Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

Audiokniha Stopařův průvodce Galaxií 5. - Převážně neškodná

Délka:

7 hod 50 min

Čte:

Vojtěch Kotek

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Náčelník

Náčelník

Miloslav Nevrlý, skautskou přezdívkou Náčelník, jim byl příkladem, že se neznámými končinami dá chodit bez map, nenosit s sebou v batohu v podstatě nic, vydat se nejistotám a nalézt tak radost a smysl. Byl to právě on, kdo po odsunu německého obyvatelstva v podstatě zno

Obrázek podcastu Všechno, co máme

Všechno, co máme

Měl to být svatební den, místo toho se všichni sešli na pohřbu. Pro Aimee byl James doslova vším – životní láskou, oporou, jistotou v těch nejtěžších časech. Jeho nepochopitelná a zbytečná smrt kdesi v Mexiku znamenala, že se jí zhroutil celý svět. Postupně však s pomo

Obrázek podcastu Kunifer

Kunifer

Klasickou pohádku Josefa Štefana Kubína čte Ladislav Pešek.

Obrázek podcastu Andělé smrti

Andělé smrti

Případ inspektorky Lottie Parkerové. Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller. V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérsky udělané

Obrázek podcastu Dobrý člověk

Dobrý člověk

Dobrým člověkem nazývá Němcové ve své povídce "velkého českého vozku", pantátu Hájka, a jeho postavu kreslí tak, aby doplňovala další osoby povídky, poutavě a pravdivě líčící život vídeňských Čechů. Přechody z prostředí do prostředí, přesvědčivé rozložení světel a stínů

Obrázek podcastu Co by měl můj syn vědět o světě

Co by měl můj syn vědět o světě

Humorný pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět. Od autora bestselleru Muž jménem Ove. Generace největších egoistů v dějinách lidstva si pořídila děti a uvědomila si, že je vlastně bezvýznamná. Jak jinak vyléčit všemožné úzkosti a nedostatky rodičů jedn

Obrázek podcastu Tři spravedliví

Tři spravedliví

Hranatý, Holohlavý a Habán jsou názvy tří kopců v běloveských rovinách. Nejsou to však kopce obyčejné! Jsou pohádkové, a proto mají své kouzlo. Jen oni mají svrchovanou moc rozhodnout, zda je lidem souzeno, co si žádají. Přesvědčí se otom dva poutníci, které na tu správ

Obrázek podcastu Toto mali čítať naši rodičia

Toto mali čítať naši rodičia

Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako t

Obrázek podcastu Růže sama

Růže sama

Teprve v dalekém Japonsku vykvetl z francouzské růže květ… V životě pařížské botaničky Rose chyběl otec tak dlouho, že ze svého srdce jeho a vlastně i všechny ostatní muže vytěsnila. Když ale obdrží zprávu, že tento zámožný japonský obchodník se současným uměním zemřel

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Karel IV. – Prokleté dědictví

Karel IV. – Prokleté dědictví

Zatímco Karel IV. neustále doufá, že mu Anna Svídnická dá vytouženého dědice, velitel jeho osobní ochranné družiny Karel Rozoumek se chystá vzdát svého postavení u císařského dvora. Jeho žena Barborka se totiž záhadně ztratila i s dítětem v blízkosti Křivoklátu, kde vyr

Obrázek podcastu Selekce

Selekce

Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své t

Obrázek podcastu Život v Otcovej láske

Život v Otcovej láske

Audiokniha Život v Otcovej láske, je vzácnym zhrnutím duchovného dedičstva manželov Hoxarovcov, ich životných skúseností a cesty poznávania Božieho otcovského srdca. Je to súhrn všetkých vyučovaní, ktoré účastníci môžu počuť na seminároch Otcovo srdce, spolu s otázkami

Obrázek podcastu Život víry 2026/04

Život víry 2026/04

Život víry 2026/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou: Pavel Hromádka a Kateřina Hodecová. Nahrávka vznikla ve spolupráci s Rádiem 7. Z obsahu čísla: * V Pákistánu je naše víra větší než doma (rozhovor s Agatou a Maciejem Strzy

Obrázek podcastu Vládce stříbrného šípu

Vládce stříbrného šípu

Bájný Bivoj jako akční hrdina. Povídka autora historické fantasy předcházející trilogii o Bivojovi běsobijci. Bájný hrdina se musí postavit netvorovi, kterého probudil ze spánku. Divoký a nevlídný les rozevírá chřtán temnoty před třemi běžci. V čele běží Bivoj, v rameno

Obrázek podcastu Třetí hlas

Třetí hlas

Drsný severský thriller od autorů bestselleru Skočný příliv. Zaměstnanec švédské celní správy Bengt Sahlmann byl nalezen oběšený ve svém domě – jeho nedobrovolná smrt nejspíš souvisí se zabavením velké dodávky drog. V Marseille objevili brutálně zavražděnou slepou ženu,

Obrázek podcastu Na ostrově harmonie

Na ostrově harmonie

Nechte se vést hlasem, vydechujícím slova, která se mění v obrazy, nechte se prostoupit vzácnými, tolik potřebnými stavy klidu, harmonie a hlubinného porozumění. Přirozená lidská schopnost imaginace a víra v její léčivou schopnost se nyní může bezpečně a harmonicky znov

Obrázek podcastu Indiánský erotikon

Indiánský erotikon

Indiánská moudrost české ženy. Češka poznává v New Yorku svou životní lásku, Čerokéze Tammyho, s kterým pak stráví život mezi členy jeho kmene v Severní Karolíně. Něžné a vtipné vyprávění o přátelství, rodině, lásce a přírodě. Spokojená a šťastná žena, to je základ pev

Obrázek podcastu Jeroným Pražský

Jeroným Pražský

Audiokniha První český filozof a vlastenec Jeroným Pražský je doslova živým ztělesněním jeho životního příběhu. Poskytuje nám jedinečnou možnost k intenzivnímu prožití této epochy dějin i jejího vztahu k současnosti, k otázkám, které žijeme dnes. Jeroným Pražský byl evr

Obrázek podcastu Ideální manžel

Ideální manžel

Inteligentní humor, brilantní dialogy a samozřejmě nepostradatelné bonmoty - to jsou kvality, pro které stále vyhledáváme divadelní hry Oscara Wilda. V hlavních rolích dramatu ze společnosti, v němž se hříchy mládí připomenou v nejnepříhodnější čas, uslyšíte Jaromíra Ha

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 70 - Jan Hofman 08.06.2014

100 statečných - Host č. 70 - Jan Hofman 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Hofman (antikvář)

Obrázek podcastu Zbavte se zvyku být sami sebou

Zbavte se zvyku být sami sebou

Nejste odsouzeni k tomu být ovládáni svými geny a pevně zakořeněnými zvyky po zbytek života. Nové vědecké poznatky o mozku opravňují každého člověka k vytvoření reality, kterou si sám zvolí. V knize Zbavte se zvyku být sami sebou renomovaný autor, řečník, výzkumný praco

Obrázek podcastu Svatý Benda

Svatý Benda

Kdo je Benda? Mukl. Vrah. Odsouzenec čekající na popravu. Jenže Ervin Lang, kontrolor pankrácké trestnice, si tím není tak jistý. Jednoho dne totiž spatřil něco, co převrátilo jeho život naruby. Od té chvíle ho pronásleduje jediná otázka: Co když Benda není tím, za koho

Obrázek podcastu Zákrok

Zákrok

Když situace vyžaduje okamžitý zákrok… Je to více než třicet let, co newyorský soudní lékař Jack Stapleton viděl naposledy své spolužáky Shawna Daughtryho a Jamese O’Rourka. Jejich cesty se opět protnou, když renomovaný archeolog Shawn učiní v Káhiře velkolepý objev, kt