Audiokniha The Picture of Dorian Gray

Pravomil aneb Ohlušující promlčení
Boží mlýny někdy melou nestoudně pomalu... Těžko si představit lepšího průvodce našimi dějinami 20. století, než je Pravomil Raichl, titulní hrdina nové prózy Petra Stančíka. Dítě první republiky, které dospělo v pekle druhé světové války a kvůli neshodám s komunistický…

Prodejem k Vítězství
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči…

Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přito…

Game changers
Naučte se ze sebe dostat to nejlepší. Dave Asprey, uznávaný biohacker a podnikatel, nám ve své knize Game Changers prozradí, jak být tou nejlepší verzí sebe sama. Kniha Game Changers nevychází jen ze zkušeností autora, ale i z jeho projektu Bulletproof Radio podcast, te…

Likario
Druhý díl ze série Likarijská trilogie. Likario zažívá obrovský rozvoj, vlastně se teprve teď stává městem. Lidé, skřeti i všemožní míšenci zde nacházejí dobré místo k životu. Ve starém podzemí se však někdo skrývá. Potají získává spojence, zastrašuje, korumpuje. Plánuj…

O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách
Sedmero pohádek o mašinkách vypráví Pavel Zedníček Nová nahrávka pohádek o mašinkách, vláčcích, lokomotivách a všech věcech, které se dějí na železnici. Pavel Zedníček je protagonistou úspěšné a oblíbené audioknihy Pohádky o mašinkách, která zdařile adaptovala pět příb…

Jen já a ty
Dvacet povídek o podobách lásky i nelásky. Autorka nás svými povídkami zasáhne na citlivé vrstvy našich hlubin jako řez ostrým skalpelem. Její strohý až obyčejný jazyk, jímž sděluje každodenní situace, v nichž se ustavičně snažíme přejít přes hranici já k ty, přináší zř…

11. Maďarština - cestovní konverzace
11. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Byla jsem na světě
Olga Scheinpflugová (1902-1968) ve svých osobitě komponovaných pamětech vzpomíná na herecké a režisérské osobnosti českého divadla. S většinou z nich ji nepojily jen profesní vazby, ale také pouta přátelská. Do těchto vzpomínek jsou pak vetknuty i úvahy o smyslu a poslá…

Čaroděj Zeměmoří
Zeměmoří je fascinující svět, kde se někteří lidé rodí obdařeni magickým talentem. V obyčejném kovářském synku Dunym rozpozná jeho teta, vesnické čarodějka, velké kouzelnické schopnosti. Když pak krajem prochází mlčenlivý mág Ogion, pošeptá chlapci při obřadu průchodu j…

Vinnetou
Svět, kde čest a přátelství stále něco znamenají. Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním jeho přítel Old Shatterhand. Dva muži hájí spravedlnost a čest bílých i rudých bratrů proti všem zlosynům. Nejslavnější náčelník Apačů vstupuje na scénu. A s ním j…

Nezbedníci
Hrdinou každého krátkého vyprávění je malý rošťák, který si buď děsně vymýšlí, nebo šplhá do výšek, neumí se chovat, okusuje tužky, neustále žvýká či provádí jiné nepravosti. Vtipná, nápaditá i trochu strašidelná vyprávění potěší a pobaví malé čtenáře.

50 viet, ktoré vám uľahčia život
Nájsť správne slová, aby sme neurazili, alebo položiť správnu otázku, aby sme neponížili, je skutočné umenie, ktoré nás uchráni pred napätými vzťahmi. Šarmantný spôsob prejavu pri nepríjemnej konverzácii vám dá do ruky zbraň, ktorou protivníka ľahko odzbrojíte. Táto aud…

12. Řečtina - cestovní konverzace
12. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Psychologie ovlivňování - 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti
Snažíte se ostatní přesvědčit? Chcete, aby vám vždy vyhověli? Bylo by fajn, kdyby vás děti více poslouchaly. Bylo by skvělé, kdyby vám kolegové či podřízení vyšli vstříc bez zbytečného nucení. Bylo by super, kdybyste dokázali zařídit, aby vám klienti říkali ve většině p…

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví
Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu…

Hotýlek
Hotel – vlastně spíš hodinový hotýlek –, který pan Leopold Mánes založil v dobách první republiky, nabízel párům potěšení a rozkoš i za protektorátu a dál fungoval také poté, co ho znárodnili komunisté. V šedesátých letech přebírá vedení Václav, vnuk původního majitele,…

Začátečník v restauraci
Stalo se vám někdy, že jste si měli anglicky objednat v restauraci nebo rychlém občerstvení? Nebo jste měli při jídle s někým anglicky jednoduše konverzovat? Co takhle si tyto a další situace procvičit v 50 jednoduchých rozhovorech pro věčné začátečníky a pro mírně pokr…

Cesty, krajiny, lidé
Vzpomínky na události a setkání, které formovaly autorův vztah k životním hodnotám i české krajině. Čte Pavel Soukup.Cesty vinoucí se krajinou Podbrdska, Příbramska a okolím řeky Berounky. Poválečný skauting, vandry a přátelství, na která se nezapomíná...

Odvaha žít
Tato kniha je určena pro tebe, odvážný čtenáři. Této knize můžeš plně důvěřovat, napsal jsem ji proto, že nám oběma jde o stejnou věc – vyměnit zbabělost za odvahu žít život podle sebe. Nebýt otrokem systému a myšlení, skrze které jsi ovládán a redukován na bezvýznamnou…

Jakub a obří broskev
Jakub Tamtudy je malý kluk, který neměl zatím v životě moc štěstí. Tety Brčková a Bečková, u kterých vyrůstá, jsou ohavné babice, které mu odpírají veškerou zábavu. Když však potká na zahradě podivného mužíčka s kouzlem v papírovém pytlíku, jeho život se změní. Na staré…

Lídři jedí poslední
Jak vybuduji stabilní a a výkonný tým, ve kterém všichni usilují o dosažení společného cíle? Kde nepanuje cynismus a sobectví? Kde jsou si kolegové oporou? Simon Sinek, autor bestselleru Začněte s proč, studoval množství firem, v jejichž čele stojí lídři, kterým více ne…

Život víry 2023/10
Život víry 2023/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. * Terry Virgo: Propojit lidi Ducha a lidi Slova (rozhovor) Britský vedouc…

Házím ti laso, kamaráde
Štve vás někdo? Vadí vám nadřízený či podřízený? Pošlete na něj LASO! Biomechanický kybernetický stroj tvaru mnohametrového lana zabije každého, za koho si zaplatíte! Nabízíme Vám novou formu řešení mezilidských vztahů! LASO zabíjí bezchybně. Připravte si jen pořádné …

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch
Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (…