Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 4 - Sbohem a díky za ryby

Audiokniha Stopařův průvodce Galaxií 4 - Sbohem a díky za ryby

Délka:

5 hod 40 min

Čte:

Vojtěch Kotek

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Případ hrozníčkové náušnice

Případ hrozníčkové náušnice

I tentokrát nás Slavomír znovu přesvědčí o své diplomatické uhlazenosti a mazanosti. Třetí ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Třetí kniha ze série historických

Obrázek podcastu Saint-Exupéry: Malý princ / Dramatizace

Saint-Exupéry: Malý princ / Dramatizace

Nové zpracování Malého prince formou dramatizace přístupné malým i velkým posluchačům! Excelentní sestava nejlepších českých herců v jednom z nejkrásnějších příběhů světové literatury. Herci Jiří Dvořák, Josef Somr, Klára Issová, Norbert Lichý, Marika Šoposká, Jan Buda

Obrázek podcastu Rozložíš paměť

Rozložíš paměť

Ve 3.37 probudí hrdinu románu telefon a noční hovor s matkou rozčeří hladinu vzpomínek. Vrací ho do období dospívání v moravském Přerově, k zážitkům mladého queer chlapce vyrůstajícího v konzervativním průmyslovém městě, navíc v rodině, kde není peněz nazbyt. Vynořuje s

Obrázek podcastu Jeden mrtvý navíc

Jeden mrtvý navíc

Spor o nástupnictví vehnal Anglii do občanské války, a tak léta Páně 1138 prolilo krev i město Shrewsbury. Vítězní Štěpánovi žoldnéři dobyli tamní hrad a velitel rozkázal všech čtyřiadevadesát vzbouřenců pověsit, načež je místní benediktin, bylinkář a všudybyl Cadfael p

Obrázek podcastu Supraphon vypravuje...5 (Haussmann, Poláček, Boccaccio, Jerome, Welzl, Hašek, Nepil)

Supraphon vypravuje...5 (Haussmann, Poláček, Boccaccio, Jerome, Welzl, Hašek, Nepil)

Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v serii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitál

Obrázek podcastu Griša - Světlo a stíny

Griša - Světlo a stíny

Ravka byla kdysi mocná země, ale nyní je zpustošena válkami, obklopena nepřáteli a všude panuje strach. Když je regiment Aliny Starkové napaden a jejímu nejlepšímu kamarádovi hrozí smrt, odhaluje v sobě Alina skrytou sílu. Sílu, která by mohla být klíčem k osvobození ro

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda. Místnímu policistovi Eriksenovi zase dělá starost znesvěcený oltářní obraz v kostele.

Obrázek podcastu Pučálkovic Amina

Pučálkovic Amina

Humoristické vyprávění Jindřicha Plachty o trampotách s nalezeným štěnětem, z něhož nakonec vyroste žirafa. Děti pana poštovního tajemníka Pučálky našly na místě bývalého cirkusu štěně a teprve po mnoha ztřeštěných příhodách a dobrodružstvích zjistí rodina, že doma přec

Obrázek podcastu Bídníci

Bídníci

Audioknižní událost sezóny. Legendární román francouzského klasika se dočkal mnoha filmových i muzikálových verzí. Hlavní postavu Jeana Valjeana si zahráli například Jean Gabin, Lino Ventura nebo Jean-Paul Belmondo. Ale pouze odvážný čtenář, který vzal do ruky velkolepý

Obrázek podcastu Velice lehká smrt

Velice lehká smrt

Krátká a stručná audiokniha o smrti. Jak pochopit a přijmout stáří. Novela z roku 1964, která vyšla česky jedinkrát v roce 1967, v mnohém překročila svou dobu. Autorka v ní líčí posledních několik týdnů života své matky. Téměř reportážní až naturalistické líčení fyzické

Obrázek podcastu Čistič

Čistič

Detektivka z drsného Ostravska. Precizně vystavěný detektivní příběh, kde se prolínají různé časové roviny vyprávění, a čtenář do poslední chvíle netuší, kdo je vrahem. Havířov roku 2021. Kdo může, stěhuje se za prací pryč, město se vylidňuje, kdysi výstavné budovy post

Obrázek podcastu 5 principů rodičovství

5 principů rodičovství

>>„Upřímně netuším, co bych si bez Alizy počala. Dává mi jistotu, že všichni můžeme vychovávat dobré lidi – včetně nás samotných!“ — Drew Barrymore

Obrázek podcastu Uzol

Uzol

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... V roku 1988 nastal v kariére Richarda Krauza významný zlom, postúpil o stupienok vyššie a z pochôdzkara s

Obrázek podcastu Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

Audiokniha Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory (Velmi praktický návod, jak se domluvit prakticky s každým) Autoři Peter Boghossian, James Lindsay. Čte Jan Eisler. Zdá se, že v současné atmosféře je nemožné vést rozumnou konverzaci s někým, kdo zastává odlišný názor.

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka 3

Osudy dobrého vojáka Švejka 3

{'cs': 'Tragická velkolepá komedie. Kompletní znění III. dílu Slavný výprask a nedokončeného IV. dílu Pokračování slavného výprasku. Čte Oldřich Kaiser.\n\nJaroslav Hašek (1883-1923)\nJaroslav Hašek byl publicista, novinář a spisovatel.\nPo nedokončených studiích na gym

Obrázek podcastu Noví hrdinové okamžiku 2

Noví hrdinové okamžiku 2

Z komentáře Bohumila Bezoušky k původnímu 2LP albu 1218 0661 "Noví hrdinové okamžiku" vydanému Supraphonem v roce 1985 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Nebyla to jen snaha přispět k oslavě 100. výročí otevření Národního divadla, co mě přivedlo k myšlence napsat po

Obrázek podcastu Pochovejte mě pod podlahu

Pochovejte mě pod podlahu

„Dostojevský střihlý Dickensem. Kniha se v Rusku držela více než deset let na špičce literárních žebříčků a prodalo se jí přes milion výtisků. Částečně autobiografická kniha přináší příběh osmiletého Saši žijícího s babičkou a dědou v Moskvě koncem sedmdesátých let minu

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Papírové domky

Papírové domky

Co se stane, když se splněné sny stanou branou k nečekané temnotě? Petr, divadelní herec, přijímá životní roli Fausta, která je podmíněna přestěhováním do Ostravy. S manželkou Annou a synem Vašíkem se usídlují v domě, který je nejen splněním Petrova snu, ale i místem sk

Obrázek podcastu Zlaté líbánky

Zlaté líbánky

Manželský pár podniká svou svatební cestu po padesáti letech společného soužití a při tom se setká s mužem, ve kterém manželka poznává svoji první lásku a manžel svého soka. Osoby a obsazení: Mary (Věra Kubánková), holič (Eduard Cupák), Frank (Jiří Holý) a Doris (Antoni

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Pán hory

Pán hory

Novinka od mistra krimi, tentokrát pro fanoušky severských thrillerů – stejně jako klasici Jo Nesbo a Stieg Larsson nás nechá nahlédnout do temných stránek lidského nitra. Inspektorka Leonore Askerová s kolegy moc nevychází, proto ji odsunuli do Oddělení ztracených duší

Obrázek podcastu Intenzita

Intenzita

Šestadvacetiletá Chyna Shepherdová se po půlnoci dívá z okna zalitého měsícem, protože první noc v domě rodičů své nejlepší přítelkyně v údolí Napa nemůže usnout. Její neklid se ukáže jako oprávněný. Do domu vnikl psychopat Edgler Foreman Vess s úmyslem pozabíjet všechn

Obrázek podcastu Rytíř Perceval a svatý grál

Rytíř Perceval a svatý grál

Stará keltská legenda stála při zrodu francouzského hrdinského eposu i řady pozdějších románů a ovlivnila celou evropskou literaturu. Hra s vynikajícím hereckým obsazením patří mezi ty příběhy, jimž nechybí fascinace nadpřirozenými pohádkovými kouzly a kde čest, spraved

Obrázek podcastu Golem

Golem

Ulicemi starého pražského města židovského opět prochází postava tajemného Golema. A stejně jako před generacemi i nyní jsou mu v patách tragické a tajemné události. Jaká tajemství židovské město a život v něm ukrývají? Kdo je Athanasius Pernath, a jsou prožitky na jeho