Obrázek podcastu Štíplová: Byla jednou koťata

Audiokniha Štíplová: Byla jednou koťata

Délka:

1 hod 5 min

Čte:

Josef Dvořák

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Košile štěstí

Košile štěstí

Panu králi neschází nic, ale šťastný stejně není. A to i přesto, že je zdravý, má krásnou ženu a fůru peněz. Čím to? Najde se svým šaškem ve světě šťastlivce?Rozhlasová pohádka Věry Provazníkové z roku 1975.

Obrázek podcastu Gigolo – Zpověď luxusního společníka

Gigolo – Zpověď luxusního společníka

Řekněme, že se jmenuje Dominik. Možná jste ho potkala v metru, ohlédla se za ním a chvíli nato jej nadobro pustila z hlavy. Dominik je gigolo. Zapomeňte ale na všechno, co si myslíte, že o mužských společnících víte. Odhoďte předsudky, snad trochu morálky a nahlédněte …

Obrázek podcastu Střepy úzkosti

Střepy úzkosti

Jak najít znovu pevnou půdu pod nohama, když během jednoho týdne přijdete o všechny dosavadní jistoty? Rozhlasová hra: Střepy úzkosti s Gabrielou Vránovou v hlavní roli. Čtyřicátnice Magda vede hektický, ale spokojený pracovní i rodinný život. Jenže pak přijde telefonát…

Obrázek podcastu Válkotvůrci

Válkotvůrci

V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany a vypravíte se i na největší dobrodružství, které lze zažít jenom n…

Obrázek podcastu Rozjímání s anděly

Rozjímání s anděly

Nová meditační nahrávka známé psycholožky, léčitelky a muzikoterapeutky PhDr. Miroslavy Maškové 24 andělských meditací doprovázených poetickou relaxační hudbou Jakuba Přibyla - téměř 7 hodin zvukového záznamu pro uvolnění a zklidnění mysli. Titul Rozjímání s anděly nav…

Obrázek podcastu Moja čínska dekáda

Moja čínska dekáda

Pavel Dvořák nikdy netúžil precestovať svet. Túžil spoznať Čínu. Ale tak, ako ju pozná málokto! Po štúdiách na čínskej univerzite sa mal vrátiť domov, ale namiesto toho zavolal rodičom, že sa už nevráti. Z malej slovenskej dediny sa presťahoval do dvadsaťsedemmiliónovéh…

Obrázek podcastu ČERVENÝ TRPASLÍK 3: Poslední člověk

ČERVENÝ TRPASLÍK 3: Poslední člověk

Jeden svět nestačí. Dokonce ani dva Listerové v něm… Asi tak tři miliony let po vynálezu umělé inteligence je lidstvo na vyhynutí proto, že jediný člověk Dave Lister sedí v lochu bez vyhlídky na sex. Skopičiny časoprostoru ho uvrhly do kárného tábora gužifů na Lotomi 5,…

Obrázek podcastu Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka

Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka

Z rozsáhlého komentáře Vladimíra Justla k původnímu LP albu 1 18 2158 "Národní umělec Karel Toman - Portrét básníka" vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: "Domove, nikdy nemluvíš / tak jako ve dnech, kdy jsme sami./.../ Mám tebe z celé…

Obrázek podcastu In Search of a Missing Friend

In Search of a Missing Friend

Audiokniha In Search of a Missing Friend namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. What have the Black Hand Gang done? Have they kidnapped Wills, a brilliant young inventor? Where is he? Where have they taken him? No one knows where Will…

Obrázek podcastu Není nebe nad Mexikem

Není nebe nad Mexikem

Nepředčítejte posvátné texty! Klára nemá ani školy, ani práci, ani majetek. Hýčká si však vzpomínky na Mexiko, kam ji jako malou brával otec. Koupí si proto jednosměrnou letenku do Mexika, kde se začnou dít věci. Klára Konečná je v životě docela lůzr. Pracovala jako bar…

Obrázek podcastu Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Deset nejčastějších podnikatelských chyb

Chybami se člověk učí a těch deset nejzásadnějších, kterých se podnikatelé dopouštějí dnes a denně, představuje další vzdělávací audiokniha pro podnikatele. Většinou jde o stejné chyby, které dělají podnikatelé opakovaně. Proto je cílem této audioknihy naučit je těmto c…

Obrázek podcastu Nechajte to tak

Nechajte to tak

Ak sa márne snažíte dosiahnuť svoje vytýčené ciele alebo nájsť niečo, čo by vám prinieslo viac šťastia do života, problém nie je vo vás. Problémom je moc, ktorú odovzdávate iným ľuďom. V tejto audioknihe sa dozviete, ako vás tri obyčajné slovká – Nechajte to tak – môžu …

Obrázek podcastu Adina Mandlová vzpomíná

Adina Mandlová vzpomíná

Autentické zvukové záznamy vzpomínek velké hvězdy české kinematografie V roce 1974 přiletěl Josef Škvorecký z Kanady na Maltu do domu Adiny Mandlové a několik dnů s ní nahrával rozhovor, který měl sloužit jako pracovní podklad pro knihu vydanou nakladatelstvím manželů …

Obrázek podcastu Bojovníci železné opony

Bojovníci železné opony

Leninova teze o tom, že bolševická revoluce musí zvítězit na celém světě, má jeden jediný důvod – z domnělého „ráje“ nesmí být kam utéct. A když přeměna celosvětového řádu nevyšla, musela vzniknout Berlínská zeď i železná opona. Jeden z největších zločinů komunistické t…

Obrázek podcastu Jatka

Jatka

Za třicet let ani jedna vražda, a teď najednou pět. To není náhoda… V ospalém městečku Margrave kdesi v Georgii je za vraždu zatčen tulák bez dokladů, bez adresy, bez historie. Jack Reacher je ovšem zkušený vojenský policista, od dětství vychovávaný armádou, vycvičený k…

Obrázek podcastu Dlouhý krok do tmy

Dlouhý krok do tmy

Vražda v neklidné době. Četník Kališ vyšetřuje vraždu a znásilnění dělnice z textilky. Pátrání po pachateli probíhá v neklidné době, protože se píše říjen 1918. Je říjen 1918 a zkušený četník Jindřich Kališ vyšetřuje v Lomnici nad Popelkou vraždu a znásilnění mladé ženy…

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr…

Obrázek podcastu Nebe mé lásky

Nebe mé lásky

Co je spojuje? Touha po bohatství, láska… a strach. Tři mladé ženy spojuje touha po bohatství, láska ke třem mužům – a strach. Thriller jedné z nejprodávanějších amerických autorek je plný napětí, temnoty a romantiky. Rančer Jack Mercy v závěti ustanoví, že ranč po jeho…

Obrázek podcastu Příběhy z nebezpečné říše

Příběhy z nebezpečné říše

Svět, o kterém si potřebujeme číst Čtyři povídky a sbírka básní nás tentokrát nezavádějí do Středozemě, ale do tajemné pohádkové říše Faërie, kterou Tolkien představuje v závěrečné eseji. Nechte se pozvat do světa fantazie J. R. R. Tolkiena. Tentokrát ne do Středozemě, …

Obrázek podcastu Stories and Sentences 1: English Edition

Stories and Sentences 1: English Edition

Stories and Sentences 1: English Edition is an engaging audiobook! Dive into 17 timeless fairy tales and fables, including classics like The Three Bears, The Ugly Duckling, and Little Red Riding Hood, perfect for sparking imagination and building English skills. Ideal f…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Obrázek podcastu BASIL – Valašský vojvoda

BASIL – Valašský vojvoda

Legendární stvořitel mnoha fantasy hrdinů, Miroslav Žamboch, nepřestává překvapovat. Po všech fantastických hrdinech vytáhne na světlo světa obyčejnýho chlapa z Moravy. A pište si, že to není jen tak nějakej obyčejnej chlap. Protože tohle je… Basil! První polovina třin…

Obrázek podcastu Jak se zbavit starostí a začít žít

Jak se zbavit starostí a začít žít

Jak si jednoduše změnit život k lepšímu Starostem se nevyhnete. Ani kdybyste byli kouzelníci. Občas jim zkrátka čelíme každý. Proto je důležité umět se starostem postavit, čelit jim. Tento skvělý rádce obsahuje návod k lepšímu a klidnějšímu životu. Tato audiokniha obsah…

Obrázek podcastu Jak přežít dračí bouři

Jak přežít dračí bouři

Na začátku to vypadá jen jako drobná nepříjemnost – Škyťák se musí zúčastnit plaveckého závodu v ledové vodě, který patří mezi tradiční vikinské kratochvíle. Potom se ale věci jako vždy trochu zvrtnou… Škyťák má tři měsíce, pět dní a šest hodin na to, aby svedl souboj …

Obrázek podcastu Strach

Strach

Když uhodí arktický mráz, začnou se ztrácet děti. Protože kdo se nejvíc bojí, je nejzranitelnější… Pětatřicátník Jožo ztratil práci i partnerku a pokouší se o restart ve městě svého dětství, kam se zaboha neměl vracet. Co může provinční Ružomberok na zlomu dvou tisícile…