Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA V Sovím doupěti

Audiokniha SPRÁVNÁ PĚTKA V Sovím doupěti

Délka:

5 hod 18 min

Čte:

Michaela Maurerová

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Čarodějné pohádky

Čarodějné pohádky

Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných. A malí kouzelníci, posluchači těchto pohád

Obrázek podcastu Nauka o osobním úspěchu

Nauka o osobním úspěchu

Autor bestselleru Myšlením k bohatství vám nabízí prvotřídní pojednání o individuálním úspěchu. Naučte se uplatňovat systém úspěšnosti, jehož pomocí dosáhli mimořádných úspěchů největší američtí podnikatelé, inovátoři a lídři. Napoleon Hill strávil dvacet let zkoumáním

Obrázek podcastu Sámo

Sámo

Velký vládce Čechů a tajný vyslanec krále Chlothara být nedlouhé zmínky v prastaré kronice tak řečeného Fredegara, možná bychom ani nevěděli, že francký kupec a později první známý český král vůbec existoval. Dokázal, co nikdo před ním a málokdo po něm – sjednotit naše

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Anglická konverzace

Anglická konverzace

Anglická konverzace: V tomto poslechovém kurzu najdete následující lekce: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem, u lékaře, prohlídka města, cestování letadlem, na policii, v hotelu, určování času, nakupování, cestování, pracovní pohov

Obrázek podcastu 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

Audiokniha obsahuje téměř 700 anglických otázek pro všechny příležitosti. Pro začátečníky, mírně a středně pokročilé. Možná jste někdy znejistěli, když se vás cizinec na něco zeptal anglicky. Například, kde je restaurace nebo odkud jste. Nebo jestli tato silnice vede do

Obrázek podcastu Prsten sněhového krále

Prsten sněhového krále

Pohádka o sněhu, lásce a statečnosti, jejíž autorkou je herecká hvězda Jana Janatová, známá rolí Jitky Povejšilové ze seriálu My všichni školou povinní režiséra Ludvíka Ráži a rolí Ludmily Karasové ze seriálu Cirkus Humberto režiséra Františka Filipa. Sama autorka se z

Obrázek podcastu Osudy

Osudy

O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011) rozhlasová nahrávka z r. 2002 Tanečník s osudem Můj nejoblíbenější fotr rád tancoval. Po druhé světové válce hlavně na americký swing a české polky, po sovětské okupaci na argentinská tanga a ploužáky z Posázaví. Vydrže

Obrázek podcastu Minimalistický domov

Minimalistický domov

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti - Slovensko v staroveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v staroveku

Audiokniha nadväzuje na prvý zväzok Stopy dávnej minulosti 1 (Slovensko v praveku). Aj táto audiokniha vychádza z rovnomenného televízneho cyklu, no popritom je paralelou prinajmenšom troch televíznych seriálov. Rozpráva o dejinách Slovenska od mladšej doby bronzovej až

Obrázek podcastu Mrs Dalloway

Mrs Dalloway

Audiokniha Mrs Dalloway namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C1 pro velmi pokročilé posluchače. London 1923. The First World War has been over for five years, but the effects are still being felt all round the metropolis. A ocialite and politician’s wife prepares

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

100 statečných - Host č. 44 - Milan Brunát 07.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Brunát (ředitel nakladatelství Grada)

Obrázek podcastu Cmíral: Pohádky z vánočního stromku

Cmíral: Pohádky z vánočního stromku

Vánoční ozdoby - betlémská hvězda, skleněná rybka, vatový sněhulák a péříčkový anděl vyprávějí své pohádky… Mistrovskou interpretaci textů Pavla Cmírala umocňuje hudba navozující atmosféru Vánoc, kterou složil a nahrál Jiří Toufar.

Obrázek podcastu Hanba

Hanba

Rushdieho Hanba má spletitý děj: V honosném sídle spojeném se světem pouze nákladním výtahem se třem zhanobeným sestrám narodí syn Omar Chajjám Šakíl. Když se konečně odpoutá od jejich vlivu, vydá se z domu na pouť jakéhosi dychtivého voyeura všech metamorfóz hanby, pře

Obrázek podcastu Rakoncaj. Měl jsem kliku

Rakoncaj. Měl jsem kliku

Vzpomínky legendárního českého horolezce v podání nezaměnitelného Miroslava Táborského. Zrodil se horolezec od pánaboha, přestože o jeho talentu zprvu nikdo nevěděl. Po několika desítkách let je jasno. Neuvěřitelných 11 700 výstupů na pískovcových skalách… K čemu jeho z

Obrázek podcastu Hranice

Hranice

"Máte len silu zmeniť seba. Nemôžete zmeniť iného človeka." V bestselleri New York Times s názvom Hranice vám doktor Henry Cloud a John Townsend pomôžu naučiť sa, kedy povedať áno a vedieť povedať nie, aby ste prevzali kontrolu nad svojím životom a stanovili si zdravé

Obrázek podcastu Hrdinné, veselé a slavné příběhy Thylberta Ulenspiegla...

Hrdinné, veselé a slavné příběhy Thylberta Ulenspiegla...

Thyl Ulenspiegel je historicky spíše znám jako šašek a kašpar, ale tady byl autorem povýšen na hrdinu národního odboje, přičemž se nabízí, byť kulhající, srovnání v českých dějinách přibližně s bratrem Palečkem. De Coster však byl zaražen poměrně chladným přijetím, jeho

Obrázek podcastu Idiot

Idiot

Dostojevského román Idiot se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci. Autor představuje svého hrdinu j

Obrázek podcastu Marie Antoinetta – zlatá léta před revolucí

Marie Antoinetta – zlatá léta před revolucí

Vychází první kniha dvoudílné série norské spisovatelky Clary Tschudi o francouzské královně Marii Antoinettě. Mapuje život dcery Marie Terezie od jejího narození v Rakousku až do roku 1789, kdy začíná Francouzská revoluce, během které je manželka Ludvíka XVI. popravena

Obrázek podcastu Husitská epopej I. Za časů krále Václava IV. (1400–1415)

Husitská epopej I. Za časů krále Václava IV. (1400–1415)

Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Historicky věrně popisované události tvoří kulisu čtivého a napínavého příběhu rozvětvené rodiny Prokopů, jejíž příslušníky postaví neúprosný osud proti sobě. První díl se odehrá

Obrázek podcastu Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Původní LP titul 1118 2608 Podivuhodný pan Magnusek vydal Supraphon v roce 1980 - nyní titul vychází poprvé digitálně Skvělý František Filipovský v roli vypravěče seznamuje malé i velké posluchače s podivuhodným panem Magnuskem (v podání Jiřího Sováka), jehož bohatá fa

Obrázek podcastu Africká zima

Africká zima

Jižní Súdán, nejmladší stát světa, už celá desetiletí sužují ozbrojené konflikty. Na začátku roku 2017 se do míst s nedostatkem potravin, kde se až příliš daří infekčním a tropickým nemocem, vydává lékař Tomáš Šebek jako jeden ze zástupců mezinárodní organizace Lékaři b

Obrázek podcastu Ostrov tučňáků

Ostrov tučňáků

Anatole France ve své satiře Ostrov Tučňáků reflektoval zejména francouzské společensko-historické reálie se středopólem v antisemické vlně, která svého vrcholu dosáhla v tzv. Dreyfusově aféře. Avšak pro Franceho obrovský intelektuální rozmach, kdy francouzské dějiny al

Obrázek podcastu Román pro ženy

Román pro ženy

Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna… Román pro ženy není vlastně o ničem jiném. Dvaadvacetiletá Laura, redaktorka populárního dámského týdeníku Vyrovnaná žena, a její předčasně ov