Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Taliančina pre mierne pokročilých B1

Audiokniha Taliančina pre mierne pokročilých B1

Délka:

15 hod 48 min

Čte:

Elisa Ciravegna

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 37 - Marek Šetina 07.06.2014

100 statečných - Host č. 37 - Marek Šetina 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Šetina (kardiochirurg, pražská Fakultní nemocnice Motol)

Obrázek podcastu Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Všech 15 her a texty, na které se nedostalo

Za čtyřiačtyřicet let své činnosti uvedlo DJC patnáct divadelních premiér, sehrálo nespočet představení v Praze i na zájezdech, stalo se neodmyslitelným kulturním fenoménem moderních dějin českého humoru a svými hrami ve zvukové podobě potěšilo miliony posluchačů. A tak

Obrázek podcastu Zlatý syn

Zlatý syn

Stane se Darrow rozhodujícím pěšcem v nelítostné partii nejmocnějších rodů Sluneční soustavy? Od událostí v Institutu uplynuly zhruba dva roky a Darrow se mezitím stal jedním z elitních Nejvyšších zjizvených a oblíbencem samotného arciguvernéra Marsu Nerona au Augusta –

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti I.-III.

Petiška: Řecké báje a pověsti I.-III.

Třídílné album nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům. Knihavyšla už v mnoha vydáních, což inspirovalo Supraphon k vytvoření její zvuk

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Překvapení skřítka Modrovouska

Překvapení skřítka Modrovouska

Už jste někdy potkali skřítka? Ne? Já ano, v krásném městě na soutoku Labe a Orlice. Má modré vousy a proto i poetické jméno Modrovousek. Miluje děti a překvapení, proto pro ně různá vymýšlí. Často však mile překvapí i dospělé. Pak se může stát, že místo vody teče v řec

Obrázek podcastu Svatí kacíři svazek 2.

Svatí kacíři svazek 2.

Druhý díl audioverze románu, jehož ústředními postavami románu na pomezí literatury faktu a beletrie jsou soluňští bratři Konstantin (Cyril) a Metoděj. Příběh jejich velkomoravské mise je zde podáván jako součást historicky věrného obrazu doby. Ve velkolepé fresce pozná

Obrázek podcastu Kopciuszek, Jaś i maĺgosia, Śpiaca królewna, Zwierzeta i zbójcy

Kopciuszek, Jaś i maĺgosia, Śpiaca królewna, Zwierzeta i zbójcy

Původní tituly 03551, 03549, 03552, 03548, ze kterých naše nová kompilace určená pouze pro digitální obchody vznikla, vydala firma Supraphon-Artia v roce 1964 - nyní tedy vycházejí tyto snímky s polskými verzemi pohádek Popelka, Perníková chaloupka, Šípková Růženka a Zv

Obrázek podcastu Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Víte, jak se rodí trpaslíci? Nejlíp by vám to řekla paní Mašitová z Horních Mokropes. Jednoho si totiž přinesla domů z lesa, pojmenovala ho Pepa a posadila do skalky. Ale copak takový živý trpaslík chce trčet mezi kamením? Ani náhodou. Zvlášť poté, co v lese objevil dal

Obrázek podcastu Štěstí

Štěstí

Jiří Stránský byl ve vykonstruovaném soudním procesu odsouzen na osm let - ty prožil v pracovních táborech. Poznal tam příběhy mnoha mužů nepohodlných tehdejší komunistické moci, odsouzených k mnohaletým trestům. V prostředí lágrů a kriminálů padesátých let se také odeh

Obrázek podcastu Zdrojový kód

Zdrojový kód

Příběh o počátcích jednoho z nejvlivnějších byznysových lídrů, inovátorů a filantropů moderní doby První díl nejočekávanějších memoárů poslední dekády významem srovnatelný s přelomovou biografií Steve Jobs od Waltera Isaacsona Byznysové triumfy Billa Gatese jsou všeobec

Obrázek podcastu Český šlechtic František Schwarzenberg

Český šlechtic František Schwarzenberg

Po několik let vznikající rozhovor Vladimíra Škutiny představuje Františka Schwarzenberga a jeho 20. století z pohledu člena významného šlechtického rodu. Zajímavé jsou nejen Schwarzenbergovy názory na vznik československého státu v roce 1918 a vzpomínky na prvorepublik

Obrázek podcastu Havířovina

Havířovina

Spisovatelka pátrá po minulosti tajemného domu v rodné vesnici. Co všechno při pátrání objeví? Havířovina je nevzhledný a zanedbaný dům v malé vesnici. Povídá se o něm, že přitahuje špatné věci - lidé tu umírají nebo přinášejí neštěstí ostatním. A kdoví, možná se tu dok

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Corn všechno ví

Corn všechno ví

Hrdinou Fikerovy detektivky je slavný detektiv T. B. Corn, policejní komisař ve výslužbě, který nemá chuť ani důvod pouštět se do objasňování nového zločinu. Podezřelé dvojnásobné úmrtí otce a syna Annesleyových a poněkud zbrklé počínání mladého ambiciózního seržanta Ma

Obrázek podcastu Podbrdské ženy

Podbrdské ženy

Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století. Emílie zažije bolesti války i nástup komunismu – ale možná ještě horší jsou pro ni samota a odcizení, které pociťuje v manželském ž

Obrázek podcastu The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

Audiokniha Frankenstein namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. His name is Arthur Gordon Pym. He comes from Nantucket. Nantucket is a town in America, near the sea. People from Nantucket are often sailors. His grandfather is a lawyer.

Obrázek podcastu Arila: Stíny Citadely

Arila: Stíny Citadely

{'cs': 'Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuli

Obrázek podcastu Cirkus Humberto (seriál)

Cirkus Humberto (seriál)

Román Eduarda Basse Cirkus Humberto vyšel v letech okupace, přestože byl napsán už v roce 1930. Většina čtenářů jej chápala jako morální povzbuzení v těžké době války, vždyť příběh několika generací cirkusových umělců ukazoval nezdolnost a pracovitost českých umělců, ak

Obrázek podcastu El Carova parta

El Carova parta

Z komentáře Jaroslava Maxmiliána Navrátila k původnímu LP albu 1114 3049 "El Carova parta" vydanému Supraphonem v roce 1982 a nyní vydávanému poprvé digitálně: Umělecká práce Karla Jiráčka - legendárního El Cara - se nesmazatelně vepsala do historie našeho revolučního p

Obrázek podcastu Amber 4 – Paže Oberonova

Amber 4 – Paže Oberonova

Ve čtvrtém díle ságy Tajemný Amber princ Corwin pátrá po tom, kdo z Ambeřanů otevřel cestu zrůdám Chaosu. Byl to snad zmizelý Oberon? Brand, který podle všeho měl být dávno mrtev? Fiona, která vládne silami, o kterých ostatní nemají ani potuchy? Někdo úplně jiný? Corwin

Obrázek podcastu Pavučina

Pavučina

Carmen Sanchezová je tvrdá a nekompromisní federální agentka, která důsledně ctí literu zákona. Když je však napadena její sestra Selina, běžné vyšetřovací postupy náhle nestačí. Útok totiž souvisí se sérií brutálních vražd, jež právě vyšetřuje. Dostává se do úzkých, a

Obrázek podcastu Běžkyně

Běžkyně

Porážka je matkou úspěchu – čínské přísloví Když vrcholový čínský plavec spáchá těsně před začátkem pekingských her sebevraždu a další nadějný reprezentant zemře v náručí milenky, vypadá to s olympijskými ambicemi nejlidnatější země světa povážlivě bledě. Zanedlouho nav

Obrázek podcastu Netopýr

Netopýr

Nejoblíbenější norský notorik chytá sériového vraha u protinožců! 1. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V Austrálii je nalezena mrtvá norská dívka. Vše poukazuje na to, že byla znásilněna a zavražděna. Oddělení vražd osloského policejního ředitelství vysílá do