Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Stezka Českem

Audiokniha Stezka Českem

Délka:

4 hod 28 min

Čte:

Ivana Bártová

Vydavatel:

Jota

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Bob a Bobek, králíci z létajícího klobouku

Bob a Bobek, králíci z létajícího klobouku

Další dobrodružství Boba a Bobka vznikla nejprve jako scénáře k novému seriálu TV večerníčků kreslených Vladimírem Jiránkem. Jejich autor, básník Pavel Šrut, jim dal knižní podobu (knížka vyjde v příštím roce v nakladatelství Albatros). Tento text svěřil Supraphon Josef

Obrázek podcastu Tropické noci

Tropické noci

Psychologický thriller o tajemstvích, která měla zůstat navždy skryta. Eduard je samotář, který žije ve svém chátrajícím domě v malé moravské vesnici. Jeho dny plynou jeden za druhým, zatímco horka jsou stále horší a čas se v nich stává téměř nehybným. Vlnu letních ved

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Prodavači ostatků I.

Prodavači ostatků I.

Napínavé putování Evropou druhé poloviny 14. století Druhorozený syn chudého českého zemana Martin ze Stvolna odchází do Paříže na nejvěhlasnější univerzitu známého světa. Záhy se zaplétá do milostných avantýr a na tom nejméně očekávaném místě nachází svou první velkou

Obrázek podcastu Umenie blízkosti

Umenie blízkosti

Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, prichádza odcudzenie a pocit osamelosti. Nie je to však ne

Obrázek podcastu Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

Buď sám sebou – jdi vlastní cestou

V této knížce najdete znovu cestu ke svému životu. Získáte chuť žít – a to není málo. Spolu nebudeme filozofovat, ale podáte si ruku se samotným životem. Jsme tady všichni na krátkou chvíli a byla by škoda stát celý život na nástupišti při čekání na ten „správný“ vlak.

Obrázek podcastu Zmizela v mlze

Zmizela v mlze

Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katri

Obrázek podcastu Srab

Srab

Román o šikaně a neschopnosti postavit se tyranům. Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérstv

Obrázek podcastu Nulorožec

Nulorožec

Nulorožec, to je nová audiokniha od autora Mlýnu na mumie. Napsal Petr Stančík. Vyprávějí Pavel Rímský a Arnošt Goldflam. Inspektor Libor Lavabo řeší zdánlivě snadný případ dvanácti upálených nosorožic. Do pátrání se však postupně zaplétá tajný deník J. W. Goetha, boj s

Obrázek podcastu Marie a zahradník

Marie a zahradník

Milostné romaneto horkokrevné vdovičky Marie, proradného záletníka Jožky a mladicky zamilovaného zahradníka Karla zasadil Neff do kulis pražské Kampy o výročních hrnčířských trzích. Šestidílnou četbu na pokračování natočil v roce 1980 režisér Jan Lorman s Rudolfem Hruší

Obrázek podcastu Deník astrálního cestování

Deník astrálního cestování

Čtěte, pokud jste připraveni vzlétnout. Průvodce hmotnou, lucidní i astrální rovinou, od kterého se neodtrhnete. Odpovědi na otázky, které si kladete. Naučte se pojmenovávat své pocity, sledujte intuici. Průvodkyně a autorka vám otevře brány do astrální sféry a provede

Obrázek podcastu A Midsummer Night's Dream

A Midsummer Night's Dream

Audiokniha A Midsummer Night's Dream namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Theseus of Athens is looking forward to his wedding to Hippolyta, Queen of the Amazons. But two other youngcouples are not so happy: Hermia wants to marry

Obrázek podcastu Srdce temnoty

Srdce temnoty

Absolutní zážitek z démonického příběhu. Kultovní dílo o putování námořníka do nitra temného kontinentu i temnoty lidské duše a jednoho ze stěžejních literárních děl 20. století. "Honza Hájek jako interpret skvěle vystihuje temnotu, kterou je Conradův text prodchnutý.

Obrázek podcastu Dnes ještě ne

Dnes ještě ne

Radomír nemá pocit, že by mu v životě něco scházelo, dokud na šachovém fóru nepotká Jarmilu. Milan je na tom přesně naopak – Gábinu sice miluje, ale jeden večer, ten dnešní večer by potřeboval strávit bez ní. Jarek by Annu a jejich dvě děti nejraději neopustil už ani na

Obrázek podcastu Encyklopedie víl Emily Wildové

Encyklopedie víl Emily Wildové

Dávejte si pozor na svá přání. Mohla by se vyplnit! Věříte v nadpřirozeno? A máte dost odvahy mu čelit? Na odlehlý severský ostrov Ljosland, kde vítr od moře šeptá staré příběhy a hranice mezi světy lidí a víl je tenčí než jinde, přijíždí mladá profesorka Emily Wildová.

Obrázek podcastu Odvaha žít

Odvaha žít

Tato kniha je určena pro tebe, odvážný čtenáři. Této knize můžeš plně důvěřovat, napsal jsem ji proto, že nám oběma jde o stejnou věc – vyměnit zbabělost za odvahu žít život podle sebe. Nebýt otrokem systému a myšlení, skrze které jsi ovládán a redukován na bezvýznamnou

Obrázek podcastu Tentokrát CEFR - B1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR - B1, anglicky-slovensky

Tentokrát CEFR – B1, anglicky-slovensky, je bilingválna audio kniha určená pre študentov a samoukov, ktorí si chcú prirodzene zlepšiť angličtinu na úrovni CEFR B1. Obsahuje 810 slov a 1620 viet vytvorených zo zoznamu The Oxford 3000, zasadených do 81 zaujímavých a každo

Obrázek podcastu Svědectví

Svědectví

Musíme všichni táhnout za jeden provaz, nebo na něm budeme viset každý zvlášť. A co když ne? I patnáct let poté, co služebnice Fredova uprchla z Republiky Gileád, trvá na území Nové Anglie krutovláda založená na zotročení zdravých žen schopných rodit děti. Stav prohnilé

Obrázek podcastu Bez práva

Bez práva

Povídka v dopisech spisovatele K. V. Raise. Hudba Antonín Dvořák. V hlavních rolích: Jiří Langmajer, Eva Horká a Stanislav Zindulka.

Obrázek podcastu Desatero dobrého podnikatele

Desatero dobrého podnikatele

Desatero dobrého podnikatele je první audiokniha, ze série Odhalená pravda o rizicích podnikání. Jedná se o sérii rozhovorů na různá zajímavá témata, související s riziky, ale i úspěchem v podnikání. Posluchače čekají rozhovory s odborníky specializujícími se na poraden

Obrázek podcastu Vím, že máš duši

Vím, že máš duši

Ty nejúžasnější automobily, letadla, ponorky, raketoplány a další technické výtvory mají podle autora jedno společné: za každým z nich stojí vizionářský inženýr či nadšený konstruktér, který svému stroji vdechl "duši", ať už šlo o luxusní vůz Rolls-Royce Phantom, letadl

Obrázek podcastu Začátečník ve městě

Začátečník ve městě

Jste věčný začátečník? Chtěli byste alespoň trochu mluvit anglicky, naučit se nová slovíčka a zlepšit si výslovnost? Tato audiokniha, Začátečník ve městě, je 3. díl “Začátečníka” a jeho dalších 50 anglických konverzačních rozhovorů. Těchto 50 rozhovorů vám pomůže zlepši

Obrázek podcastu Zimování

Zimování

Nelze si vybrat, kdy budeme zimovat, ale je jen na nás, jak k přerodu přistoupíme… I ona si jako kdekdo namlouvala, že má věci pod palcem, jenže osud si nevybírá. Stačilo akutní ohrožení manželova života, její vážná choroba, synova fobie ze školy – a rázem se propadla n

Obrázek podcastu Příběhy skutečné odvahy

Příběhy skutečné odvahy

Už nemůžeš? Tak přidej na houževnatosti! Někdejší elitní parašutista Bear Grylls ví, k čemu se jedinec musí přimět, aby v extrémních situacích nepodlehl zoufalství.Předkládánám nejen strhující příběhy průzkumníků, špionů a dalších profesionálních dobrodruhů, ale i mezní