Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tichý zabiják

Audiokniha Tichý zabiják

Délka:

17 hod 43 min

Čte:

Jan Teplý

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Historie ze staré Prahy

Historie ze staré Prahy

Výběr z próz spisovatele, žurnalisty a kabaretiéra Eduarda Basse z knih Potulky pražského reportéra, Kázáníčka a Kukátko. Jsou to příběhy Stoletý adresář, Kolotoč mého dětství, V pražském hnízdišti tiskárenském, Rybáři pod mostem, Pohřeb thory, Kouzlo starého antikvariá

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

Manitouovi i Matce přírodě je úplně jedno, jestli přežijeme. Upřímná i trochu fiktivní kniha úspěšné blogerky o životě Češky mezi indiány kmene Čerokí. Něžné a vtipné vyprávění o lidskosti, přátelství, rodině, lásce a přírodě. Protože život má dokonalý smysl pro ironii,

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 10

Hovory o józe a mystice č. 10

V počáteční době Ramanašrámu byla Ribhugíta čtena téměř denně tak, že se ašramité včetně Mahárišiho střídali po řadě v jejím čtení. Seděli se zkříženýma nohama na zemi v kruhu a četli, když na ně přišla řada. Obdobně se toto dílo čte i na závěr meditačních seminářů s Ji

Obrázek podcastu Bitva o české země

Bitva o české země

V polovině 19. století svět postihla katastrofa. Celé části zemského povrchy byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině 20. století je z království námořní velmoc s koloniemi a drž

Obrázek podcastu Emil Běžec

Emil Běžec

Emil Běžec - audiokniha obsahuje úryvky z prvního uceleného životopisu sportovní legendy doplněné dokumentárními nahrávkami. Čte Ivan Trojan. Autor Pavel Kosatík. Režie Aleš Vrzák. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. „Byl jednou jeden Emil, běžec, Zátopek. Běhal a běhal,

Obrázek podcastu Dumas: Tři mušketýři

Dumas: Tři mušketýři

Jeden za všechny, všichni za jednoho! Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrůa jejich mladého přítele d'Artagnana se dočkala několika filmových podob

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Zaparkuj a jeď - s Posázavským pacifikem

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Němec: Pan Sanytr chce svůj tácek a další soudničky

Němec: Pan Sanytr chce svůj tácek a další soudničky

Co si představíte, když se řekne soudnička? Slovník říká, že jde o drobný literární útvar, kterým noviny referují o případech ze soudní síně. Její úkol je prostý, informativní. Co se ale stane, když se úkolu zhostí literárně nadaný novinář, jakým byl třeba František Něm

Obrázek podcastu Hardcore historie

Hardcore historie

Zapomeňte na ospalé hodiny dějepisu a nekonečné seznamy jmen a dat. Zkoumat dějiny s Danem Carlinem je jako vydat se na cizí planetu, kterou také obývají lidé. Biologicky stejní, ale kulturně odlišní. Co všechno se můžeme z trosek vyspělých civilizací dozvědět sami o so

Obrázek podcastu Okresní město

Okresní město

Román Okresní město je první částí nedokončené pentalogie Poláčkovy ságy maloměsta. Historie začíná v nostalgické době na přelomu prvního desetiletí století, kdy čas byl ještě věčný a plynulý a městečko v něm podřimovalo jako kůň před stavením.Rodina židovského kupce pa

Obrázek podcastu Manuál úspěšného hubnutí

Manuál úspěšného hubnutí

Máte o 5 kilo víc než by bylo fajn? Nebo snad až o 50 kilo víc? Tato audiokniha je tu pro všechny, kteří bojují s hmotností a mají za sebou třeba i neúspěšné redukční pokusy. Autoři nepředkládají a nevnucují zaručené návody na hubnutí, naopak kladou důraz zejména na to

Obrázek podcastu Vzletem sokolím

Vzletem sokolím

Čtyřdílný dokudramatický seriál, který připomíná roky 1918, 1938, 1948 a 1968 na půdorysu sokolského hnutí u nás. Civilní dramata a osobní příběhy na pozadí velkých dějin.Česká obec sokolská, známější jako Sokol, je naprosto ojedinělý fenomén v českých a pravděpodobně i

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj na dobrou noc

Dědečku, vyprávěj na dobrou noc

Dědečku, vyprávěj na dobrou noc je knížka sedmi příběhů ze života malé Viktorky a její mladší sestřičky Alenky. Některé mohou připomínat pohádku, ale bez čarodějnic a princezen. Milovníci knížek o laskavém dědečkovi a zvídavé Viktorce už vědí, že dědeček i vnučka jsou s

Obrázek podcastu S Baťou v džungli

S Baťou v džungli

Nový život v nových podmínkách. J. A. Baťa v nuceném exilu. Životopisný román o Janu Antonínu Baťovi, který vznikl na základě vyprávění jeho vnučky. Obdivuhodné vzkříšení firmy v exotických podmínkách fascinuje dodnes. Po válce je Jan Antonín Baťa, nevlastní bratr Tomáš

Obrázek podcastu Jak na ADHD

Jak na ADHD

>> „„Svět ADHD na takovou knihu napjatě čekal už mnoho let.“ — Edward Hallowell, lékař a přední expert na ADHD

Obrázek podcastu Toto mali čítať naši rodičia

Toto mali čítať naši rodičia

Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako t

Obrázek podcastu Superholky

Superholky

Existuje spousta příběhů o superhrdinech. Většinou žijí v New Yorku a mají úžasné superschopnosti, které získali fascinujícím způsobem – Superman přiletěl z jiné planety, Spidermana kousl radioaktivní pavouk, Kapitán Amerika byl vylepšený tajemnou technologií, a Wonder

Obrázek podcastu Werich, Horníček: Předscény

Werich, Horníček: Předscény

Základním jevištním projevem ve všech hrách Osvobozeného divadla Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly od dob Vest Pocket Revue vždy předscény. Tehdy vznikly náhodou, aby se rychle zabavilo publikumklábosením dvou komiků před oponou, než se vyřeší problém na jevišti. Úspě

Obrázek podcastu Tigrid, poprvé

Tigrid, poprvé

Pavel Kosatík ve své knize zachytil všechny etapy Tigridova života. Od dětství a mládí přes první (londýnský) exil v době 2. světové války, krátké poválečné období návratu do Československa i jeho druhý odchod do exilu v roce 1948. Podrobně líčí toto dlouhé a pro Tigrid

Obrázek podcastu Alchymie

Alchymie

>> „Zásadní kniha. Skvěle použitelná na všechno v životě a proklatě vtipná.“ — Nassim Nicholas Thaleb „Jak už název slibuje, Alchymie mění slova v čiré zlato. Z každé stránky září hluboká moudrost.“ — Robert B. Cialdini ## O audioknize Jak vyrobit zázrak? Legenda rekl

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

100 statečných - Host č. 75 - Věra Mašková 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - V. Mašková (dramaturgyně, Městská divadla pražská)

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Matyášová (novinářka, spisovatelka)

Obrázek podcastu O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

O nepotřebných věcech / Pohádky i pro Světlušku

Našel jsem ve sklepě krabici po tatovi a na ní bylo jeho rukou napsáno Staré nepotřebné hadry. A uvnitř opravdu nebylo nic jiného, i když jsem tam čekal skrytý poklad. A to mě přivedlo na myšlenku napsat pohádky O nepotřebných věcech a lidech a tak se bude jmenovat i kn