Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Tajemství okamžitého léčení

Audiokniha Tajemství okamžitého léčení

Délka:

4 hod 3 min

Čte:

Alexej Pyško

Vydavatel:

Anag

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Temná noc

Temná noc

Před devíti lety učinili rodiče očekávající druhé dítě běžné rozhodnutí – dovolili své dceři přespat venku v zahradním domku. Netušili ovšem, jaké děsivé následky to bude mít. Holčičku už nikdo nikdy neviděl. Když je pak po letech během policejní razie objeveno dívčino

Obrázek podcastu Čtvrtek: Rumcajsova loupežnická knížka & Vánoce u Rumcajsů

Čtvrtek: Rumcajsova loupežnická knížka & Vánoce u Rumcajsů

Padesát let Večerníčků o loupežníku Rumcajsovi oslavíme nově objevenými pohádkami načtenými vynikajícím Vojtěchem Kotkem Letos oslaví televizní Večerníčky s postavou loupežníka Rumcajse padesát let od svého prvního zfilmování. Klasické příběhy z lesa Řáholce a města Ji

Obrázek podcastu Osudy

Osudy

O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011) rozhlasová nahrávka z r. 2002 Tanečník s osudem Můj nejoblíbenější fotr rád tancoval. Po druhé světové válce hlavně na americký swing a české polky, po sovětské okupaci na argentinská tanga a ploužáky z Posázaví. Vydrže

Obrázek podcastu K čemu jsou dobří rampelníci

K čemu jsou dobří rampelníci

Víte, k čemu jsou dobří rampelníci?! - Bodejť byste to mohli vědět... Prozradíme vám jen, že jsou to skřítci, kteří se narodí ve starém opuštěném hnízdě na Třešňovém kopci a za pomoci kmotříka Větru se naučí všechny pro život nezbytné věci: hrát si, koupat se v kapičkác

Obrázek podcastu Vzpomínky národního umělce Josefa Lady / Vzpomínky na Jaroslava Haška

Vzpomínky národního umělce Josefa Lady / Vzpomínky na Jaroslava Haška

Původní titul DM 15049 "Vzpomínky národního umělce Josefa Lady / Vzpomínky na Jaroslava Haška" vyšel poprvé v roce 1957 - ač již byl první snímek digitálně vydán na jiné kompilaci, v původní sestavě vychází titul digitálně poprvé. Titul zajímavý jak pro obsah, tak pro

Obrázek podcastu Zvěrolékař a kočičí historky

Zvěrolékař a kočičí historky

Četba z jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele. James Herriot vlastním jménem James Alfred Wight, přáteli zvaný Alf, byl populární britský veterinář a spisovatel, autor mnoha knih ze života zvěrolékaře. Narodil se v roce 1916 v anglickém Sunderlandu, v do

Obrázek podcastu Říkali mi Leni

Říkali mi Leni

Příběh desetileté dívenky, která postupně zjišťuje, kdo je a kam patří, strhuje, dojímá a současně burcuje čtenáře a posluchače dnes stejně jako před více než šedesáti lety…Režie Olga Walló.

Obrázek podcastu 08. Ruština - cestovní konverzace

08. Ruština - cestovní konverzace

8. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 6.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 6.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Ivana Vaňková.

Obrázek podcastu Vango

Vango

Odjakživa se cítil nejlíp poblíž nebe. Jenže svět začal být nesnesitelně přízemní… Romantikové mladí duchem, těšte se! Nejvýřečnější Francouz dneška pro vás umotal klubko úkladů, do jehož středu skryl záhadu hrdinovy totožnosti v čase nelidských ideologií 30. let 20. st

Obrázek podcastu Jak Kuba parohatou princeznu léčil

Jak Kuba parohatou princeznu léčil

Hrušky ušatky a jablíčka, po nichž člověku vyrostou na hlavě parohy! To je ovoce, které hraje prim v rozhlasové pohádce.Ušatost se vyléčí polibkem věnovaným z upřímné lásky, ovšem shodit parohy znamená zbavit se pýchy a nadutosti. A právě tuhle metodu zvolí Kuba pro léč

Obrázek podcastu Francúzština pre mierne pokročilých B1, časť 1

Francúzština pre mierne pokročilých B1, časť 1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Francúzština- slovná zásoba pre mierne pokročilých B1_časť 1. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už francúzštinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Kurz je založený na kontextovom učení, to zname

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Pozdní život

Pozdní život

Šestasedmdesátiletý Martin Brehm je šťastný a se svým životem spokojený. Jeho o mnoho mladší žena je úspěšnou malířkou, on píše články do novin, podílí se na filmovém scénáři a ve volném čase pečuje o zahradu. A hlavně se stará o šestiletého syna Davida. Když se dozví,

Obrázek podcastu Hřbitov trpaslíků

Hřbitov trpaslíků

Co svede dohromady trpaslíka, kterému unesli přítelkyni, odborníka na hřbitovy a pohřbívání, sužovaného despotickou matkou, a zoufalého otce, jemuž někdo z hrobu ukradl tělo zavražděné dcery? Jakou roli v tom všem hraje mystický Lovec, ghúlové a trpasličí magie? Mohou m

Obrázek podcastu Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu - audiokniha obsahuje deteketivku odehrávající se v prostředí středověkého Londýna. Autorka Jana Šouflová. Čte Jiří Pobuda. Londýnský most 1306. Nechte se postrašit i pobavit čtveřicí bizárních případů, které řeší konstábl Thomas Collingham a

Obrázek podcastu Kanibal z Nine Elms

Kanibal z Nine Elms

První případ nové série autora bestsellerů Roberta Bryndzy v podmanivé interpretaci Martina Stránského. Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou

Obrázek podcastu Ten chytrák Nasredin

Ten chytrák Nasredin

Pohádkové vyprávění o tom, jak se jednomu taškáři podařilo napravit hlavu mladému princi. Nasredin je protivník všech lakomců, podvodníků, lichvářů, zlodějů a hlupáků. Bojuje proti bezpráví, lidské malosti a bezpáteřnosti. Postava hodná obdivu ve všech dobách, dnes snad

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Sloužil jsem v Gaze

O situaci v pásmu Gazy vám (často nevyžádaně) dovedou vyprávět zástupy lidí. Může ale někdo z nich říct, že tam byl? David Shorf ano. Kouč, marketér, hudebník a bývalý novinář strávil v řadách proslulé izraelské armády tři roky. A přestože si tam někdy připadal jako Šve

Obrázek podcastu Baba Jaga

Baba Jaga

Příšera z východu přichází Závěrečný díl hororové trilogie. Dětští hrdinové čelí rozpínavému zlu přicházejícímu z východu jménem Baba Jaga. Závěrečný díl hororové trilogie. Hrůza se stupňuje. Kája s Pepou a dvojčata Marek a Martin si poklidně žili svoje puberťácké život

Obrázek podcastu Tantalův rod

Tantalův rod

První tři ze zamýšlených čtyřiadvaceti dílů mytologického seriálu Achájové (Zrození bohů, Tantalova muka a Námluvy Pelopovy) zachycují prvotní spor lýdijského krále Tantala s bohy a jeho následky až po závod Pelopa s Oinomaiem.Dramaturgie zvolila inscenační klíč, který

Obrázek podcastu Dítě prachu

Dítě prachu

Autorka mezinárodně úspěšné knihy Hory zpívají přichází s dalším románem o rodinných tajemstvích, potlačovaných traumatech i nekonečné síle odpuštění, který začíná během války ve Vietnamu a pokračuje i mnoho let poté. V roce 1969 se sestry Trang a Quynh rozhodnou odejít

Obrázek podcastu Pomalu hořící oheň

Pomalu hořící oheň

Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly. Laura, temperamentní podivínka, o níž si leckdo myslí, že je nebezpečná, s Danielem strávila poslední noc před jeho smrtí. Jeho sousedka Miriam

Obrázek podcastu Strašidelné pověsti z plzeňského kraje 1

Strašidelné pověsti z plzeňského kraje 1

Audiokniha obsahuje zpívané a zdramatizované pověsti z Plzně, Nýrska, Kašperských Hor a Stříbra. O dramatizaci se postaral divadelní soubor Ludvíci, hudební doprovod zajistilo duo Démophobia. Na nahrávce najdete 12 pověstí o celkové délce 66 minut.