Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Text

Audiokniha Text

Délka:

11 hod 29 min

Čte:

Martin Písařík

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu S láskou od jezera

S láskou od jezera

Když smolařce Ettie nevyjde kariéra v Londýně, vrací se do Yorkshiru, kde na ni čeká pokušení v podobě jezera lákajícího k plavání. To se ovšem nachází na soukromém pozemku, jehož majitel nadšené sportovce vyhání. Dominik lpí na dodržování pravidel a spontánní Ettie ho

Obrázek podcastu Vondrovic, Boubelík: O Honzovi

Vondrovic, Boubelík: O Honzovi

Dramatizace klasické české pohádky, jejímž hrdinou je hloupý Honza, doplňuje řada melodických písniček, které titul posouvají do žánru pohádkového muzikálu. K přitažlivosti titulu přispívají skvělé interpretační výkony jednotlivých herců, zejména Václava vydry v titulní

Obrázek podcastu Růže sama

Růže sama

Teprve v dalekém Japonsku vykvetl z francouzské růže květ… V životě pařížské botaničky Rose chyběl otec tak dlouho, že ze svého srdce jeho a vlastně i všechny ostatní muže vytěsnila. Když ale obdrží zprávu, že tento zámožný japonský obchodník se současným uměním zemřel

Obrázek podcastu České okamžiky II

České okamžiky II

Navazujeme na pětidílnou četbu z knihy Pavla Kosatíka České okamžiky. Nyní se k této knize vracíme, protože obsahuje ještě řadu zajímavých kapitol z českých dějin, které dosud rozhlasově zpracovány nebyly. Do druhé série kapitol vybrala Alena Blažejovská texty vztahují

Obrázek podcastu Orcigard

Orcigard

Kniha Orcigard je závěrečným dílem Likarijské trilogie. Volně navazuje na Nejlepší den pro umírání a Likario. Orcigard stále ještě ovládá Alarich Touraine, zvaný Temný mág, jeho moc však slábne. Propukají proti němu povstání, na jeho území vnikají hledači pokladů i lov

Obrázek podcastu O Perejdovi

O Perejdovi

Pohádkový seriál Jaroslavy Pechové nejen pro děti. Příhody čertíka Perejdy ve skvělém hereckém obsazení.Osoby a obsazení: vypravěč (Eduard Cupák), čertík Perejda (Ladislav Mrkvička), ježek (František Filipovský), víla Světluška (Miroslava Hozová), loupežník Valibuk (Pet

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Matyášová (novinářka, spisovatelka)

Obrázek podcastu Hrompac a Tancibůrek (1981)

Hrompac a Tancibůrek (1981)

Šest drobných příběhů o obru Hrompacovi a mužíčku Tancibůrkovi, co spolu prožili a vyváděli. O tom, jak líčíli na ptáčka s rezavým ocáskem, jak našli rytíři ztracenou půlku jména, jak potěšili smutnou princeznu, jak dostali pytel blech, jak vrátili čerta do pekla a jak

Obrázek podcastu Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Smyslem této audio knihy je připomenout vám lásku, a to zejména k sobě. Bez toho, abyste měli rádi a brali se takoví, jací přirozeně jste, bude vaše putování fyzickou krajinou vždy něco postrádat. Různá duchovní cvičení, většinou složitá a mírně řečeno technická, vás ne

Obrázek podcastu Upálené

Upálené

Další thrillerová lahůdka s hororovou příchutí od autorky Kříďáka, Jámy a Těch druhých. Před pěti sty lety tady upálili osm mučedníků. Před třiceti lety tu beze stopy zmizely dvě dívky. A před dvěma měsíci tu tragicky zemřel místní farář. Vítejte v Chapel Croft, zapadlé

Obrázek podcastu Paměti Bianky Capellové

Paměti Bianky Capellové

Šestidílná četba na pokračování z memoárů známé benátské šlechtičny v podání Jany Preissové a v režii Markéty Jahodové.

Obrázek podcastu Janek a kouzelná fazole

Janek a kouzelná fazole

Kouzelný děda vnutí nezkušenému dobrosrdečnému Jankovi za košík vajec jednu fazoli. Takový obchod, zdá se, není pro mladíčka zrovna výhodný, a tak Janek vzteky zadupe fazoli do země. Jenže z půdy najednou vykoukne zelený šlahoun s obrovským listem. Janek na něj vyskočí

Obrázek podcastu Sekora: Příhody brouka Pytlíka

Sekora: Příhody brouka Pytlíka

Známá dětská knížka ilustrátora a spisovatele Ondřeje Sekory o dobrodružstvích, které zažívá kamarád Ferdy Mravence, popletený a legrační brouk Pytlík. Vždy ochotný pomoci, brouk, který všemu rozumí, všude byl a všechno dovede, ale zároveň také všechno dokonale zamotá.

Obrázek podcastu Farma zrůd

Farma zrůd

Sugar. To jméno zní sladce. Ale smrt sladká není. A Sugar je mrtvá... Hank Giorgio a Larisa Kramer jsou povoláni k případu, který bude osobnější, než si na první pohled mysleli. Nejde jen o to, že zavražděná je Larisinou milenkou. Ozývá se minulost, která chce Hanka ušt

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Zavražděný sen a jiné povídky

Zavražděný sen a jiné povídky

„Zastavila se, v očích hrozný úlek. Nepromluvila a já také nic neříkal.“ Jeden z našich předních autorů psychologické prózy osvědčil mistrovský talent nejen při psaní románů, které dnes patří ke kanonickým dílům české meziválečné literatury, ale i ve své bohaté a pestré

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děj se odehrává v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz.

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 2. část

Tábor ztracených - 2. část

Druhá část dobrodružných povídek českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnáních."

Obrázek podcastu English Effectively

English Effectively

Anglická část knihy Jak se efektivně učit cizí jazyk namluvená rodilým mluvčím. Tato kniha umožnila tisícům lidí dostat se "za vodu" v angličtině. Pomohla zlomit jejich věčné začátečnictví, dodala jim sílu znovu a znovu nalézat chuť, čas, odvahu, motivaci. Pomohla najít

Obrázek podcastu Múdry zlatník

Múdry zlatník

Audiokniha Múdry zlatník – obsahuje 2 dramatizované rozprávky Múdry zlatník a Ako sa Janík učil latinu, ktoré na motívy rozprávok Boženy Němcovej napísala Ľuba Vančíková.

Obrázek podcastu Krysař

Krysař

Námět Krysaře pochází z Německa, kde opravdu podle báje osoba krysaře žila. Ten měl za úkol čistit město Hameln od škůdců v podobě krys. Obyvatelé města ho považují za méněcenného a zesměšňují ho, jemu je to však jedno až do té doby, než se zamiluje do vesničanky, která

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Bláha (koreanista, překladatel)

Obrázek podcastu Dům duchů

Dům duchů

Audiokniha Dům duchů je nejlepší ukázkou románového magického realismu a okamžitě se zařadil mezi nejúspěšnější díla 20. století. Jedná se o groteskní až dojemný příběh rodiny chilského senátora Estebana Trueby na pozadí složité doby v Chile od počátku 20. století až po

Obrázek podcastu "Kdo mi, děti, poví..." Treningový program pro výuku řeči u dětí s vrozenými vadami

"Kdo mi, děti, poví..." Treningový program pro výuku řeči u dětí s vrozenými vadami

Nahrávka lekcí s výukou správné řeči a vyslovování pro děti s vrozenými vadami řeči z osmdesátých let může i dnes pomáhat ... Pro vydavatelství Panton připravili v roce 1981 (1984, reprint) RNDR. Josef Pešák, Ivana Lýsková, Vojslav Ketman, text Marie Zbořilová, odborná