Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Svatí kacíři - komplet

Audiokniha Svatí kacíři - komplet

Délka:

16 hod 26 min

Čte:

Jiří Štěpnička

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Za Čínu spravedlivější

Za Čínu spravedlivější

Můj zápas jako právníka s největším komunistickým státem světa. „Uvěřitelné příběhy můžete napsat. Neuvěřitelné se musejí stát.“ Narodil se v jeskyni, čas mu napovídaly jen hvězdy. A přesto se Kao Č’-šeng dokázal přes veškerou nepřízeň osudu stát jedním z nejlepších p

Obrázek podcastu Břemeno minulosti

Břemeno minulosti

Práce na oddělení vražd připomínala někdy Krauzovi jízdu na horské dráze: chvíli nahoru, chvíli dolů - někdy nevěděli, kam dřív skočit, jindy jako by si vrazi vybírali náhradní volno. Za rychlé vyřešení posledního případu si Krauz a Canis vysloužili šťavnatou odměnu a s

Obrázek podcastu Setkání

Setkání

Povídky Po letech a V Paříži jsou o setkáních dvou lidí. O setkání s láskou, s osudem, taky s nepochopením, setkání v pravý čas nebo tvrdém setkání s realitou. "Jen málo věcí je smutnějších než setkání s člověkem, který přesně ví, co by měl dělat, ale nedokáže se k tom

Obrázek podcastu Krev na chodníku / Znamení

Krev na chodníku / Znamení

Další dva případy slečny Marplové. Během návštěvy rybářské vesničky Rathole pozoruje malířka Joyce setkání kapitána Denise Dacrea a jeho ženy s Carol Hardingovou. Když skončí s malováním, všimne si, že na obraz namalovala i krvavé skvrny na chodníku, o kterých se ve vsi

Obrázek podcastu Půl roku na útěku před smrtí

Půl roku na útěku před smrtí

Když je člověku osmdesát, přemýšlí o světě mnohdy jinak. Kolik času ještě na zemi mám? Je tohle naposledy, kdy vidím moře? Co tu po mně zůstane? Jak to, že se stále necítím až tak stará? To jsou otázky, které si klade vypravěčka z povídky Půl roku na útěku před smrtí. A

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu O udatnom Balážovi

O udatnom Balážovi

Kde bolo, tam bolo, v ďalekej krajine, bol raz jeden pastier Baláž. Ten mal také kozičky, že keď im zahral na píšťalke, tancovali a veselili sa ako ľudia. Kráľovej dcére sa Balážove kozičky veľmi páčili a Balážovi sa zas páčila princeznička. Kráľ sľúbil, že mu ju dá za

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Políbit tu správnou nevěstu

Políbit tu správnou nevěstu

V životě June je všechno skoro dokonalé. Spolu se svými kamarádkami vede agenturu Wedding Dreams, vytváří fantastické dorty a okouzluje jimi své klienty. Tak co na tom, že v lásce to trochu vázne? Když do agentury přijde požadavek, aby zorganizovala zimní svatbu pro dce

Obrázek podcastu Ferdinand Havlík je sám doma

Ferdinand Havlík je sám doma

U příležitosti letošního 90. výročí narození klarinetisty, aranžéra, skladatele i dirigenta a spoluzakladatele Divadla Semafor Ferdinanda Havlíka (17. června 1928 - 28. října 2013) nabízíme rozhlasový pořad Jana Koláře z roku 1999, naposledy vysílaný na tehdejší stanici

Obrázek podcastu Psychológia peňazí

Psychológia peňazí

Čo sa týka peňazí, to, aby ste boli úspešní, nie je nevyhnutne spojené s tým, čo viete. Je to skôr o tom, ako sa správate. A naučiť ľudí správať sa je naozaj náročné, dokonca aj pri veľmi inteligentných ľuďoch. To, čo vieme o peniazoch – investície, osobné financie a o

Obrázek podcastu Tajný život stromů

Tajný život stromů

Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody. Renomovaný lesník Peter Wohlleben nám dává nahlédnout do skrytého života stromů a odhaluje nečekané skutečnosti: stromy mají paměť, předávají si informace, pociťují bolesti, doko

Obrázek podcastu Fischer: Bleděmodrý Petr

Fischer: Bleděmodrý Petr

Příběh malého pejska jménem Petr, který se narodil s bleděmodrou srstí. Pro jeho modrou barvu s ním nechce nikdo kamarádit, proto se vydá až do dalekého New Yorku. Na cestě za kamarádem hočeká mnoho dobrodružství - pobyt v psím vězení, lstivý kocour, přísný policista, j

Obrázek podcastu Matýsek čaroděj

Matýsek čaroděj

Z Černého dolu se ozývá písnička, ve které se zpívá, že nedaleko odtud stojí Černý dům a v něm bydlí Černý pán, a právě tam se vypraví ševcovský syn Mates žádat o službu...

Obrázek podcastu K čemu jsou dobří rampelníci

K čemu jsou dobří rampelníci

Víte, k čemu jsou dobří rampelníci?! - Bodejť byste to mohli vědět... Prozradíme vám jen, že jsou to skřítci, kteří se narodí ve starém opuštěném hnízdě na Třešňovém kopci a za pomoci kmotříka Větru se naučí všechny pro život nezbytné věci: hrát si, koupat se v kapičkác

Obrázek podcastu Hubneme s Křídly

Hubneme s Křídly

Nahrávka je zaměřena k celkovému nastartování organismu vložením očistných kódů na hubnutí podle proporcí každého jedince (výška, věk nebo stavba kostí). Tzn., že zhubnete na váhu, která je pro vás v daném životním období daná. Tuto metodu nelze použít s dodatkem „chci

Obrázek podcastu Slavné případy Sherlocka Holmese

Slavné případy Sherlocka Holmese

Strakatý pás - Velký detektiv řeší tajemnou smrt na venkovském sídle. Námořní smlouva - Velký detektiv zachraňuje důležité státní listiny. Umírající detektiv - Velký detektiv a záhadný balíček, který přináší smrt. Poslední případ - Střetnutí velkého detektiva s bandou

Obrázek podcastu Humoristické povídky Stephena Leacocka II

Humoristické povídky Stephena Leacocka II

Stephen Leacock (1869-1944) byl kanadský humorista a vysokoškolský učitel politické ekonomie na McGillově univerzitě v Montrealu. Proslavily jej zejména humoristické povídky, jichž napsal na dvě desítky knih. Věnuje se v nich obyčejným životním situacím, které dohání do

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádky víly srdíčkové – O veliké řepě

Pohádka O veliké řepě je plná veselých písniček, trochu se v ní ráčkuje, a končí poučením, že je dobře, když si vzájemně pomáháme.

Obrázek podcastu Herečka

Herečka

První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Za oponou jejího talentu se však skrývala vážná nemoc, která oslnivou kariéru přerušila v zárodku. O dvě desetiletí později objevu

Obrázek podcastu Taliančina - gramatika pre začiatočníkov A1, A2

Taliančina - gramatika pre začiatočníkov A1, A2

Ďakujeme za záujem o audio kurz Talianska gramatika A1, A2. V tomto kurze pre začiatočníkov a mierne pokročilých sa naučíte základy taliančiny, vrátane výslovnosti, členov, najčastejšie používaných slovies, spojky s předložkami ako aj základné konverzačné frázy a obraty