Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ten, co kráčí se Smrtí

Audiokniha Ten, co kráčí se Smrtí

Délka:

14 hod 1 min

Čte:

Dušan Urban

Vydavatel:

Ova Audio

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Šťastná za všech okolností

Šťastná za všech okolností

Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila.

Obrázek podcastu Mníchov

Mníchov

September 1938. Hitler sa rozhodol začať vojnu. Chamberlain zúfalo túži udržať mier. O tejto otázke sa rozhodne v meste, čo sa navždy zapíše do dejín vďaka dohode, ktorá nielenže viedla k rozkladu demokratického Československa, ale aj otvorila dvere Hitlerovým politický

Obrázek podcastu Hrabě Monte Christo

Hrabě Monte Christo

Světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikajícím rozhlasovém zpracování z roku 1967.

Obrázek podcastu Stříbrní Chilané aneb Legenda žije

Stříbrní Chilané aneb Legenda žije

Loni uplynulo rovné půlstoletí od ikonické události, k níž došlo na mistrovství světa v kopané v Chile. Čechoslováci tehdy překvapili celý fotbalový svět a pavoukem šampionátu prošli až do finále, přičemž vyřadili favorizované Španěly, Maďary i Jugoslávce. Památné osudy

Obrázek podcastu Disney - Lví král, Kniha džunglí, 101 dalmatinů

Disney - Lví král, Kniha džunglí, 101 dalmatinů

Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V této audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním. První pohádka, Lví král, vypráví o lvíčkovi Simbovi, který nejprve uteče ze Lví země, ale pak se do ní vrátí jako dospělý l

Obrázek podcastu Kubátová: Jak Krakonoš s Trautenberkem vedli válku

Kubátová: Jak Krakonoš s Trautenberkem vedli válku

Od autorky námětu televizního večerníčku "Krkonošská pohádka".

Obrázek podcastu Otcové – dcery, matky – synové

Otcové – dcery, matky – synové

„Práce s rodičovskými komplexy jako cesta k vlastní identitě.“ Jungiánská psychoanalytička Verena Kast ve své dnes již klasické knize ukazuje, jak lze v terapeutické práci nebo i v úsilí o vlastní psychický růst rozvolnit vliv otcovského a mateřského komplexu. Švýcarsk

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

100 statečných - Host č. 57 - Petr Kolečko 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - P. Kolečko (dramatik a scenárista)

Obrázek podcastu Karel IV. – Prokleté dědictví

Karel IV. – Prokleté dědictví

Zatímco Karel IV. neustále doufá, že mu Anna Svídnická dá vytouženého dědice, velitel jeho osobní ochranné družiny Karel Rozoumek se chystá vzdát svého postavení u císařského dvora. Jeho žena Barborka se totiž záhadně ztratila i s dítětem v blízkosti Křivoklátu, kde vyr

Obrázek podcastu Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Národní umělec Zdeněk Štěpánek

Z komentáře Zdeňka Štěpánka (resp. citace z jeho knihy Vzpomínky) k původnímu LP 1218 0551 "Zdeněk Štěpánek" vydanému v Supraphonu v roce 1976 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Někdy se mi stávalo, nejčastěji v noci, když jsem byl ve varně lihovaru sám a čerpal vodu,

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Album pohádek "Supraphon dětem" 12. - Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce aj.

Jedenáctý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" představuje opět svým malým i velkým posluchačům výběr známých i méně známých pohádek vyprávěných i dramatizovaných. Pohádky Kam padají hvězdy, Kulfáček, Rada rádce Bonifáce patří mezi dramatizované; účinkují v nic

Obrázek podcastu Mlynářův student (1982)

Mlynářův student (1982)

Jímavý a velmi smutný romantický příběh lásky mladého mlynářského syna k rusalce přináší velké emoce, ale nenabízí pohádkově šťastné rozuzlení, spíše otázky o smysluplnosti lidského žití a vnitřních tajemstvích duše. V roce 1982 nastudoval režisér Karel Weinlich s Ivane

Obrázek podcastu Anička a divadlo

Anička a divadlo

Anička měla jedno tajné přání – hrát loutkové divadlo. A to se jí málem splnilo na podzim, jenže nakonec odletěla s rodiči k moři. Ovšem teď se zdá, že už nic nebrání předprázdninovému divadelnímu představení. Ale kde budou divadlo hrát? Jaký mu vymyslí název? A budou ú

Obrázek podcastu Macourek: Pohádky 1

Macourek: Pohádky 1

CD album s pohádkami autora Miloše Macourka v podání Martina Dejdara vydal Supraphon v roce 1998. Roztomilé příběhy O Kryštůfkovi, který se schoval v mixéru, Barborka a cucavé bonbóny, Zuzanka a písmenka, O makarónech, které šly na procházku a dalších sedm pohádek nyní

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Vydavatelství Six Fresh s.r.o. připravilo pro posluchače cyklus poutavých biografických rozhovorů se známými osobnostmi. Každý, kdo zanechal v

Obrázek podcastu Sůl nad zlato

Sůl nad zlato

Král stárne a slábne a rád by předal vládu jedné ze svých dcer. Neví ale, kterou vybrat. Má je všechny stejně rád. Na radu proradného rádce má rozhodnout láska o tom, která z dívek bude kralovat. Nejstarší Alžběta je bojovnice, prostřední Karolínka se pořád parádí a nej

Obrázek podcastu GÉNIUS v nás

GÉNIUS v nás

Jedna z mezinárodně nejlépe prodávaných autorek a cenami ověnčená univerzitní profesorka Tina Seelig vyučuje kreativitu nejlepší a nejbystřejší studenty na Stanfordu. Rovněž učí kreativnímu myšlení podnikatele a vrcholové manažery po celém světě. V audioknize Génius v n

Obrázek podcastu Když vyhraje Rusko: Možný scénář

Když vyhraje Rusko: Možný scénář

Znepokojivá vize alternativní budoucnosti. Znepokojivě realistická prognóza možného vývoje poté, co Ukrajina v roce 2025 přistoupí na nevýhodnou mírovou dohodu. Kniha o opakujících se vzorcích ruské agrese a stále stejné nerozhodnosti Západu. Je 27. března 2028 a ruské

Obrázek podcastu Pět jazyků lásky

Pět jazyků lásky

Pět jazyků lásky je světový bestseller, který pomohl již milionům párů po celém světě budovat a rozvíjet láskyplný vztah. Dozvíte se zde o pěti základních jazycích lásky, které jsou klíčové pro to, aby se váš vztah s druhým člověkem stal obohacujícím a harmonickým. Poku

Obrázek podcastu Dobrodružství strýčka Eskymáka

Dobrodružství strýčka Eskymáka

Zábřežský rodák Jan Welzl (narozen 1868), známý spíše pod jménem Eskymo Welzl, byl proslulým a tajemným polárním lovcem a zlatokopem. Živil se jako zlatokop, rybář, potulný kramář, a dokonce se načas stal i náčelníkem eskymáckého kmene. V roce 1928 se nakrátko zastavil

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 12

Deník malého poseroutky 12

Blíží se Vánoce a Gregovi rodiče rozhodli, že celá rodina uteče před zimou a svátečním stresem na tropický ostrov. Trochu si odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Jenže brzy zjistí, že to tu nebude zase takový ráj. Rodinnou pohodu vytrvale kazí spáleniny od slunce, žalu

Obrázek podcastu Anne ze Zeleného domu

Anne ze Zeleného domu

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavými copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co tady Anne Shirleyovou asi čeká? Dvojice stárnoucích sourozenců, kteří se rozhodli, že k sob

Obrázek podcastu O škaredom káčatku

O škaredom káčatku

Kdesi neďaleko na jednom gazdovskom dvore čakala mama kačka na svoje deťúrence. Až sa dočkala! Jedno po druhom vykúkali na náš svet zo svojich vajíčok. Vyliahlo sa ich šesť. Ale čo to? Posledné siedme bolo akési iné. Trošku priveľké, trošku ťarbavé a sivé. Všetkým na dv