Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šrámek: Léto. Výňatky ze hry o 3. dějstvích

Audiokniha Šrámek: Léto. Výňatky ze hry o 3. dějstvích

Délka:

38 min

Čte:

Rudolf Deyl

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu O panáčkovi Bomiňovi a panence Palele

O panáčkovi Bomiňovi a panence Palele

Kdo jsou Bomiňa a Palele? Ohnivý panáček, který podpaluje a udržuje oheň v kamnech, a upopelená panenka s nařasenou sukní, která se zase stará, aby se z každé nežádoucí jiskřičky stalo jen smítko popela. Spolu hospodaří nejprve u babičky, co cinká svou omrzlou patičkou

Obrázek podcastu Erilian 1 - Město čarodějů

Erilian 1 - Město čarodějů

Erilian 1 - Město čarodějů Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady čarodějů se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové. Někteří neváhají získat jedno ze zlatých křesel v Kruhovém sále i za cenu zločinu. To ale mladičká čaro

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA znovu na ostrově

SPRÁVNÁ PĚTKA znovu na ostrově

Stála tam a nevěděla, co dělat. Má jít dolů a pokusit se najít Tima a otce? Ale když to udělá, může se stát sama vězněm! Děti se tolik těšily na návrat na Kirrin – a teď tam nemůžou! Georgin táta Quentin si v tamní polorozpadlé věži zařídil vědeckou laboratoř a nechce b

Obrázek podcastu Hlasy mých otců

Hlasy mých otců

Třetí, poslední díl historické trilogie líčící osudy několika generací autorčiných předků.

Obrázek podcastu Pohádky 2

Pohádky 2

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! A proto je tu druhý díl naší nové miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody.

Obrázek podcastu Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump - audiokniha obsahuje nezkrácenou verzi původního románu Winstona Grooma, jenž proslul hlavně svou filmovou adaptací s Tomem Hanksem. Čte Jan Hartl. Film Forrest Gump se podstatně liší od knihy, na jejíž motivy byl natočen. Pro čtenáře a nyní i posluchače

Obrázek podcastu Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Letní olympijské hry: Emil Zátopek

Přímé reportáže ze dvou vítězných závodů Emila Zátopka na XV. letních olympijských hrách v Helsinkách v roce 1952. (komentují Bohuslav Ujček a Vítězslav Mokroš) LOH Helsinky 24. 7. 1952, běh na 5km zpravodajství z průběhu atletických soutěží a běh na 5 km - od času 4:1

Obrázek podcastu Temní ilumináti

Temní ilumináti

Temní ilumináti - audiokniha obsahuje sci-fi říznutou magií, příběh z Prahy a okolí jejích lokálních mytologií; příběh z blízké budoucnosti! Autor Jan Pohůnek. Vypráví Jiří Pobuda. Šílená parodie – místy v kulhánkovském stylu – nejprve srovná se zemí hrad Housku, a pak

Obrázek podcastu Co mě naučil tučňák

Co mě naučil tučňák

Překvapivé jihoamerické dobrodružství s neobvyklým parťákem vyprávěné s britským humorem. Když Angličan Tom přijme místo učitele na argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny. Rychle se vša

Obrázek podcastu 05. Francoužtina - cestovní konverzace

05. Francoužtina - cestovní konverzace

5. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Sleva 30% - Druhá šance

Sleva 30% - Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Walden aneb Život v lesích

Walden aneb Život v lesích

Americký filozof a básník Henry David Thoreau (1817-1862) je považován za zakladatele přírodního eseje v moderní světové literatuře. V letech 1845-1847 se dobrovolně nastěhoval do osamělé lesní chaty, kterou si postavil na břehu jezera Walden v americkém státě Massachus

Obrázek podcastu Vytváření hojnosti

Vytváření hojnosti

Vytvořte si tolik bohatství, kolik si Vaše srdce přeje. Čte Aleš Zbořil Hojnost je zážitek, ve kterém jsou naše potřeby naplněny a naše touhy spontánně vyplněny. Vnímáme radost, zdraví, štěstí a vitalitu v každém momentu své existence. Jak jich dosáhnout? Zásady vyjádř

Obrázek podcastu Nevěsta Kristova

Nevěsta Kristova

Tentokrát se spravedlnost ocitá doslova nad propastí. Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem odjíždějí na pokyn českého krále Přemysla do Náchoda. Je toho hodně, co se v tomto kraji děje, a neexistuje nikdo, kdo by dokázal vyřešit spory mez

Obrázek podcastu Osudný slib

Osudný slib

Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell, který figu

Obrázek podcastu Poprava

Poprava

Už se zase trestá jako za středověku. Jenom kat je dnešní… Na Šibeniční skále, která na předměstí Reykjavíku slouží už stovky let jako turistická atrakce, se ten oběšenec objevil v naprosto nevhodnou dobu. Tým vyšetřovatelů v čele s ráznou Erlou proto musí od počátku po

Obrázek podcastu Bridget Jonesová: Láskou šílená

Bridget Jonesová: Láskou šílená

{'cs': 'Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co v

Obrázek podcastu Toulky českou minulostí 1101-1150

Toulky českou minulostí 1101-1150

Oblíbený seriál pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého tentokrát na počátku novodobých dějin s T.G. Masarykem.

Obrázek podcastu Woodhill

Woodhill

Co byste dělali vy, kdyby najednou mrtví začali chodit zpátky mezi nás? Když se protrhla opona mezi živými a mrtvými, technologie selhaly, společnost se zhroutila a svět se změnil v provizorium. Regiony teď spravují izolovaná panství – a jedno z nich, Woodhill, se stáv

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Pre hrsť dukátov

Pre hrsť dukátov

Kapitán Stein a notár Barbarič vyšetrujú zločin v kremnickej mincovni. Horúce leto roku 1601. V kremnickej mincovni, kde z drahých kovov vyťažených v uhorských banských mestách razia najlepšie dukáty, toliare či groše v celej ríši, došlo k vážnemu incidentu – z pokladni

Obrázek podcastu Sleva 50% - Červený stan

Sleva 50% - Červený stan

Z písku pouště povstal pohnutý příběh, před nímž se skloní i Sinuhet… Dína, jediná dcera židovského praotce Jákoba, se odmítá smířit s rolí potupené chudinky, kterou jí ve 34. kapitole Knihy Genesis přisoudily letopisy Izraelitů. Dobrotivá pomocnice rázné matky Ley, při

Obrázek podcastu Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA na útěku

SPRÁVNÁ PĚTKA na útěku

„No dobrá, dobrá,“ chlácholil ji Julián, „taky nepůjdeš sama, půjdeme všichni. Musíme držet spolu.“ Georgina, jíž nikdo neřekne jinak než George, strávila třetinu prázdnin doma na Kirrinu jen se svým psem Timem. Zbytek Správné pětky, její bratranci a sestřenice Julián,

Obrázek podcastu Asfalt II. - Efektivní brutalita

Asfalt II. - Efektivní brutalita

Čeká vás dalších 50 odstínů krve! Čeká vás dokončení Asfaltu! Major Kuffenbach a jeho přátelé pokračují v pekelné jízdě. Válka, kterou pětice rozhněvaných mužů vyhlásila celému Peklu, se rozrůstá do monstrózních rozměrů. Industriální kníže Ba’al Zebul mobilizuje podsvě