Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Audiokniha Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Délka:

4 hod 38 min

Čte:

Petr Lněnička

Vydavatel:

Tembr

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Černá sanitka

Černá sanitka

Černá sanitka - výběr 38 současných pověstí, městských legend a děsivých příběhů, které sebral a komentářem doplnil Petr Janeček. Vyprávění čtou Kamil Halbich a Lukáš Hlavica, zasvěcené komentáře přednášejí Miroslav Táborský a Alfréd Strejček.

Obrázek podcastu Kdo mě vzal prvně za ruku

Kdo mě vzal prvně za ruku

Měly to pro ně být nejšťastnější chvíle. Místo toho zanechaly na jejich duších šrám… Když se Alexandra „Lexie“ Sinclairová setká s okouzlujícím Innesem Kentem, šéfredaktorem vlivného časopisu a respektovaným obchodníkem s uměním, ještě netuší, že se sama stane středem z

Obrázek podcastu Zlatá priadka

Zlatá priadka

V našej krajine, v jednej dedine, žila raz jedna mamka so svojimi tromi dcérami. Katka a Marka boli dievčence šikovné, pracovité, no najstaršej Hanke akoby všetko od rúk odpadávalo. Od roboty bočila, praslicu ani poriadne do ruky chytiť nevedela a večne len za pecou pos

Obrázek podcastu Dědečkovy pohádky

Dědečkovy pohádky

Audiokniha Dědečkovy pohádky přenese malé posluchače prostřednictvím půvabných pohádkových příběhů na venkovský dvorek i do vzdálené Afriky. Setkáte se s novými pohádkovými postavami a se zatajeným dechem si můžete poslechnout všechny ty příběhy, které jste dosud nikdy

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Zátiší

Zátiší

Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série s oblíbeným inspektorem Gamachem od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážen

Obrázek podcastu Marta Jandová – Best Of

Marta Jandová – Best Of

Populární zpěvačka Marta Jandová začala s padesátými narozeninami tak trochu bilancovat. Vznikla tak velmi osobní zpověď. Probírala se starými dopisy, fotkami, a v hlavě se jí roztančily vzpomínky. Někdy pro ni bylo až neuvěřitelně těžké vrátit se v myšlenkách na místa

Obrázek podcastu Má americká krása

Má americká krása

Soubor unikátních povídek a reportáží dlouholeté novinářky Reflexu zavádí posluchače do New Yorku v září 2001, kde jako přímá svědkyně útoků na věže WTC sbírá emoce a názory běžných obyvatel města. Netradiční a vtipnou formou přináší pohled i na nejslavnější místa New Y

Obrázek podcastu Krajina smrti

Krajina smrti

I v Yorkshiru se vraždí. Na pláži přímořského města je objeveno tělo mladého muže a vyšetřování se ujímá místní seržantka a inspektor Raven, který přijíždí z Londýna. Na pláži přímořského města je při odlivu nalezeno tělo. Záhy se zjistí, že mrtvý mladý muž měl slibnou

Obrázek podcastu Vládcové ostatků II.

Vládcové ostatků II.

Martin ze Stvolna, pronásledovaný inkvizicí, se dostává zpět do služeb krále Karla IV. V jeho družině se pak vydává na půlroční pouť do Říma. Český rytíř Martin ze Stvolna se na útěku z avignonského vězení octne v potulné herecké tlupě. I zde je mu však v patách inkvi

Obrázek podcastu Prázdné ulice

Prázdné ulice

Děj románu se odehrává v roce 1999 v Praze. Vypravěč objeví na skládce na okraji města věc, jejíž účel nezná – je to nějaký nástroj, emblém, socha nebo snad písmeno neznámé abecedy? Ukáže se, že předmět je nějak spojen se záhadným zmizením mladé dívky. Vypravěč po ní pá

Obrázek podcastu Z deníků Robokata 5 – Střet myslí

Z deníků Robokata 5 – Střet myslí

Touží po klidu a seriálech, vesmír má však pro něho jiné plány… Měla to být jen rutinní vědecká mise, jenže pak se jako obvykle věci trochu zvrtly. Robokata i skupinu vědců, jež má za úkol chránit, kdosi unese do neprozkoumaného sektoru kosmu. Bezpečnostní jednotku vyba

Obrázek podcastu Pán ohně

Pán ohně

Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vědce, jehož ohořelá mrtvola byla nalezena v pekingském parku. Té noci, kdy muž zemřel, došlo k dalším dvěma vraždám, které jsou s jeho smrtí záhadně spoje

Obrázek podcastu Spad

Spad

Postapokalyptický román mistra akční fantastiky Je po válkách, které nikdo nevyhrál. V sutinách Prahy přežívá pár desítek tisíc lidí a snaží se ze všech sil uchovat něco jako civilizaci. Jenže zbytek světa nemá o civilizaci zájem. Zbytek světa chce za každou cenu přeží

Obrázek podcastu Nejkrutější měsíc

Nejkrutější měsíc

Vrchní inspektor Armand Gamache dokáže ocenit nejen dobré jídlo a pití, ale především ryzost lidské povahy. Za dlouhá léta, co slouží u quebecké Sûreté, pochopil, že v zárodku každé vraždy se skrývá lidské neštěstí a že k nemyslitelnému činu mohou vést i drobné křivdy,

Obrázek podcastu Jak s Máničkou šili všichni čerti

Jak s Máničkou šili všichni čerti

"Je to k uzoufání nosit pořád ty samé nemoderní kostičkované šatičky!" říká si smutně Mánička. Když si prohlíží své spolužačky, pyšnící se modely podle poslední módy, dala by za jejich kamarádství a za stejně krásné oblečení cokoliv - snad i duši! Od přání ke skutku neb

Obrázek podcastu Přestaňte řešit h*vna

Přestaňte řešit h*vna

Dostaňte se ze sevření vepsaných vzorců chování a buďte maximálně efektivní. Stále opakujete stejné chyby? Nejste schopni ušetřit peníze? Nebaví vás vaše práce? Ničíte si svůj život? Přestaňte řešit h*vna (máme na mysli knihu) je právě pro vás! V již světovém bestseller

Obrázek podcastu Můj bratr

Můj bratr

Jana Kippo se vrací na rodný statek na severu Švédska. Kdysi odsud utekla poté, co její bratr napadl otce lopatou. Bratr se nyní upíjí k smrti a matka po mrtvici chátrá v domově důchodců. Návštěva v Janě oživí vzpomínky na dětství plné násilí, přesto se rozhodne zůstat,

Obrázek podcastu Čapek Josef a Karel: Devatero pohádek / 1

Čapek Josef a Karel: Devatero pohádek / 1

Nahrávka z roku 1998 v režii Jana Fuchse a v interpretaci Jiřího Krampola představuje tři nejznámější pohádky ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. První loupežnická pohádka, O princezně solimánské, Druhá loupežnická pohádka - všechny tři patří mezi stálice základního

Obrázek podcastu S orlem na zádech

S orlem na zádech

Víte, který králík umí lítat? No přece ten, co má na zádech orla. A víte, kdo vás vytáhne ze zoufalství, bídy a drogové závislosti, poskytne vám střechu nad hlavou a všechno, co v životě potřebujete? No přece novodobý otrokář. Román S orlem na zádech přináší zasvěcený a

Obrázek podcastu Venuša zo zátoky

Venuša zo zátoky

Pohodovú prázdninovú atmosféru leta v roku 2009 naruší hrôzostrašný nález dievčenského tela bez hlavy a rúk. Torzo pláva v ramene rieky neďaleko lodenice, mladí športovci zažijú na tréningu ozajstný šok. O dva dni sa na opačnom konci mesta v zátoke rieky nájde odseknutá

Obrázek podcastu Znič to jméno

Znič to jméno

Nenávist nezapomíná, křivdy nestárnou. Před osmnácti lety Klára zpřetrhala veškeré vazby s rodným městečkem ve východních Čechách a odstěhovala se do Německa. Když jí však otec v telefonu oznámí, že ho chce někdo zabít, minulost po ní sáhne ledovou rukou. Po jeho náhlé

Obrázek podcastu Křížová palba

Křížová palba

Další příběh ze světa brilantní Rychlopalby. První kriminální román Štěpána Kopřivy měl takový úspěch, že se autor rozhodl dál rozvíjet svůj svět „ne úplně správných“ policistů, který v Rychlopalbě stvořil. Oslnivé „tarantinovské“ dialogy, brutální scény, mrazivé reáli

Obrázek podcastu 13 iných poviedok

13 iných poviedok

13 iných poviedok – je zbierka 12 + 1 poviedok aj pre poverčivých ľudí, v ktorých sa presvedčíte, že viac je viac a trinásť nie je málo. Humor je častým nosným prvkom a snáď neurazia nečakané zápletky a rozuzlenia. Trochu iný štýl vetotvorby a prežiarenie občasnou lyrik

Obrázek podcastu Nahoře fouká

Nahoře fouká

Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem? A jak jsou vzdáleny vrcholy nejvyššíc