Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Svěrák: Po strništi bos

Audiokniha Svěrák: Po strništi bos

Délka:

3 hod 38 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Ruce nad vodou

Ruce nad vodou

Po havárii vězeňského auta se v rozbouřené řece octnou odsouzený a jeho dozorce. Má člověk vždycky povinnost pomoci bližnímu a pro čí život má cenu riskovat svůj vlastní? Experimentální text má rámec rekonstrukce dramatické události, v níž se po havárii vězeňského auta

Obrázek podcastu AudioDiktáty pro 2. ročník

AudioDiktáty pro 2. ročník

Balíček 20 audiodiktátů pro druháky pomáhá upevnit základy českého pravopisu zábavnou a samostatnou formou. Děti si procvičí tvrdé a měkké slabiky, bě–pě–vě–mě, dě–tě–ně, párové souhlásky, psaní ú/ů i další klíčové jevy učiva 2. ročníku. Součástí jsou také opakovací dik

Obrázek podcastu Le avventure di Pinocchio

Le avventure di Pinocchio

Známý příběh o dřevěném panáčkovi, který se chce stát opravdovým chlapcem, je zpracován pro účely těch zájemců, kteří začínají s italštinou a chtěli by si vyzkoušet poslech cizojazyčného souvislého textu. Celý příběh je zjednodušen a zkrácen, úroveň jazyka je vhodná pro

Obrázek podcastu Golem

Golem

Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho

Obrázek podcastu Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora

Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora

Pohádkovou lahůdku z rozhlasového archívu Podivuhodná dobrodružství Edudanta a Francimora natočil režisér Jan Fuchs už v roce 1962 s hvězdným hereckým obsazením. I po padesáti letech nás mohou potěšit Čestmír Řanda v roli Edudanta, Dalimil Klapka coby jeho bratr, nesmě

Obrázek podcastu Jak jsme pašovali Turka

Jak jsme pašovali Turka

Druhá série povídek z cyklu Povídky a průpovídky. Patnáct jiskřivých příhod, které byly primárně napsané pro vyprávění na divadelních prknech. Jsou to historky, monology, plné nečekaných obratů a překvapivých asociací, typické svou košatostí vyprávění. Všední příhody i

Obrázek podcastu Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Kipling: Mauglí - Kniha džunglí

Původní supraphonské 2LP album 1 18 2207 vydané v roce 1977, bylo vydáno poprvé na CD ve zkrácené formě (SU 5399-2) - nyní vychází digitálně 1:1 i s původním obalem.

Obrázek podcastu Brány Skeldalu: Bílá věž

Brány Skeldalu: Bílá věž

Autorské čtení druhého dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Bílá věž. Divoká jízda tří vyvolených zmetků pokračuje. Z jihu ostrova se šíří neznáme zlo, ostrov umírá a zdá se, že s ním počal umírat i svět. Katynka, Vlaherova snoubenka zmizela v den svatby. Tulák a mu

Obrázek podcastu Prokletí Salemu

Prokletí Salemu

Zlo klíčí v každém z nás. A nikdy neznáme místo ani čas příští krvavé sklizně… Americké maloměsto Jerusalem’s Lot na jihu státu Maine se na první pohled nijak neliší od jiných zapadákovů rozesetých po Nové Anglii. Přesto právě v něm spisovatel Ben Mears hledá látku pro

Obrázek podcastu Život víry 2020/4

Život víry 2020/4

Život víry 2020/4 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Petr Hodec, Lucie Endlicherová, Jiřina Gina Čunková, Martin Vrábel. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Dary versus povolání Jak rozpoznat č

Obrázek podcastu Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Milovat lidi vyžaduje pořádný kus odvahy. Stejně jako milovat sám sebe! Být čarodějkou v současné Británii není nic jednoduchého. Mika by mohla vyprávět. Musíte dodržovat přísná pravidla utajení a být neustále na pozoru. Zároveň ale platí, že magie chce být používána. A

Obrázek podcastu Život víry 2025/09

Život víry 2025/09

Život víry 2025/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek a Kateřina Hodecová. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: V časech neklidu hledáme hluboké kořeny Mark Sayers je j

Obrázek podcastu Válka Mentogritů

Válka Mentogritů

Pokračování vědeckofantastického příběhu o soužití lidí, inteligentních rostlin a dalších neméně inteligentních tvorů v závislosti na jejich Mentogritech. Vyprávění je protkáno odlehčeným humorem autora, spoustou nápadů, mystickým zamyšlením a hlavně upřímnými mezilidsk

Obrázek podcastu Vím, že máš duši

Vím, že máš duši

Ty nejúžasnější automobily, letadla, ponorky, raketoplány a další technické výtvory mají podle autora jedno společné: za každým z nich stojí vizionářský inženýr či nadšený konstruktér, který svému stroji vdechl "duši", ať už šlo o luxusní vůz Rolls-Royce Phantom, letadl

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Bez těla

Bez těla

Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká. O několik týdnů později po brutálním útoku sám umírá a detektivům zanechá jen několik zmate

Obrázek podcastu Chaloupka strýčka Toma (1973)

Chaloupka strýčka Toma (1973)

Rozhlasová adaptace slavného románu. Lidsky silný příběh odehrávající se v 19. století na jihu USA nás zavede do období rasové nesnášenlivosti a otrockého ponižování. Dobrodružný a zároveň velmi emotivní příběh natočený podle stejnojmenného románu Harriet Elizabeth Beec

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1985

Neumannovy Poděbrady 1985

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Další díl této řady vydaný původně na EP kompletu 1088 0671-74 v roce 1986 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální umělci - Diagnóza (Paru

Obrázek podcastu Sucho

Sucho

Rozpraskaná půda odhalí i dávno pohřbená tajemství… Australský policista Aaron Falk z melbournského oddělení hospodářské kriminality se po dvaceti letech vrací do městečka Kiewarra sužovaného děsivým suchem. Do rodného venkovského kraje ho však nepřivedla pohroma, kvůli

Obrázek podcastu Syn draka

Syn draka

Píše se rok 1477 a Uherským královstvím i Osmanskou říší se šíří znepokojivá zpráva. – Vlad III. Dracula nezemřel. Namísto chladného hrobu se zdržuje mezi živými a jako vampýr saje krev mužům, kteří se podíleli na jeho vraždě. Když se zvěsti o Draculově vzkříšení dostan

Obrázek podcastu TEMNÝ PÁN: Školní roky

TEMNÝ PÁN: Školní roky

„Když se vzbudil, zjistil, že je v posteli… Podíval se na sebe. Pořád ještě měl tělo lidského dítěte. Nebyl to tedy sen.“ Průšvih na n-tou! Temný pán prohrál střet s magií Dobra – PCHÁ! – a obří vesmírný škyt ho vyvrhl na parkoviště před obchodním domem v jihoanglickém

Obrázek podcastu Na volné noze

Na volné noze

„V knize Na volné noze nenajdete bulšit a la ‚jděte za svým snem a uspějete‘, ale jen spoustu praktických rad. Vidím na ní jedinou chybu: že vyšla až teď, když jsem ji potřeboval před deseti lety. Kolik zbytečných starostí by mi mohla ušetřit!“ — Michal Kašpárek, šéfred

Obrázek podcastu Katka už nebude divná

Katka už nebude divná

„Samozřejmě znám vyhublý lidi z instagramu, co maj eating disorders, ale tak já teda ani náhodou nevypadám.“ Dospívání není pro sraby. Katka o tom ví svoje, doma ji dusí máma a starší brácha, ve škole si s nikým nerozumí a do toho svádí nekonečný zápas s vlastní váhou.