Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Audiokniha Tenkrát v Hollywoodu

Délka:

14 hod 13 min

Čte:

Jaromír Meduna

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ľudské telo

Ľudské telo

Celý život trávime v jednom tele, a predsa väčšina z nás v skutočnosti netuší, ako telo funguje a čo sa v ňom odohráva. História anatómie a medicíny je plná zabudnutých hrdinov, ohromujúcich príbehov a zaujímavých faktov. Mimochodom, od okamihu, ako ste začali čítať tút

Obrázek podcastu Inspektor Šmidra zasahuje II

Inspektor Šmidra zasahuje II

Pokračování úspěšné kolekce dramatizací s popleteným detektivem Janem Šmidrou. Tentokrát v povídkách Klub žhářů a Zločin cválá na bílém koni. Raritní nahrávky Československého rozhlasu z roku 1967 jsou plné tehdejších hereckých hvězd - Hlinomaz, Řanda, Kopřiva, Teplý, M

Obrázek podcastu Čurillovci

Čurillovci

Po románových thrilleroch Padreho klan a Padreho klan 2 sa investigatívny novinár Marek Vagovič vracia k literatúre faktu. Opisuje strhujúce príbehy policajtov okolo Jána Čurillu, ktorí sa tvrdou prácou vypracovali na elitu vo svojom odbore. Najskôr postavili pred súd

Obrázek podcastu Nejhorší mazlíčci na světě

Nejhorší mazlíčci na světě

Zapomeňte na roztomilé čumáčky a sametovou hebkost kožíšků. text pro distribuce: U příběhů o nejšílenějších zvířecích stvořeních světa se budete válet smíchy. Už nikdy se na domácí mazlíčky nebudete dívat jako doteď! Většina domácích mazlíčků je roztomilá a přítulná.

Obrázek podcastu S láskou z parku

S láskou z parku

Věčně vytížená Claire nemá na lásku čas. Až do chvíle, kdy se doslova srazí s Ashwinem. Po prvním rande to mezi nimi vypadá nadějně, ale nadšení netrvá věčně. Claire má syndrom vyhoření, Ash s ní přestane komunikovat a sestra jí hodí na krk své dvě dcery. Náladu jí zved

Obrázek podcastu Adept

Adept

Audiokniha Adept, kterou napsal Adam Przechrzta, je první díl série Materia Prima. Detektivní fantasy s rychlým spádem a s pořádnou dávkou akce! Začátek dvacátého století, Varšava. Uprostřed města se objevila enkláva a její rozrůstání může zastavit jen zeď protkaná stří

Obrázek podcastu Povídky 2

Povídky 2

Druhý výběr z rozhlasových zpracování Haškových povídek čtou: František Filipovský, Jaroslav Kepka, Jaroslav Drbohlav, Rudolf Hrušínský a Miroslav Donutil. Nestárnoucí humoristická klasika ve skvělém podání několika českých herců!

Obrázek podcastu Moc faktov

Moc faktov

Čo myslíte – porazili by ste vo vedomostnom teste šimpanza? Táto audiokniha vám možno prezradí že – nie. Na základné otázky o našej planéte, napríklad koľko percent populácie žije v extrémnej chudobe, akým tempom rastie počet obyvateľov, aká je úroveň vzdelávania, aký n

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Pojďte, děti, za pohádkou

Pojďte, děti, za pohádkou

Pojďte, půjdem za pohádkou. Že nevíte, za jakou? Třeba za tou, co už znáte. Napovíš nám nějakou? Výběr z klasických českých pohádek pro naše nejmenší v podání samotných dětí a jejich pohádkového dědečka Oty Jiráka. Posluchači se mohou těšit na Karkulku, kůzlátka, Paleč

Obrázek podcastu Alchymista

Alchymista

Ze slunné Lombardie přijíždí do rudolfínské Prahy alchymista Alessandro del Morone. V Praze, otevřené alchymistům, skutečným vědcům i šarlatánům, chce dokázat to, co svými výzkumy předpověděl - zatmění Slunce. Střechu nad hlavou získá u hraběte Martina Koryčana, který s

Obrázek podcastu Obrazy ze starého zákona

Obrazy ze starého zákona

Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitk

Obrázek podcastu Il Decamerone

Il Decamerone

Příběhy ze sbírky Dekameron mistra italské renesance Boccaccia pojí jedna historická událost, a sice mor, který zasáhl Florencii v roce 1348. V tomto bodě začíná vyprávění, kdy deset mladých Florenťanů utíká z města a usadí se v jednom sídle na venkově. Tam zůstanou dva

Obrázek podcastu Kluci, holky a Stodůlky

Kluci, holky a Stodůlky

Vyprávění o životě dětí v malé vesnici, jejich zábavách, drobných uličnictvích a konfliktech s rodiči a se školou...Četba z knihy Evy Bernardinové v nezaměnitelném přednesu Františka Filipovského doplňuje jeho interpretaci Poláčkovy knihy Bylo nás pět a slavných Mikuláš

Obrázek podcastu Stalker

Stalker

Joona Linna před rokem zmizel. Skoro všichni si myslí, že je mrtvý. Skoro všichni. Policie obdrží video snímající tajně ženu za oknem, jak si obléká punčocháče. Objekt slídila se druhý den stane obětí krvavé vraždy. Krutost činu dovede vyšetřovatele k pastorovi Rockymu

Obrázek podcastu Vesele i vážně

Vesele i vážně

Jan Werich si vesele i vážně povídá s Annou Hostomskou o hudbě a oblíbených skladatelích, s Jiřím Trnkou a A. J. Liehmem o filmu i Americe, s Jiřím Suchým třeba o trávníku v předsíni, vypráví o svém příteli Arkadiji Rajkinovi a mnohých dalších…

Obrázek podcastu Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

Běžel jsem k útočníkovi, křičel na něj, ať nechá paní na pokoji a nůž pustí na zem. Jenže nepustil, a tak jsem mu chytil ruku, začal ji kroutit a do toho zhaslo světlo. Zkroucenou ruku jsem si pro jistotu chtěl dát před sebe a najednou vidím, že v ní žádný nůž není. V t

Obrázek podcastu Japonské pohádky

Japonské pohádky

Americký spisovatel O. Henry si získal oblibu svými skvěle stylizovanými povídkami o podfukářích a povedených fintách na vydělávání peněz. Hlavními hrdiny jsou nejčastěji Jeff Peters a Andy Tucker. O prvním z nich autor říká: „Jeff Peters byl zapleten do tolika projektů

Obrázek podcastu Smrtící bílá

Smrtící bílá

„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale de

Obrázek podcastu Kde líšky dávajú dobrú noc

Kde líšky dávajú dobrú noc

V prvých rokoch svojej existencie sa slovenský štát vo svete poznačenom vojnovým pustošením javil ako oáza mieru a hojnosti. Budovanie chodníkov a kanalizácie, stavebný ruch, veselé sprievody a plné tribúny oslavujúce Boha a národ. Idylický obraz však obstojí len vtedy,

Obrázek podcastu Pohádkový život aneb Jak vést svůj život k souladu a štěstí

Pohádkový život aneb Jak vést svůj život k souladu a štěstí

Naučíte se vlastními schopnostmi zlepšovat okolnosti svého života. Objevíte postupy, které vás povedou k harmonii, radostnému životu a prožitku trvalého vnitřního štěstí. Zjistíte, jak se dostat do kontaktu se svým nitrem a sami se sebou. Upevníte si zdraví, protože

Obrázek podcastu Doskočiště Protektorát

Doskočiště Protektorát

Životní osudy 28 československých parašutistů z výsadků za II. světové války. Jak byli na svou misi připraveni? Kdo jim v protektorátu pomáhal? Kdo je naopak zradil? Jak se jim dařilo zůstat v utajení? Kolik z nich se dožilo konce války? Jitka Neradová (1969) Narodila

Obrázek podcastu Tomáš Řepka: Deník ze dna

Tomáš Řepka: Deník ze dna

Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho

Obrázek podcastu Ukradené dětství

Ukradené dětství

Je konec léta 1942 a do dejvického zámečku Jenerálka začínají vozy gestapa přivážet děti od tří do šestnácti let. Jde o nejmladší generaci ze širšího okruhu atentátníků na Reinharda Heydricha. Proč ? Na jak dlouho ? A uvidí ještě někdy své rodiče ? Na odpovědi musí počk

Obrázek podcastu Hedvika

Hedvika

Když zemře malé Hedvice maminka, tatínek se po roce povinného truchlení rozhodne znovu oženit. Záhy ale opustí pozemský svět i tatínek a tentokrát se znovu provdá "nová matinka". Tak se spustí kaskáda úmrtí a sňatků, na jejímž konci je Hedvika o několik generací starší