Obrázek podcastu Traja nezbedníci z neba

Audiokniha Traja nezbedníci z neba

Délka:

51 min

Čte:

Různí interpreti

Vydavatel:

ALI

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Pořiďte si druhý mozek

Pořiďte si druhý mozek

>> „Pořiďte si druhý mozek je mnohem víc než jen další metoda pro zvýšení produktivity – je to návod na přežití, který vás naučí zvládat složitosti moderního života.“ — Chris Guillebeau, autor knihy Startup za pakatel<< # O audioknize Do hlavy se vám toho víc nevejde. …

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 41 - Matěj Horn 07.06.2014

100 statečných - Host č. 41 - Matěj Horn 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Horn (ředitel projektu Království železnic)

Obrázek podcastu Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí

Viete ako urobiť dobrý dojem, efektívne komunikovať a získať si priazeň ľudí? Nadčasový bestseller Dalea Carnegieho je nabitý spoľahlivými radami a na vrchol úspechu vyniesol už tisíce ľudí. Uplatnením jeho princípov dosiahnete aj vy svoj maximálny potenciál v osobnom …

Obrázek podcastu Království

Království

Do zapadlé vsi v norských horách se z ciziny vrací zdejší rodák Carl Opgard a přiváží s sebou návrh na výstavbu luxusního wellness hotelu. Jeho bratr Roy se těší, že v malém hospodářství, kde oba vyrůstali, bude konečně živěji. Jenže Carl s sebou přináší také velké prob…

Obrázek podcastu Maigret se brání

Maigret se brání

Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil! Když ho vyděšená dívka Nicole nenadále požádá o pomoc, zachová se jako gentleman a opilou dceru státního návladního dopraví do bezpečí. Druhý den je však obviněn z pokusu o znásilnění a mladý policejní pr…

Obrázek podcastu Ako získavať klientov a spolupracovníkov tak, aby sme si rozumeli

Ako získavať klientov a spolupracovníkov tak, aby sme si rozumeli

Tento študijný materiál – odborná publikácia je vhodná pre vedúcich mimovládnych organizácií, manažérov, obchodných zástupcov, zamestnancov, ktorí pracujú s ľuďmi ako aj pre civilný sektor, ktorí potrebujú zlepšiť svoje komunikačné zručnosti a presadiť svoje nápady a my…

Obrázek podcastu Léčivé dřeviny

Léčivé dřeviny

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh…

Obrázek podcastu Šestnáct stromů na Sommě

Šestnáct stromů na Sommě

Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře…

Obrázek podcastu Hořící říše

Hořící říše

Nad Chazarskou říší se vznáší zlá předtucha. I třetí část cyklu Bohatýr je skvěle namíchanou směsí historie, fantasy, bojů a nových postav. K varjažskému knížeti Svjatoslavovi se vracejí bohatýři v čele s Iljou Muromcem, aby mu pomohli dobýt Chazarskou říši. Prosperujíc…

Obrázek podcastu Poslední štace

Poslední štace

Proč nám říkají poslední štace a mně vrahoun, ptá se pan primář... Černá komedie z repertoáru divadla Semafor, rozhlasová inscenace hry Jiřího Suchého o podivném lékařském zařízení s ještě podivnějšími lékaři.Osoby a obsazení: Primář (Miroslav Horníček), Pacient (Jiří…

Obrázek podcastu Nakonec přijde smrt

Nakonec přijde smrt

Chvíle pomíjivá jako sen, a nakonec přinese jen smrt… Ovdovělé Reniseneb, jediné dceři zádušního kněze Imhotepa, připadá po návratu do rodného domu vše při starém. Ovšem jen do chvíle, než se ze svého statku na severu vrátí její otec a pán. Po životodárném Nilu s ním to…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

100 statečných - Host č. 30 - Petr Svojtka 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Svojtka (umělecký šéf a režisér Městských divadlech pražských - ABC a Rokoko)

Obrázek podcastu Domek v Irsku

Domek v Irsku

Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu. Opustí kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru a vydá se na šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Du…

Obrázek podcastu Byla jsem na světě

Byla jsem na světě

Olga Scheinpflugová (1902-1968) ve svých osobitě komponovaných pamětech vzpomíná na herecké a režisérské osobnosti českého divadla. S většinou z nich ji nepojily jen profesní vazby, ale také pouta přátelská. Do těchto vzpomínek jsou pak vetknuty i úvahy o smyslu a poslá…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

100 statečných - Host č. 93 - Jan Zedník 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Zedník (Geofyzikální ústav Akademie věd ČR)

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a…

Obrázek podcastu Fantóm opery

Fantóm opery

Proslulý román Gastona Lerouxe získal v celém světě oblibu nejen milionů čtenářů, ale také diváků. Podle románu vzniklo několik filmů, později divadelní a televizní inscenace a také známý a úspěšný muzikál. Romanticky laděný hororový příběh z prostředí pařížské opery, v…

Obrázek podcastu Halas: Šeptem před usnutím

Halas: Šeptem před usnutím

František Halas: Před usnutím Ty nevíš, táto, to ti bylo k smíchu, já viděl kosa na trávníku zavazovat si tkaničku. U botky se mu rozvázala, tahal ji, až se přetrhala, a víš, že ji ten hlupák sněd? Kdepak si koupí novou teď? Žížala! Co ty víš! Počkej, však ráno uvidíš!!…

Obrázek podcastu Dračí cejch

Dračí cejch

Osmý díl fantasy série Sedmý smysl. Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou...…

Obrázek podcastu Americká idyla

Americká idyla

„Americký sen“ prý jedinci vydláždí cestu ke štěstí. Tak proč tahle selanka pořád nefunguje? V očích Nathana Zuckermanna, který nás jako alter ego provází literárním světem Philipa Rothe, byl Seymour Levov vtělením čítankového ideálu amerického středoškoláka. Židovský č…

Obrázek podcastu Vinice ve Francii

Vinice ve Francii

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji…

Obrázek podcastu Afrika

Afrika

"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku." - čteme mimo jiné v divadelním programu k tomuto představení Divadla Já…

Obrázek podcastu O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

O věrné lásce statečného Chairea a sličné Kallirhoy

Román byl napsán pravděpodobně už v prvním století našeho letopočtu a možná dokonce i dříve. A co je pozoruhodné, jde o první dochovaný milostný a zároveň i dobrodružný román nejenom antického, ale vůbec evropského písemnictví. Tím stojí na počátku přebohaté tisícileté …

Obrázek podcastu Němčina pre začiatočníkov A1-A2

Němčina pre začiatočníkov A1-A2

Ďakujeme za váš záujem o kurz Nemčina-slovná zásoba A1-A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas nemčinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás. Kurz je založený na kontextovom učení, to znam…