skutečný podnikatelský zrod a nemilosrdné praktiky v byznysu, ale přibližuje i

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu Hra na lháře

Hra na lháře

Hra na lháře má celkem jednoduchá pravidla: 1. Vyslov lež! 2. Na svém výmyslu trvej! 3. Nenech se načapat! Isa a její kamarádky spolu kdysi v internátní škole hrávaly hru na lháře: spolužačkám, učitelkám a vlastně kdekomu vykládaly smyšlené historky. Jejich zábava se al

Obrázek podcastu Zlaté kapradí (1961)

Zlaté kapradí (1961)

Do Zlatého rozhlasového fondu patří pohádka Jana Drdy, kterou v citlivém a básnickém dotvoření a zpracování Františka Pavlíčka nastudoval v roce 1961 režisér Jan Berger společně s významnými českými herci.Osoby a obsazení: vypravěč (Zdeněk Štěpánek), ovčák (Luděk Munzar

Obrázek podcastu Norské dřevo

Norské dřevo

Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt. Jeho název je zvolen podle známé písně Beatles, oblíbené skladby jedné z ústředních postav dívky Naoko. Hlavní hrdin

Obrázek podcastu Taipi

Taipi

Melvilleho první román, který ještě autorovi nepřinesl takovou proslulost jako jeho pozdější Bílá velryba. Příběh dvou námořníků, kteří uprchnou pro surové zacházení z velrybářské lodi a prožijí několik měsíců na ostrově kanibalů čte Pavel Soukup.

Obrázek podcastu Císařovy nové šaty a další pohádky

Císařovy nové šaty a další pohádky

Pohádka Císařovy nové šaty vypráví příběh o bezelstnosti a upřímnosti malých dětí ve srovnání s marnivostí a vypočítavostí dospělých. Marnivý císař se zajímá pouze o módu a vlastní vzhled. Zaměstná dva podvodné tkalce, kteří mu ušijí neviditelné šaty. Ty jsou však nevid

Obrázek podcastu Záhada domu Marwicků

Záhada domu Marwicků

Žiju vedle domu, kde straší. Začala jsem mít podezření, že je s gotickým domem něco v nepořádku, když jeho rodina prchla uprostřed noci, děti s křikem a matka uplakaná. Nikdy se nevrátili, aby si odvezli nábytek. Žádná rodina tam nezůstane dlouho. Zvířata se tomu místu