Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Trhy

Audiokniha Trhy

Délka:

12 hod 52 min

Čte:

Petr Neskusil

Vydavatel:

Grada

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Král Kamenné srdce

Král Kamenné srdce

Čtyři žebráky vyhnal král od zámeckých bran. Od té doby ho stíhá jen a jen neštěstí. Jeho dcera princezna Lucie začala chřadnout. Jako by ji uhranuli. Královo srdce se zatvrdilo a nařídil, aby se o princeznu staraly všechny mladé panny z okolí. Ani na krok se teď nesmí

Obrázek podcastu O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku

O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku

Klasická pohádka K.J.Erbena, kterou na archivní nahrávce vypráví herečka Gabriela Vránová.

Obrázek podcastu První parta

První parta

V románu První parta Karel Čapek nepopisuje vizi budoucnosti, ani nevaruje před neuváženými činy lidstva. Prostřednictvím hlavního hrdiny velice přesně zachycuje pocity mladého člověka naplněného sny, touhami a nejistotou. Pocity, které velmi dobře zná každý z nás. Jde

Obrázek podcastu Jedz a behaj - Moja neuveriteľná cesta k ultramaratónskej špičke

Jedz a behaj - Moja neuveriteľná cesta k ultramaratónskej špičke

New York Times bestseller z bežeckého prostredia, Jedz a behaj, je kniha ultramaratónskej legendy Scotta Jureka plná ľudských príbehov o vytrvalosti a závodení v krajných situáciach ktorá namotivuje k aktivite úplne každého. Nezáleží, či človek obúva tenisky pri čítaní

Obrázek podcastu Balada pro banditu

Balada pro banditu

Slavný muzikál Milana Uhdeho o velké lásce a ještě větší zradě, o mužích, ve kterých se zabydlel vztek a o ženách, který ten hrozný vztek umí z těch mužů vylíbat a vykousat a vyhladit..Jedním z posluchačů původní mono nahrávky byl i soudruh Alois Indra, který si vyžáda

Obrázek podcastu Šimek, Krampol: Rozruch v lázních

Šimek, Krampol: Rozruch v lázních

Záznam představení Miloslava Šimka a Jiřího Krampola v Lázeňském divadle v Luhačovicích ze srpna 1988 vydal Supraphon na LP a MC albu Rozruch v lázních (11 0913-1,4) v roce 1990. Jednotlivé scénky byly většinou již digitálně vydány, ale v původní podobě vychází tento ti

Obrázek podcastu Náhradník

Náhradník

Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku. Jde o jednu z nejpalčivějších fotogr

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jablíčka dobré víly

Jablíčka dobré víly

Princezna Elenka a pradlenka Alenka si jsou podobné jak kukadla v jedné tváři. Přesto si navzájem závidí a nejraději by si své role vyměnily. Dokáže se pradlenka chovat podle společenské etikety? Elenka chodí v krajkových šatech a zlatých pantoflíčkách, spí v hedvábí a

Obrázek podcastu N či M?

N či M?

Tommy a Pentlička Beresfordovi pátrají v přímořském rekreačním středisku Sans Souci po válečném špionovi… Z galerie detektivů, kterými obohatila žánr kriminálních příběhů jeho nejznámější autorka Agatha Christie, se Tommy a Pentlička Beresfordovi vymykají nejméně dvěma

Obrázek podcastu Skryté karty

Skryté karty

Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit. Snad právě proto se nechce s verdiktem smířit – a když

Obrázek podcastu Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3

Jóga vědomí slovem 3 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu 13. 1. 2018. Obsah: Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (jóga-um

Obrázek podcastu Taliančina pre pokročilých B2

Taliančina pre pokročilých B2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Taliančina – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy. Kurz je založený

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 4

Hovory o józe a mystice č. 4

Džňána jóga, stezka poznání pravého Já a mantra jóga, společná meditace. Záznam z přednášky v Ostravě. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Vrah je Zahradník

Vrah je Zahradník

Vrah je Zahradník aneb Česká domácí zabijačka...Ve vile manželů Zahradníkových se s manželi nikdy nesetkáte. Oba jsou totiž mrtví. V centru zájmu dvou vyšetřovatelů se ocitne nejen zahradník Jan Březina, ale především skupina příbuzných. A hned několik z nich je vážně

Obrázek podcastu Taliančina pre mierne pokročilých B1

Taliančina pre mierne pokročilých B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Taliančina- slovná zásoba pre mierne pokročilých B1_časť 1. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už taliančinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená,

Obrázek podcastu May: Vinnetou

May: Vinnetou

Hrdinové nestárnoucí klukovské četby ožívají ve velkolepé dramatizaci s předními interprety, bohatými zvukovými efekty a westernovou hudbou Ladislava Štaidla. Komplet 4 alb nabízí více než pět hodin poslechu plného romantiky a napětí!

Obrázek podcastu Hříchy pro posluchače rozhlasu 5 - Polibek smrti

Hříchy pro posluchače rozhlasu 5 - Polibek smrti

Polibek smrtiPojítkem všech rozhlasových Hříchů je investigativní novinářka a rozhlasová reportérka Denisa Králová, kterou zločin přitahuje. Má přátele z řad kriminalistů, takže se snadněji dostane do zákulisí zločinu...Osoby a obsazení: Denisa Králová, novinářka (Dana

Obrázek podcastu Fiabe italiane

Fiabe italiane

Poslechněte si pět originálních pohádkových příběhů v italštině. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny. V každém případě ale nebude chybět šťastný konec a vítězství

Obrázek podcastu Kmotřička Smrt

Kmotřička Smrt

Další klasická česká pohádka s autorským rukopisem dramatika Františka Pavlíčka a v režii Jana Bergera.

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 9

Deník malého poseroutky 9

Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špatných odboček. Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nárazník a prase na útěku – nic z toho úplně nesplňuje Gregovu představu o

Obrázek podcastu Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Všední obličej Jessie Woodpeckerové

Hra o reklamě a hledání životního partnera, o štěstí a o tom, jak jsme si v roce 1986 představovali USA. Okouzlující Jiří Bartoška v roli černocha, který není "tak docela černej", a Eduard Cupák jako jeho kámoš.

Obrázek podcastu Mé tety jsou víly

Mé tety jsou víly

Jak vypadá lidské štěstí? Jakou má podobu? To se v pohádkovém příběhu pokusí zjistit tři postarší víly - Celestýna, Rozalína a Marmelína v podání Věry Kubánkové, Marie Marešové a Stelly Zázvorkové...

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu E.F.Burian: Dokumenty

E.F.Burian: Dokumenty

Emil František Burian (*11.6.1904 - †9.8. 1959) Z rozsáhlého komentáře Lubomíra Poživila k původnímu LP albu 0 18 1529 "Emil František Burian Dokumenty" vydanému v Supraphonu v roce 1974 a nyní vydávanému poprvé digitálně:...Režisér, dramaturg, skladatel , dirigent, zpě