Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Svědkyně ohně

Audiokniha Svědkyně ohně

Délka:

15 hod 6 min

Čte:

Pavel Rímský

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Život víry 2025/06

Život víry 2025/06

Život víry 2025/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Když je vědec poctivý, začne se ptát „proč“ Odborník na organickou chemii T

Obrázek podcastu Jako hvězdy v temné noci

Jako hvězdy v temné noci

Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala. Nadšeně tedy uvítá možnost zapojit se jako dobrovo

Obrázek podcastu Trhlina

Trhlina

Tribeč - hory nedaleko slovenské Nitry, odkud se nemusíte vrátit. Magické místo, kde se mísí křesťanská a pohanská mystika, se stalo v nedávné historii posledním výletem řady lidí. A kdo se přece jen vrátil, ten o svých zážitcích odmítá mluvit... Populární slovenský tit

Obrázek podcastu Songaré

Songaré

Příběh guinejského chlapce, který se vzepře proti tradicícm svého kmene a proti zakořeněným pověrám podporovaným kmenovým kouzelníkem. Román o dospívání, odvaze a statečnosti, jehož hrdinou je třináctiletý chlapec.Osoby a obsazení: Bak Urí Tumani, strýc lovec a námořník

Obrázek podcastu Píseň meče

Píseň meče

Stačí, aby Uhtred porušil slib věrnosti Alfredovi, a země nazývaná některými England by se brzy mohla jmenovat Daneland… Píše se rok 885 a v Anglii panuje křehký mír, který však zřejmě nebude mít dlouhého trvání. Do země připlouvají severští nájezdníci, které může zasta

Obrázek podcastu Voda (píseň z filmu Mazel a tajemství lesa)

Voda (píseň z filmu Mazel a tajemství lesa)

Mazel a tajemství lesa je nový film Petra Oukropce. Jedná se o rodinný film o dobrodružství na letním táboře. Film určený dětem a jejich rodičům ukáže nejen zábavu a krásu letních táborů v přírodě, ale odhalí i skutečná tajemství lesů. Když se totiž nedíváme, na každém

Obrázek podcastu Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák aneb první příběh z největší české fantasy/sci-fi knižní série. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, veterán válečných operací a účastník tajných misí dostává jednoho dne neobvyklou nabídku od podivné dvojice zaměstnanců ještě pod

Obrázek podcastu Jak se stát pirátem – Škyťák Šelmovská Štika III.

Jak se stát pirátem – Škyťák Šelmovská Štika III.

Pokud někde najdete velký nápis NEOTVÍRAT, co uděláte? Povinný pirátský výcvik tentokrát obnáší i ztroskotání a nález prapodivné truhly opatřené důrazným varováním. Mohlo by se v ní skrývat nebezpečí nebo třeba vodítko k pokladu slavného piráta Truchlovouse Trudného… Pá

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Tak - a je tu drak!

Tak - a je tu drak!

Nešťastný chasník a ještě nešťastnější princ vymyslí plán, jak obalamutit tatínky svých vyvolených. Roli v tom sehraje drak, kterého se všichni bojí, ale nikdo ho neviděl.Trochu ztřeštěná pohádka o dvojí lásce, o záludnosti královských rádců a o tom, co způsobí jedna po

Obrázek podcastu Zemí šelem

Zemí šelem

Přitápíme pod kotlem. Parní slon, táhnoucí dvojici pojízdných domů vyráží na dobrodružnou a nebezpečnou cestu. Dobrodružný román představí další Vernův vynález - obojživelný dopravní prostředek, obrovského ocelového slona poháněného párou. Strhující příběh se tentokrát

Obrázek podcastu Z krve a popela

Z krve a popela

Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí. A když do jejího života vstoupí zlatooký strážce Hawke, který má zajisti

Obrázek podcastu Nikdo není vinen

Nikdo není vinen

Kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy s Ivanem Trojanem v hlavní roli Nikdo není vinen (1941) je kriminální román z periferního prostředí předválečné Prahy. Obchodní zástupce, který zbankrotoval a zůstal zcela bez prostředků, dorazí do Prahy, aby p

Obrázek podcastu Marie Antoinetta – zlatá léta před revolucí

Marie Antoinetta – zlatá léta před revolucí

Vychází první kniha dvoudílné série norské spisovatelky Clary Tschudi o francouzské královně Marii Antoinettě. Mapuje život dcery Marie Terezie od jejího narození v Rakousku až do roku 1789, kdy začíná Francouzská revoluce, během které je manželka Ludvíka XVI. popravena

Obrázek podcastu Terapie sebepoznáním

Terapie sebepoznáním

Obecně máme tendenci psychiku a duši podceňovat, neboť nejsou vidět a nelze je změřit ani vykreslit žádnou funkcí v Excelu. Avšak denně je máme možnost pozorovat v podobě vlastního prožívání. Jak moc nás může „blbá“ nálada ovlivnit ve všem, co děláme, jistě zakusil každ

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Host do domu, Bůh do domu

Host do domu, Bůh do domu

Na této hře, která vznikla jako koláž z motivů povídek slavného humoristy Jaroslava Haška, je pozoruhodný fakt, že autorem textu je sám herec Lubomír Lipský. Není proto divu, že hlavní postava, kterou psal herec s vědomím, že sám bude jejím interpretem, nás provází vše

Obrázek podcastu Budoucnost pod kontrolou

Budoucnost pod kontrolou

{'cs': 'Vaše budoucnost začíná teď.\nUznávaný futurista Brian David Johnson tráví už více než čtvrt století tím, že pomáhá vládám, korporacím, školám a dalším organizacím plánovat úspěšné cesty vpřed tím, že jim ukazuje, jak bude svět brzy vypadat. V Budoucnosti pod kon

Obrázek podcastu Nečekaná láska

Nečekaná láska

Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem. Jenže to bylo tehdy, a teď je z Michaela hrabě a Franceska je vol

Obrázek podcastu Fantastický pan Lišák

Fantastický pan Lišák

Klasický příběh o vychytralém plánu nezdolného lišáka, který se stal předlohou filmu Wese Andersona. Farmáři Soudek, Suk a Stýblo jsou neustále vzteky bez sebe, protože z jejich kurníků co chvíli zmizí další kulaťoučká slepička, boubelatá husička nebo pěkný krocan. Na n

Obrázek podcastu Eliáš a babička z vajíčka

Eliáš a babička z vajíčka

Mami, tati, tady jsem! Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly. „S rodiči je to jako s počasím. Člověk si je nevybírá. Ať se nám líbí, n

Obrázek podcastu Trhani

Trhani

Česká literární klasika v přednesu herce Luďka Munzara.

Obrázek podcastu Projekt pes (ten můj)

Projekt pes (ten můj)

Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům d

Obrázek podcastu Bílá nemoc

Bílá nemoc

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •maršál – Milan Enčev •baron Krüg – Antonín Hardt •novinářka – Romana Goščíková •dcera maršála – Anna Kulovaná •Sigelius – Jan Szymik •voják / gen

Obrázek podcastu Líp už bylo

Líp už bylo

Dvanáct let po atomové sprše. Osm let po všudypřítomné temnotě jaderné zimy. Šest dlouhých roků od doby, kdy lidé zjistili, že z nitra planety Země uniká plyn hubící plody v tělech matek. A pak je tu Cappy. Jako jeden z mála přežije útok ruských nájezdníků na Temelín a