Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stín větru

Audiokniha Stín větru

Délka:

16 hod 40 min

Čte:

Gustav Hašek

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hluboká relaxace

Hluboká relaxace

Hluboká relaxace je technika řízené relaxace spojená s pozitivním programováním mysli zaměřená na nácvik hlubokého uvolnění, které se blíží stavu lehké hypnozy. Je vhodná zejména pro posluchače, pro které je těžké novodit stav uvolnění. Ve stavu hlubokého uvolnění je vě

Obrázek podcastu Peer Gynt (1958)

Peer Gynt (1958)

Poetické drama nejznámějšího norského dramatika a zakladatele moderního dramatu. Kam až člověk musí utéct, aby si uvědomil, že už mu nic nezbylo?Ibsen v původně literárním dramatu reagoval originálně na Goethovu variaci faustovského příběhu, ale posunuje v Gyntovi tento

Obrázek podcastu Liščí pohádka

Liščí pohádka

Pohádka Marie Kubátové o jedné šikovné lišce nebo, lépe řečeno, liščí mamince. Tu čeká nelehký úkol. Postarat se o svá mláďata a zároveň i splnit pohádkové povinnosti.Osoby a obsazení: liška Ryška (Dana Černá), král (Jaromír Meduna), bílá sudička (Eliška Kasanová), temn

Obrázek podcastu Zkrocení zlé ženy (1952)

Zkrocení zlé ženy (1952)

Komedie Williama Shakespeara o konfliktu tvrdohlavé a chytré Kateřiny s neméně ostrovtipným Petrucchiem. Příběh se skvělým začátkem i dobrým koncem je plný konverzačních soubojů na ostří nože. Renesanční fraška, která se zhlédla v antické komedii, je plná humoru i v jed

Obrázek podcastu Puf a Muf doma a Jak Křemílek a Vochomůrka měli trápení s výrem

Puf a Muf doma a Jak Křemílek a Vochomůrka měli trápení s výrem

Herecké umění a vyprávění Jiřiny Bohdalové spojuje dnes už trochu pozapomenuté večerníčky a příběhy o kocourech Pufovi a Mufovi a také jeden jinde neuvedený příběh lesních skřítků Křemílka a Vochomůrky.

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Hovory o józe a mystice č. 24 a 25

Záznam promluv J. Vacka ze semináře na Morávce a veřejných meditací z roku 2010. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Jaká Emílie pořád?

Jaká Emílie pořád?

Jaká Emílie pořád? - Malý kaleidoskop povídek Karla Poláčka připravil Ondřej Hausenblas. Významný představitel českého humoristického románu Karel Poláček se narodil 22. března 1892. Jeho prvotina Povídky pana Kočkodana ho sice stála místo na ministerstvu, ale ukázala

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 18 - Martin Veselovský 07.06.2014

100 statečných - Host č. 18 - Martin Veselovský 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - M. Veselovský (moderátor publicistických pořadů)

Obrázek podcastu Hovory s T. G. M.

Hovory s T. G. M.

Četba z rozsáhlé knihy rozhovorů s T. G. Masarykem zaznamenaných v letech 1928-1936 českým prozaikem, dramatikem a překladatelem Karlem Čapkem.Souborné vydání Čapkových Hovorů s T. G. M. vzniklo z devíti let vyptávání, uvažování, vzpomínání a vypravování. Vypravování od

Obrázek podcastu Taliančina na dovolenku A1-B1

Taliančina na dovolenku A1-B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz Talainčina na dovolenku A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa

Obrázek podcastu Othello (2005)

Othello (2005)

Příběh statečného maurského vojevůdce, který podlehl "zelenooké stvůře" žárlivosti, je natolik sugestivní a přesvědčivý, že je ctěn nejen jako umělecké dílo, ale je zmiňován i v odborné psychologické literatuře.Shakespeare ovšem nezkoumá ve svých hrách pouze dispozici,

Obrázek podcastu Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Alles Gute - veselé lekce z německého jazyka

Karl a Egon jsou dva nadšení učitelé němčiny. Oba mluví česky, Egon však s velkými chybami. O to ochotněji vysvětlují významy německých slov českým začátečníkům. Oblečeni do tradičních bavorských krojů, netají se vřelým vztahem k rodnému českému pohraničí. Komponují lek

Obrázek podcastu Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)

Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)

Původní LP album 1118 3297 "Hurvínkovy večerníčky pro kluky a pro holčičky (2)" vydal Supraphon v roce 1983 - na CD již jednotlivé díly vyšly v různých kompilacích (leckdy i pod jinými názvy scének), ale nyní tento druhý díl Hurvínkových večerníčků vydává Supraphon v pů

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 13

Hovory o józe a mystice č. 13

Přímá stezka k poznání sebe - 1.díl. Autor vysvětluje meditační postupy, které vedou bezprostředně k uvědomění si našeho pravého Já, kterým je vědomí Já jsem. Poté pojednává o důležitosti mistra a o správném vztahu k němu. Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu S Hupem a Hopem po sedmi mořích

S Hupem a Hopem po sedmi mořích

Zažijte dobrodružnou plavbu při poslechu pohádkového seriálu S Hupem a Hopem po sedmi mořích. Posádce velí kapitán Velryba, asistuje mu kormidelník Rybička, dále je tu jeden plavčík, kuchař, dvanáct námořníků a dva veselí opičáci Hup a Hop, které nejprve zachrání kormid

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

100 statečných - Host č. 91 - Jaroslav Pejčoch 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Pejčoch (odborník na krizové plány)

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Vlci

Vlci

Prequel ze série Bratrstvo krve Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak – Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan se vyhřívá v paprscí

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1975

Neumannovy Poděbrady 1975

Celostátní přehlídka uměleckého přednesu Neumannovy Poděbrady vycházela od roku 1974 na deskách Supraphonu. Druhý díl této řady vydaný původně na EP kompletu 0 88 0542-44 vychází poprvé digitálně. Obsah: I. cena - mladí profesionální čeští a slovenští umělci - Moje Prah

Obrázek podcastu Werich: Poklady z archivu

Werich: Poklady z archivu

Supraphon pravidelně vydává archivní nahrávky s Janem Werichem, má jich již pěknou sbírku. Nyní se tvůrci kolekce opět ponořili do hlubin archivních fondů a předložili veřejnosti záznamy, které stojí za to připomenout. Řada z nich je z anonymních, nedatovaných zdrojů, n

Obrázek podcastu Verše Arthura Rimbauda

Verše Arthura Rimbauda

Původní EP titul 20027 vydal Supraphon v roce 1962 pro Klub přátel poezie - nyní vydáváme Verše Arthura Rimbauda jako samostatný digitální titul. JEAN ARTHUR RIMBAUD ( *20. 10. 1854 - † 10. 11. 1891) byl francouzský básník, významný představitel tzv. prokletých básníků

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

100 statečných - Host č. 29 - René Kujan 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - R. Kujan (maratonský běžec)

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Francouzština pro 9. ročník ZDŠ

Francouzština pro 9. ročník ZDŠ

Původní titul DM 15241 "Francouzština pro 9. ročník ZDŠ" autorek Jarmily Janešové a Aleny Tionové vydal Supraphon již v roce 1965. Věříme, že se tato nahrávka neztratí ani v přemíře dalších nabízených novějších titulů a pomůcek pro výuku francouzského jazyka na trhu a p