Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Spolčení ničemů

Audiokniha Spolčení ničemů

Délka:

14 hod 4 min

Čte:

Libor Hruška

Vydavatel:

Metafora

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Vánoce na Manhattanu

Vánoce na Manhattanu

Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se

Obrázek podcastu Pohřbeni zaživa

Pohřbeni zaživa

„Je tady někdo, kdo si objednal návštěvu krypty?“ Rozhlasový horor scenáristy a režiséra Víta Vencla si vypůjčuje motivy hned z několika děl Edgara Allena Poea, především z povídky Předčasný pohřeb. V děsivém příběhu excelují démonický Martin Finger a nevinné oběti Eliz

Obrázek podcastu Pán čarodějů

Pán čarodějů

Pokračování úspěšného fantasy románu Petry Slovákové Střípky času vychází konečně i jako audiokniha! Jana společně s Petrem dokázali porazit obávaného čaroděje Mabroka a těšili se na společnou budoucnost. Nic ale není tak snadné, jak si oba představovali. Svými činy dal

Obrázek podcastu Osmanský tábor

Osmanský tábor

I když se situace v Uhrách v polovině 16. století již trochu uklidnila a útoky Osmanů na nějakou dobu utichly, objeví se jiná nebezpečná a zdánlivě neřešitelná záležitost. Protože použití vojska je vyloučeno a rovněž vyslanec českého krále v Budíně má v tom ohledu ruce

Obrázek podcastu Kobra

Kobra

Mistr politického thrilleru Frederick Forsyth opět ve skvělé formě! Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surov

Obrázek podcastu Uranova

Uranova

Vítejte v Jáchymově, městě lázeňských radovánek a uranových dolů! Po dívce z Anglie, která se v srpnu 1968 vydala do Československa, aby v Jáchymově navštívila rodinu svého nikdy nepoznaného otce, se slehne zem. Život Angely ale tehdy neskončil a osud tomu chce, že se

Obrázek podcastu Kukačky

Kukačky

Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n

Obrázek podcastu Vlčpanna

Vlčpanna

Vlčpanna žije s kmotřičkou, sbírá byliny a těší se z náklonnosti kováře Petra. A právě v tuhle chvíli se dozvídá do té doby skryté tajemství - má bratra Wolfiho. Už jeho jméno napovídá, že to není obyčejný muž, ale napůl člověk, napůl vlk, snad i vlkodlak! A dívka se ro

Obrázek podcastu Tahle kniha vám možná zachrání život

Tahle kniha vám možná zachrání život

{'cs': 'Všichni chceme být zdravější, silnější a žít déle, ale jak toho dosáhnout?\n\nOd stresu po nasycené tuky, veganství, vitamíny… Tahle kniha vám možná zachrání život odhaluje módní trendy, prodírá se matoucími statistikami a děsivými titulky. Najdete v ní pravdu o

Obrázek podcastu Nikdy nedělej kompromis

Nikdy nedělej kompromis

Audiokniha Nikdy nedělej kompromis vás naučí vyjednávací taktiky používané agenty FBI, které se nejvíc osvědčily v kritických, ale i každodenních situacích. Její autor Chris Voss desítky let působil jako hlavní vyjednavač FBI s únosci. Dnes patří k nejvyhledávanějším le

Obrázek podcastu Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Hájemství – Příběh kluka z pohřebky

Říká se, že děti si vybírají, do jaké rodiny se narodí. Dan si tím tak jistý není. Anebo měl jako embryo mnohem černější smysl pro humor než osud, který ho čekal. Narodil se do rodiny, kde se již po několik generací dědí pohřebácké řemeslo, v malebném městě v Českém ráj

Obrázek podcastu Pre hrsť dukátov

Pre hrsť dukátov

Kapitán Stein a notár Barbarič vyšetrujú zločin v kremnickej mincovni. Horúce leto roku 1601. V kremnickej mincovni, kde z drahých kovov vyťažených v uhorských banských mestách razia najlepšie dukáty, toliare či groše v celej ríši, došlo k vážnemu incidentu – z pokladni

Obrázek podcastu Griša - Bouře a vzdor

Griša - Bouře a vzdor

Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stá

Obrázek podcastu Po pohřbu

Po pohřbu

„Ale zavraždili ho přece, ne?“ Tak pravila na smuteční hostině svého bratra Richarda v rodinném sídle Enderby Hall Cora Lansquenetová – jako obvykle zcela nepatřičně. Zbylí příslušníci rodu Abernethieových měli za to, že jejich nejstarší člen zemřel sice předčasně, leč

Obrázek podcastu Dekameron: Den druhý

Dekameron: Den druhý

Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska. Urozená společnost sedmi paní a tří pánů se před morovou nákazou uchýlí na venkovské sídlo nedaleko Florencie. Aby unikli nudě a s

Obrázek podcastu Majonéza k snídani

Majonéza k snídani

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlep

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Barevný závoj

Barevný závoj

Přerod povrchní krásky v pokornou a chápavou ženu. Příběh dívky z anglické lepší společnosti, která se bez lásky provdá za lékaře. Vzrůstající odcizenost manželů se však začne drolit v centrální Číně, kde oba pomáhají při epidemii cholery. Z povrchní ženy se stává poko

Obrázek podcastu Noc v Lisabonu

Noc v Lisabonu

„Mluvil ke mně, ale věděl jsem, že jsem pro něj jen stěnou, která mu občas vrací ozvěnu.“ Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Am

Obrázek podcastu Námi to končí

Námi to končí

Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu –

Obrázek podcastu Křivé ostří

Křivé ostří

Rhan zuří. Kovář Hengar ho požádal, aby odešel. A na cestu mu dal zbraň, kterou mladý trpaslík sám vykoval. Zbraň, která brzy získá příhodné jméno. Křivé ostří... Mladičký panoš Jenik z Polomi se stane svědkem únosu princezny Violy. Chce-li se pomstít vrahům a získat zp

Obrázek podcastu Na Větrné hůrce

Na Větrné hůrce

{'cs': 'Dramatizace klasického díla světové literatury. Silný příběh nešťastné lásky, pomsty a bolesti.\nDo věčnosti zkamenělá návrší, zrádné slatiny a rozsáhlá vřesoviště, stejně jako dva sobě nepodobné domy se v polovině 19. století staly kulisami slavného románu Emil

Obrázek podcastu Julie mezi slovy

Julie mezi slovy

Maminka nebyla začarovaná vždycky. Dřív bývala nejbáječnější maminkou na světě… Je to průšvih a nespravedlnost. Těmhle slovům desetiletá školačka Julie rozumí, zato ji pořád děsí, proč se její maminka-alkoholička po rodinném rozvratu odmítla stýkat s ní i s její sestřič

Obrázek podcastu Hodiny

Hodiny

V době, kdy svět stále ještě počítá náklady druhé světové války a železná opona se spustila, život jedenáctiletého Rolanda Bainese se obrátí vzhůru nohama. Dva tisíce kilometrů od matčiny ochranitelské náruče, uvězněný v internátní škole, přitahuje svou zranitelností uč

Obrázek podcastu Šaman

Šaman

Mají zvláštní dar. Jejich osudy jsou vepsány do historie Divokého západu. Někteří muži ze skotské lékařské dynastie Coleů jsou obdařeni schopností instinktivně vycítit, kdy se blíží smrt. Náleží k nim také Rob J. Cole, který se v druhé polovině 19. století připojil k p