Audiokniha Starý Bodrík

Píseň ledu a ohně
Píseň ledu a ohně - audiokniha obsahuje kompletní epickou ságu George R. R. Martina, která se stala předlohou pro známý seriál HBO Hra o trůny! Autor George Raymond Richard Martin. Čte František Dočkal. Souborné vydání obsahuje všechny dosud vydané díly: Hra o trůny, St…

Deviant
Skutečný příběh zvrácených zločinů, které se staly inspirací pro knihy a filmy Psycho, Texaský masakr motorovou pilou a Mlčení jehňátek. Audiokniha odhaluje život a zločiny jednoho z nejznámějších vrahů v americké historii – „řezníka z Plainfieldu“ Eda Geina. Samotářský…

Na šábes se nevraždí
Stíny minulosti vás doženou. V domově pro židovské seniory dojde ke dvěma náhlým úmrtím. Jedná se o nehodu, nebo o vraždu? Protože na šábes se nevraždí, není přivolána policie, ale soukromý detektiv. V pražském domově, kde žijí ti, kteří přežili holocaust, dojde ke d…

Alicina Síť
Zuřila válka. Chtěly bojovat. A jaký boj nakonec svedly! „Postupuj jako s rovnicí. Rozlož ji. Najdi X,“ opakuje si studentka matematiky Charlie pokaždé, když se dostane do úzkých, a to se jí poslední dobou stává často. Neplánovaně otěhotněla, což pro svobodnou americkou…

Dívka, která kopla do vosího hnízda - Milénium 3
Dívka, která kopla do vosího hnízda - Milénium 3 - hvězda švédské kriminální literatury Stieg Larsson sklidil ihned po svém vydání mimořádný úspěch u čtenářů i kritiky. Velké finále světově nejprodávanější trilogie. Interpret Martin Stránský se představuje v životní for…

Infico
Předcházely tomu hodiny a hodiny testování, ověřovacích simulací a modelových scénářů. Jenže když pak došlo k tomu, že akce musela být najednou neplánovaně spuštěna, muselo se improvizovat. A každá improvizace generuje chyby. Ta, která se stala mně, ovšem byla megachybo…

Metro 2033
Ticho, temno, tíseň, tma a tunely… Život v podsvětí má blízko ke smrti. Arťom žije v labyrintu moskevského metra, kam se lidstvo uchýlilo po jaderné válce. V šachtách a tunelech živoří chabě propojená lidská společenství – co stanice, to specifická komunita. Mladík, vša…

Herecké vzpomínky
Původní titul DM 15032 Herecké vzpomínky vydal Supraphon v roce 1957 - nyní titul vychází poprvé digitálně Vzpomíná Rudolf Deyl, František Roland, Theodor Pištěk a Marie Svobodová

Havraní dvůr 1 - Na křídlech zrady
1. díl série Havraní dvůr Dark romance - Nebezpečná láska začíná peřím a končí stíny. Světový bestseller a totální hit Instagramu i TikToku přichází! Román míchá temnou romantiku a bezohledné intriky tak neodolatelně, že nastavuje nový standard žánru dark fantasy roman…

Slow Horses
Vítejte ve světě pomalých koní, agentů MI5, kteří to královsky zvorali! Londýnský Slough House je místem, kam legendami opředená kontrarozvědka své průšviháře uklízí. Někteří z nich svou nešikovností zničili nespočet životů, jiní zkřížili cestu ambicióznějším kolegům, d…

Pán věže
Tváří v tvář hrozbě musí i ta nejváhavější ruka nakonec pozvednout meč. Vélin Al Sorna, který ve službách Sjednoceného království a Víry prošel bezpočtem bitev, je unavený válkou. Však mu jedinou "odměnou" byla ztráta lásky, smrt přátel a zrada krále. Po pěti letech v a…

Vykoupení Černé vlaštovky
Dobrodružný námořnický román z 18. století vypráví příběh dvou zcela odlišných hrdinů. Ti budou kvůli vidině bohatství nuceni bojovat nejen v bitvách, ale i o přátelství a lásku. „Kéž by radši svět z nás nikdy neudělal to, čím jsme.“ Pirát Edward Tenner a velitel britsk…

Den trifidů
Kultovní sci-fi klasika. Klasický vědeckofantastický román o útoku zmutovaných rostlin – trifidů na člověka. Skvělý román, který nese silné humanistické poselství a obavu z ohrožení světa, v němž žijeme. „Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa, …

Kejda
Markéta vede všední život studentky až do doby, kdy si jednou k večeři uvaří zvláštní hmotu – kejdu. Ráno zjistí, že se stala vševědoucí. S kamarádkou Týnou se zprvu nově nabytou superschopností baví, ale pak se o ni začne zajímat armáda a jde do tuhého. Hrdinky se ze z…

Herci o filmu a filmování
Původní LP album 11 0485-1 801 "Herci o filmu a filmování" vydal Supraphon v roce 1989 - nyní titul, který připravil a s populárními filmovými tvůrci hovořil Tomáš Sláma, vychází v původní sestavě digitálně poprvé.

Jak jsem byl klukem
"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární…

Jako bychom dnes zemřít měli
Jako bychom dnes zemřít měli - audiokniha obsahuje strhující příběh podle skutečné události. Autor Miloš Doležal. Čtou David Matásek a Jana Franková. Režie Markéta Jahodová. Je třetí adventní neděle roku 1949. V malém kostelíku v Číhošti na Vysočině se při kázání farář…

Pečeť smrti
Oldřich z Chlumu se sice ocitl v nemilosti českého krále, ale přesto je povolán do Prahy, aby vyřešil na první pohled jednoduchý případ. Malostranský špitál vlastní darovací listinu na tři vesnice vystavenou Václavem I., otcem Přemysla Otakara II. a jeho předchůdcem na …

Na plný koule
V osmadvaceti měl všechno, co kdy od života chtěl. Pak všechno zahodil, stal se dobrovolně nezaměstnaným, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal pro svého ztraceného kamaráda dopis s návodem, jak toho může dosáhnout i on. Ale i TY! A to stejně jako autor bez počátečního k…

Písně temnoty: Příběhy ze světa série Stín krkavce
Boj s Temnotou nikdy nekončí… Jak se z ambiciózní prostitutky Derly stala Paní vran sloužící králi Janusovi? A jaká nebezpečná dobrodružství prožil bratr Sollis ze Šestého řádu, Vélinův učitel vyhlášený svým šermířským uměním? Anthony Ryan se v přítomné audioknize vrací…

100 statečných - Host č. 23 - Michal Jagelka 07.06.2014
Hostem J. Pokorného - M. Jagelka (moderátor a dabér)

O sexu s Jitkou Asterovou
Jitka Asterová nahlíží na vztahy, lásku a sex. Otevřeně mluví o svých zkušenostech. Názory, postřehy, praktické rady. Názory odborníků i zážitky posluchačů. Je to už pár let, co jsem moderovala pořad o vtazích, a někteří z vás mě nejen poslouchali, ale také mi posílali …

Pro hrst dukátů
Kapitán Stein a notář Barbarič vyšetřují zločin v kremnické mincovně. Kapitán Stein a notář Barbarič vyšetřují zločin v kremnické mincovně, kde z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla mincí. Posléze přibude i loupež mincí a vražda. Osmé pokračování historické …