Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Svět Jaroslava Ježka

Audiokniha Svět Jaroslava Ježka

Délka:

48 min

Čte:

Václav Holzknecht

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Román o růži

Román o růži

Oldřich z Chlumu, mladý královský prokurátor na dvoře Přemysla Otakara II, se uchází o ruku krásné Ludmily z Vartemberka, proti němu ale stojí mocný pán Hynek Berka z Dubé. Aby toho nebylo málo, kdosi zavraždí bezdězského purkrabího Jindřicha a vzápětí je Oldřich králov

Obrázek podcastu Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Slavné případy Sherlocka Holmese 6

Dům u měděných buků, Makléřův úředník. Hrají: Viktor Preiss (Holmes), Otakar Brousek st. (Dr. Watson), Iveta Dušková, Simona Stašová, Antonín Molčík, Miriam Kantorková, Ivan Trojan, Jan Přeučil, Jiří Bruder.

Obrázek podcastu Hoď je za hlavu

Hoď je za hlavu

„Ty nechceš mít děti? Co z tebe bude? Tohle ti vůbec nesluší! Jak to, že nic nestíháš? Snaž se a pospěš si! Já ti to říkala! My to s tebou myslíme dobře!“ To jsou jen některé věty, které v sobě mají skrytý jedovatý osten. Slýcháme je od rodičů, kamarádů, kolegů i partne

Obrázek podcastu Stopárov sprievodca galaxiou

Stopárov sprievodca galaxiou

Slovenské vydanie slávneho sci-fi o cestovní naprieč galaxiou, o štyroch cestovateľoch a paranoidnom androidovi a najmä o neprekonateľnom humore pána Adamsa so všetkým čo má dobré sci-fi mať. Arthurovi Dentovi, celkom obyčajnému človiečikovi kdesi z Anglicka, raz vo štv

Obrázek podcastu Anulka a pan Pětiočko

Anulka a pan Pětiočko

Anulka z Radostína je chudá osiřelá dívka, která přebývá u tetičky. Jednou ve vsi zahlédne pohledného, mladého pana zemana Floriana Pětiočka a hned se do něj zamiluje. Jenže i vodnická dcerka Plavuně se rozhodne, že se pan Pětiočko stane jejím ženichem. Mladý Florian je

Obrázek podcastu Ať vám visí na rtech

Ať vám visí na rtech

>> „Na základě čísla se ještě nikdy nikdo nerozhodl. Člověk potřebuje příběh.“ — Daniel Kahneman << >> Máte pocit, že historky vyprávíte líp v hlavě než nahlas? Netroufáte si promluvit, když poslouchá víc lidí? A proč někdo zaujme hned první větou – a jiný ztratí publi

Obrázek podcastu So smrtiacim pozdravom

So smrtiacim pozdravom

Exkluzívny pobyt pre autorov trilerov na súkromnom ostrove sa zmení na smrteľnú pascu, keď jedného z hostí nájdu mŕtveho a zdá sa, že nebude jediný... Slávny anonymný autor J. R. Alastor najme bývalú nádejnú spisovateľku, dnes organizátorku podujati Milu del Angélovú, a

Obrázek podcastu Krvavé pohraničí

Krvavé pohraničí

Na pohraničí mezi územím lidí a skřetů zuří nepřetržitá válka. Tady již nejde o spravedlnost, ale o půdu a peníze. V boji o ně dokážou být lidé zákeřnější a krutější než skřeti.

Obrázek podcastu Pověz mi, jak žijete

Pověz mi, jak žijete

Vzpomínky z archeologických expedic na tajemném Středním východě. Tato kniha je odpovědí. Odpovědí na otázku, kterou mi lidé kladou velmi často. „Takže vy kopete v Sýrii, viďte? Povězte mi o tom všechno! Jak tam žijete? Ve stanech?“ Myslíte, že znáte Agathu Christie?

Obrázek podcastu 0 TU - svazek I.

0 TU - svazek I.

Na této podivné toxické planetě se souhrou okolností vyvinula kultura, která má podobné problémy jako my na Zemi… Nekonečným vesmírem putuje flotila obrovských generačních lodí mířící ke vzdálenému skládkosvětu Coraab. Dlouhá a strastiplná cesta plná nebezpečí a všudypř

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Nora - Domeček pro panenky

Nora - Domeček pro panenky

Příběh o společenském postavení ženy, která nemohla být tím, kým chtěla, ale byla nucena žít jako vzorná manželka a matka. V příběhu sledujeme proměnu loutky ve svébytnou bytost. Nora nechce být jen loutkou a události, které ji čekají, ji donutí uvědomit si svou situaci

Obrázek podcastu Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Chybami se člověk učí a těch deset nejzásadnějších, kterých se podnikatelé dopouštějí dnes a denně, představuje další vzdělávací audiokniha pro podnikatele. Většinou jde o stejné chyby, které dělají podnikatelé opakovaně. Proto je cílem této audioknihy naučit je těmto c

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Hvězdy na cestě

Hvězdy na cestě

V minulosti stárnoucího slavného herce Igora a jeho dcery, úspěšné spisovatelky Vandy, se skrývá tragédie, která navždy změnila jejich životy. Po letech odcizení se setkávají na Krétě, aby tu splnili jedno poslední přání. Podaří se jim během společných dnů ustát řadu vy

Obrázek podcastu Zákony zločinu

Zákony zločinu

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti. Dôležitú

Obrázek podcastu Chata ve Švýcarsku

Chata ve Švýcarsku

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala hitem internetu. S jasným cílem dát s

Obrázek podcastu Hra s ohněm

Hra s ohněm

Doylova povídka Hra s ohněm vypráví o jednom spiritistickém experimentu, jehož středobodem je bájný jednorožec, který se náhle zjeví v jídelně...Literární otec známého Sherlocka Holmese byl vystudovaným lékařem; a právě do lékařského prostředí, i když v poněkud bizarníc

Obrázek podcastu Vzpoura na lodi Bounty

Vzpoura na lodi Bounty

Jediná odpověď na příkoří je vzpoura. Strhující román popisující skutečnou událost – vzpourou námořníků proti kapitánu Williamu Blighovi na britské lodi Bounty z roku 1789. „Čas šumí jako oceán a z jeho hlubin zaznívá píseň touhy po volnosti až k nám.“ Dobrodružný romá

Obrázek podcastu Případ hrozníčkové náušnice

Případ hrozníčkové náušnice

I tentokrát nás Slavomír znovu přesvědčí o své diplomatické uhlazenosti a mazanosti. Třetí ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Třetí kniha ze série historických

Obrázek podcastu Pohádky

Pohádky

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky vyprávěné i dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost!

Obrázek podcastu Ve škole se dějou věci

Ve škole se dějou věci

Hedvice je sedm let a za pár dní půjde poprvé do školy. Škola je v takové úplně malinkaté vesničce a široko daleko není nic jiného. Hedvika se strašně těší, čeká už celou věčnost, aby mohla nasednout na školní autobus a rozjet se tam. Na kole by to rozhodně nešlo, na to

Obrázek podcastu Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

{'cs': "Klasická audiopovídka v angličtině namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače.\n\nRobinson Crusoe is shipwrecked on an island for 27 years and this is the diary of his survival and eventual escape. After living peacefully for

Obrázek podcastu Robur Dobyvatel

Robur Dobyvatel

Co má větší budoucnost – řiditelné vzducholodě členů leteckého klubu ve Filadelfii, nebo vznášedla těžší než vzduch, jako je Albatros inženýra Robura? Robur Dobyvatel (1886, Robur le Conquérant) je román z cyklu Podivuhodné cesty (Les Voyages extraordinaires). Česky kn

Obrázek podcastu Život víry 2021/6

Život víry 2021/6

Život víry 2021/6 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Ztracený rok? Byl Duch svatý v uplynulém roce taky v karanténě? Co nám mů