Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ticho

Audiokniha Ticho

Délka:

13 hod 47 min

Čte:

Klára Cibulková

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dítě na vlastní pohon

Dítě na vlastní pohon

Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám? Dítě na vlastní pohon vás přesvědčí, že trend přehnané péče, tzv. helicopter parenti

Obrázek podcastu Příběhy Staré dámy

Příběhy Staré dámy

Komplexně zmapovaná historie Tour de France Tour de France představuje více než 100 let dechberoucích dramat, komických situací i tragických nehod, má své hrdiny i poražené. Tohle podivuhodné divadlo nepřestává fascinovat, v kulisách francouzské přírody ji každoročně sl

Obrázek podcastu Dračí krev

Dračí krev

Příběh Draculy, nejslavnějšího upíra všech dob, fascinuje čtenáře už po staletí. Je to krev i láska, spravedlnost a smrt, sen o věčnosti, vše, co spočívá na dně duše každého z nás. Vydejme se tedy na cestu zpět časem do středověké Transylvánie, kde rod vládnoucího kníže

Obrázek podcastu Vampýrská akademie

Vampýrská akademie

Vstupte do tajemného a ponurého světa upírské školy. Kniha z young adult série Vampýrská akademie. Morojská upírka, princezna Lissa, je překážkou plánu Strigojů na ovládnutí světa vampýrů. Na akademii je v obrovském nebezpečí, ale stojí při ní její nejlepší přítelkyně

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 4 - Sbohem a díky za ryby

Stopařův průvodce Galaxií 4 - Sbohem a díky za ryby

Ve vesmíru se může stát cokoliv. Takže i na odstrkovaného tvora jako je Pozemšťan Arthur Dent čeká jeho hvězdná hodina! Ve vesmíru se může stát cokoliv a tak i na odstrkovaného tvora jako je Pozemšťan Arthur Dent čeká jeho hvězdná hodina. Kupříkladu může potkat spřízněn

Obrázek podcastu Klubíčko veselých pohádek

Klubíčko veselých pohádek

Víte, kam se kočce Terezce zatoulalo zelené klubíčko, co se stalo, když se myšky pustily do sýra, a kdo bydlí ve škvíře pod vaší postelí? To a mnohé další se dozvíte z rozverných vyprávění, která jsou právě tak dlouhá, aby se po nich dobře usínalo. Příběhy, které čtou h

Obrázek podcastu London: Bílý tesák

London: Bílý tesák

Strhující příběh Bílého tesáka - napůl psa a napůl vlka - je nejznámějším románem klasika dobrodružné literatury Jacka Londona. V několika vydáních vyšel i u nás, byl mnohokrát zfilmován a nynívám Supraphon nabízí jeho zvukovou verzi v hvězdném hereckém obsazení. Titul

Obrázek podcastu Karneval zvířat

Karneval zvířat

Ponožky, pyžamo, smoking, rum. To všechno si musí zabalit houslista českého symfonického orchestru, když vyrazí na zahraniční zájezd po koncertních síních. A přidat k tomu notnou dávku trpělivosti, aby se dovedl tísnit v autobusu i v hotelových pokojích, přežil všechny

Obrázek podcastu Geislerová: P.S.

Geislerová: P.S.

Deníkové zápisky populární herečky Ani Geislerové zachycují všední život i záblesky střeženého soukromí. V pěti podivuhodných letech, jejichž datace není úplně jistá, se mísí humor s melancholií, zamilování s rozchody a naprostá upřímnost s potřebou nic nevyzradit. Auto

Obrázek podcastu Patriot

Patriot

V knize najdete život Alexeje Navalného popsaný jeho vlastními slovy. Dočtete se o jeho dětství v Sovětském svazu, o politickém prozření, o milované rodině, o upřímném a zapáleném odporu proti zkorumpovanému režimu, a hlavně o lásce k Rusku a k jeho lidu. Travičský atak

Obrázek podcastu Cizinci v noci

Cizinci v noci

Jednoho večera navštíví Addie Moorová svého souseda Louise Watterse. Oba již před lety ovdověli a jejich životy na malém městě plynou ve stereotypech, které chabě vyplňují prázdnotu. Rozhodnou se nebrat ohledy na to, co si pomyslí ostatní, a začnou se scházet. V nočních

Obrázek podcastu Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice?

Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice?

Našli je v zimě, oblečené pouze do spodního prádla, rozeseté ve sněhu daleko od tábora. Ohořelé, zohavené. S rozmačkanými hrudníky, bez očí, bez jazyka… Jejich oděvy byly radioaktivní, ve fotoaparátu měli snímek postavy připomínající sněžného muže. Jak zemřelo devět vys

Obrázek podcastu Život Válečníka

Život Válečníka

Ti, co věděli, mu říkali Nezrozený. Ti, co tušili, říkali, že spálí svět na popel. Tohle je jeho příběh. Tohle je jeho život. Život válečníka. Sebasttyen byl od útlého věku veden k boji. Sám produkt magických genetických manipulací, jež mu propůjčují rychlou regeneraci

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Pohádky po babičce

Pohádky po babičce

V této audioknize neuslyšíte pohádky o princeznách, dracích a kouzelných prstenech. Pohádky po babičce vyprávějí o věcech a lidech, které často míjíme bez povšimnutí – o podivných ohryzcích v zapomenuté chatrči, o sirotcích, kteří najdou novou tetu, nebo o penzistovi, j

Obrázek podcastu Pět báječných strýčků

Pět báječných strýčků

Kdo by nechtěl mít báječného strýčka! Malá Minka jich má dokonce pět. Všechno začalo o Vánocích. Pod stromečkem našla Minka lyže a brzy nato vyjela s tatínkem a jeho pěti kamarády na hory. A tam zažila úplně jiná dobrodružství, než čekala. Všechny nevšední příběhy můžet

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

{'cs': 'Dramatizace klasického díla světové literatury. Silný příběh nešťastné lásky, pomsty a bolesti.\nDo věčnosti zkamenělá návrší, zrádné slatiny a rozsáhlá vřesoviště, stejně jako dva sobě nepodobné domy se v polovině 19. století staly kulisami slavného románu Emil

Obrázek podcastu Hraničář

Hraničář

Přes hraničářskou osadu zvanou Chawyna procházejí komanda dobrodruhů, aby v bažinatém Orcigardu bojovala s orky a drancovala rozvaliny starých chrámů. Moc Temného mága se zdá být nezlomitelná, vyskytují se však názory, že jeho vláda nad Orcigardem už brzy skončí. V těch

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Skřítkové pod stříbrným městem

Skřítkové pod stříbrným městem

Pohádky ze stejnojmenné knížky vyprávějí Jan Přeučil a Eva Hrušková. Volné pokračování Pohádek ze stříbrného města zkušené autorské dvojice Petříčková-Vaněček vychází opět dílem ze starých kutnohorských pověstí a dílem se zakládá na fantazii autorů Pohádky o skřítcích,

Obrázek podcastu SEIF

SEIF

Zajímá vás, jaké to je, setkat se o pauze na oběd s vlastním osudem? A co se děje s dětmi odloženými do Dětského hotelu? Co nás čeká v blízké budoucnosti, pokud se budou sociální sítě rozvíjet tak, jako doposud, jak možná bude vypadat konec světa a spoustu dalšího se do

Obrázek podcastu Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Vězeň Darrell Standing, původně profesor agronomie, byl za vraždu svého kolegy odsouzen na doživotí. Pět let pak strávil ve tmě v samovazbě, dost často i ve svěrací kazajce. Darrell Standing si však i v těchto podmínkách dokázal získat svobodu, jakou poznal jen málokdo.

Obrázek podcastu Dubánek ve světě lidí

Dubánek ve světě lidí

Otevřete dvířka do dubánčího světa. Dubový lesní človíček se vydává na průzkum do světa lidí. Dubánek Borek chce všemu porozumět, ale zvědavost se mu stává málem osudnou. Dubánek Borek je velký neposeda. Když les v zimě utichne a zapadá sněhem, přesunou se dubánci do

Obrázek podcastu Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

Proč vůbec stojíme o sex? A co je to vlastně láska? Tuto otázku si lidé kladou už tisíce let, přesto uspokojivá odpověď stále neexistuje. Autoři převádí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a vysvětlují čtenářům, jak s vědeckými poznatky naložit. Probírají v