Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tanec papírových draků

Audiokniha Tanec papírových draků

Délka:

8 hod 35 min

Vydavatel:

Epocha

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Sůl moře

Sůl moře

Druhá světová válka je téměř u konce. Statisíce Němců prchají před postupující Rudou armádou. Stejně jako Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu a cestu ke svobodě. Donuceni okolnostmi drží při sobě, ale když se zdá záchrana na

Obrázek podcastu Jindrové

Jindrové

Představitel českého literárního naturalismu. Novinář, nesmlouvavý kritik a prozaik mohutného gesta. "Jsem prost veškeré fantazie, kromě reprodukční?" řekl sám o sobě spisovatel Karel Matěj Čapek, který si pro odlišení svého jména od slavnějšího (a mladšího) jmenovce př

Obrázek podcastu Jak hledat slunce

Jak hledat slunce

Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé... "Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že

Obrázek podcastu Wakan Tanka

Wakan Tanka

Hodiny náboženství pro věčné začátečníky. „Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“, přesně to tím myslím. Wakan Tanka by snad šlo přeložit jako Velké Tajemství, c

Obrázek podcastu Devátý muž

Devátý muž

Osudného 22. listopadu 1963 se v texaském Dallasu změnil chod amerických dějin – došlo k atentátu na Johna F. Kennedyho. Skutečně však 35. prezidenta Spojených států zastřelil Lee Harvey Oswald? Oficiální verze má spoustu trhlin a pravdu zná jen tajemný muž jménem Thoma

Obrázek podcastu Anulka a pan Pětiočko

Anulka a pan Pětiočko

Anulka z Radostína je chudá osiřelá dívka, která přebývá u tetičky. Jednou ve vsi zahlédne pohledného, mladého pana zemana Floriana Pětiočka a hned se do něj zamiluje. Jenže i vodnická dcerka Plavuně se rozhodne, že se pan Pětiočko stane jejím ženichem. Mladý Florian je

Obrázek podcastu Život víry 2024/01

Život víry 2024/01

Život víry 2024/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová a Lucie Endlicherová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Pro lidi z Íránu jsme jako máma a táta,“ říká o své ženě a sobě evangeli

Obrázek podcastu Noc a skála

Noc a skála

V úsměvném apokryfu z českých dějin o lásce knížecího syna Vratislava k chudé dívce z pera Františka Nepila a v režii Jiřího Horčičky uslyšíte v hlavní roli panny Johanky Janu Preissovou, v roli jejího urozeného nápadníka Václava Postráneckého.Dále hrají: kníže Bořivoj

Obrázek podcastu Woyzeck

Woyzeck

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni B1 pro středně pokročilé. Georg Büchners Drama Woyzeck gehört zu den meistgespielten Bühnenstücken der deutschen Literatur. Infolge seines frühen Todes im Jahr 1837 – Georg Büc

Obrázek podcastu …Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

…Mluviti stříbro - Marie Drahokoupilová - O lásce

V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Herečka Marie Drahokoupilová v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem

Obrázek podcastu Příběhy zvířátek

Příběhy zvířátek

Příběhy z říše zvířat, které jsou tím nejlepším z pokladnice klasických pohádek od autorů Rudyarda Kiplinga, Jamese Baldwina a D.G. Mukerjiho. Příběhy zvířátek vycházejí z bájí a zázraků přírody, a popisují kouzlo přátelství a neuvěřitelných příběhů. Chcete vědět, proč

Obrázek podcastu Nekonvenční myšlení

Nekonvenční myšlení

Audiokniha Nekonvenční myšlení je určená všem, kteří chtějí něco změnit - ve svém světě a ve své firmě. Je to audiokniha pro ty, kteří se zdráhají podlehnout cynismu a kteří jsou dostateční blázni, aby zkusili jednou něco nového: jinak myslet v podnikání. Dílo je opatře

Obrázek podcastu Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy. Nechal ho odstavit do kusé koleje a společně s paní p

Obrázek podcastu Psychológia peňazí

Psychológia peňazí

Čo sa týka peňazí, to, aby ste boli úspešní, nie je nevyhnutne spojené s tým, čo viete. Je to skôr o tom, ako sa správate. A naučiť ľudí správať sa je naozaj náročné, dokonca aj pri veľmi inteligentných ľuďoch. To, čo vieme o peniazoch – investície, osobné financie a o

Obrázek podcastu Gerbešín a hezouni

Gerbešín a hezouni

Těch látek, vzorů, barev! Řeč není jenom o šatech, ale hlavně o životě a ženských půvabech. Úspěšná herečka a spisovatelka Ivanka Devátá moc dobře ví, že šaty dělají ženu, a s chutí se probírá vzpomínkami na své divadelní i civilní kostýmy, sukně, halenky, boty a klobou

Obrázek podcastu Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Toto by si mali prečítať všetci, ktorých máte radi

Ako si nájsť a udržať lásku? Čo môžete urobiť, aby ste lepšie zvládali konflikty? Ako sa môžete dostať zo slepej uličky a vyrovnať sa so zmenami a stratami? Čo pre vás znamená byť spokojný? Sú ostatní ľudia len otravní, alebo problém je vo vás? Život je predovšetkým o v

Obrázek podcastu Jan Werich a semafor

Jan Werich a semafor

Výběr písní, ve kterých účinkují divadelníci a hudebníci z divadla Semafor.

Obrázek podcastu Motivací k vítězství

Motivací k vítězství

Motivace vyvolává silnou odezvu. Všichni ji chtějí, ale většinou si nejsou jisti, co to je. Každý chce víc motivace, ale není si úplně jistý, co to je. Jednotlivec by řekl, že by byl rád více motivovaný. Manažer nebo vedoucí by rád měl motivovanější tým či kolektiv a za

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jak dostat firmu z krize

Jak dostat firmu z krize

Jak už název napovídá, jde o téma velmi aktuální. Kniha je určena všem podnikatelům, kteří se v krizi buď ocitli a řeší jak se z ní dostat ven nebo těm, kteří se jí snaží předejít. Nabízí ucelený pohled na krizi firmy, její signály, formy krize a hlavně možnosti řešení

Obrázek podcastu Nejlepší příběhy pro nejmenší

Nejlepší příběhy pro nejmenší

Poslouchá celá rodina! Výběr toho nejlepšího z tvorby pro děti určený nejen začínajícím posluchačům. Rozmanité pohádkové příběhy, známé postavičky z dětských knížek a večerníčků a oblíbení čeští herci na kompilačním albu, které je ideální pro začínající posluchače mluv

Obrázek podcastu Svatojánský oheň

Svatojánský oheň

Pohádka o neštěstí a nástrahách, které překoná jen síla lásky. Se svátkem svatého Jana souvisí řada pověr a zvyků: pálí se ohně a zvláštní síla se připisuje bylinám natrhaným v předvečer svátku. Tajemná svatojánská noc tvoří rámec rozhlasové pohádky básníka Karla Šiktan

Obrázek podcastu 99: Hokejové příběhy

99: Hokejové příběhy

Jsou hokejisté a jsou legendy. Wayne Gretzky je mnohem víc! Vydejte se na průzkum nejsilnějších momentů historie NHL s nejlepším hráčem všech dob. Vstupte s ním do šatny i na led a poznejte, jaké to je být spolutvůrcem hokejové historie. Gretzky nikdy nemluvil ani nepsa

Obrázek podcastu Pravidla úspěchu

Pravidla úspěchu

Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů. Jack Canfield se zabývá všemi aspekty života a nabízí