Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Spad

Audiokniha Spad

Délka:

8 hod 35 min

Čte:

Borek Kapitančik

Vydavatel:

Epocha

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Tři mušketýři (1960)

Tři mušketýři (1960)

Jeden za všechny, všichni za jednoho!Toto heslo hrdinů klasického historického románu Alexandra Dumase zlidovělo. Svůj podíl na tom má jistě i skutečnost, že dobrodružství tří královských mušketýrů a jejich mladého přítele d´Artagnana se dočkala několika filmových podob

Obrázek podcastu Prokletí Spřízněných: Jiskra Věčného plamene

Prokletí Spřízněných: Jiskra Věčného plamene

Když vzplanou stará tajemství, všechno kolem shoří. Světu smrtelných vládnou krutí Dědicové, potomci samotných bohů, kteří kdysi osídlili devět říší Emarionu. Diem Bellatorová se pokouší nevyčnívat, ale vskrytu duše touží opustit svou chudou, uzavřenou vesnici. Když n

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Krotitel rizik podnikání zasahuje - Stavebnictví

Podnikáte nebo se teprve chystáte podnikat? Bojíte se rizik, problémů, neúspěchu nebo dokonce krachu své firmy? Bojíte se, že v důsledku neúspěchu v podnikání přijdete o majetek svůj i své firmy? Máme pro Vás řešení! Seriál audioknih „Krotitel rizik podnikání zasahu

Obrázek podcastu Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku

Kulíšek a Bobísek na cestě po Česku

Kouzelný skřítek Kulíšek se svým mladším bráškou skřítkem Bobískem poznávají svět, lépe řečeno celou Českou republiku a to všechno za zad jejich kamarádky vlaštovky Vendulky. V každém kraji se setkají s různými bytostmi, jež jsou pro danou oblast typickými. Vodníci, čer

Obrázek podcastu Sestřička Carrie

Sestřička Carrie

Realistický román, první velké dílo významného amerického spisovatele, líčí život v Chicagu a New Yorku koncem 19. století. Jeho dějovou osou je životní příběh dívky, sestřičky Carrie, která přijíždí z maloměstského prostředí do Chicaga za lepším životem. Těžce si vyděl

Obrázek podcastu Karkulín ze střechy

Karkulín ze střechy

V úplně obyčejné ulici ve Stockholmu, v úplně obyčejném domě bydlí úplně obyčejná rodina Svantessonových. Obyčejný tatínek, obyčejná maminka a tři docela obyčejné děti Albert, Bety a Ben. Nahoře v domečku za komínem však přece jen někdo neobyčejný žije – Karkulín ze stř

Obrázek podcastu Songaré

Songaré

Příběh guinejského chlapce, který se vzepře proti tradicícm svého kmene a proti zakořeněným pověrám podporovaným kmenovým kouzelníkem. Román o dospívání, odvaze a statečnosti, jehož hrdinou je třináctiletý chlapec.Osoby a obsazení: Bak Urí Tumani, strýc lovec a námořník

Obrázek podcastu Šlehačková oblaka

Šlehačková oblaka

Měla kupu snů a bezhlavě se za nimi vrhla až na sever. Tereza vypráví svůj životní příběh s retrospektivou do dětství, které bylo kouzelné a zároveň plné dřiny. Propocené vzpomínky na tréninky gymnastiky se mísí s vůní šeříkové zahrady starého domu na Ořechovce, ve kter

Obrázek podcastu Vítězslava

Vítězslava

Osud české hudební skladatelky Vítězslavy Kaprálové má tragický nádech. Talentovaná mladá žena, která měla všechny předpoklady pro velkou mezinárodní kariéru, zemřela ve věku 25 let. Daleko od svých rodičů a vlasti, v chaosu na začátku 2. světové války. V krátkém čase,

Obrázek podcastu Skalní plemeno

Skalní plemeno

Kamenité Posázaví bylo častým těžištěm námětů románů Jana Morávka (1888-1958), českého prozaika, jehož realistické až kronikářské příběhy vyhledávali čtenáři především ve 40. letech 20. století. Autor s blízkou znalostí vylíčil osudy lidí ze sázavského poříčí s jejich z

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Emilovy další skopičiny

Emilovy další skopičiny

Ve švédské vesničce Lönneberze zná rošťáka Emila každý. Ano, to je ten roztomilý kluk ze statku Kocouří, který vypadá jako andílek a provádí ty neuvěřitelné kousky. Možná že ho znáte i vy z knížky Emilovy skopičiny. A už jsou tu další, a pěkně vykutálené! Však Emil zase

Obrázek podcastu Fico

Fico

Svedectvá takmer troch desiatok kolegov, súputníkov i politických oponentov a rivalov Roberta Fica. Stovky hodín diskusií a desiatky e-mailov s priamymi aktérmi politického života aj expertmi pracujúcimi v zákulisí politických strán a predvolebných kampaní. Stovky hodín

Obrázek podcastu 100 x Václav Havel

100 x Václav Havel

„Nejsme jako oni a nikomu se nebudeme mstít.“ „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí.“ „Naše země nevzkvétá.“ – „Nevím, zda vím, co je to zázrak.“ Václav Havel byl mužem slova a pera. Dávno předtím, než ve svém prvním prezidentském projevu oslovil obyvatelstv

Obrázek podcastu O Ježíškovi

O Ježíškovi

Ten kluk je sympaťák! Něžný a hřejivý příběh malého Ježíška, který se po vyhnání z Jeruzaléma ocitne s rodinou na české vesnici. Autor dokázal vystihnout podstatu křesťanské lásky bez jakéhokoli mentorství. Ježíšek na české vesnici, u břehu české řeky, do níž skáče s

Obrázek podcastu Uzdrav sám sebe

Uzdrav sám sebe

Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe. Jako klinická psycholožka se autorka

Obrázek podcastu Manželské zrcadlo

Manželské zrcadlo

Renesanční spis pro vzorné manželky obsahuje návod k vraždě. Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé také poučné příběhy a rady pro život vdané ženy. Sousedka Barča si spojí jeden z příběhů, které kniha popisuje

Obrázek podcastu Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

{'cs': 'Zdaleka nejúspěšnějším dílem Daniela Defoe je Robinson Crusoe, vydaný poprvé v roce 1719 pod titulem Robinson Crusoe, námořník z Yorku, jeho život a neobyčejná dobrodružství. Předpokládá se, že předobrazem Robinsona byl skotský námořník Alexandr Selkirk, který s

Obrázek podcastu Putování

Putování

Víc než jen cestování. V současnosti přišlo do módy poutnictví. Zdá se, že mnozí lidé touží po dlouhodobějším putování. Jak si ale tuto touhu vyložit? Po čem ve skutečnosti touží ti, kdo si berou na pár dní volno, aby mohli být v přírodě? Je to jednak touha vystoupit z

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Z rebela mnichem

Z rebela mnichem

Svoboda je volbou, pro kterou se může rozhodnout každý z nás. Lama Ješe Losal Rinpočhe a jeho opravdový příběh. Lama Ješe Losal vyrůstal v male vesničce předindustriálního Tibetu a až do svých patnácti let nevěděl, co je to auto nebo silnice. Spolu s ostatními dětmi se

Obrázek podcastu Vlčák Kazan (četba)

Vlčák Kazan (četba)

Klasika světové dobrodružné literatury tentokrát v nezaměnitelném podání Viléma Bessera. Jeden ze znovuobjevených, méně známých rozhlasových záznamů.

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Marta Jandová – Best Of

Marta Jandová – Best Of

Populární zpěvačka Marta Jandová začala s padesátými narozeninami tak trochu bilancovat. Vznikla tak velmi osobní zpověď. Probírala se starými dopisy, fotkami, a v hlavě se jí roztančily vzpomínky. Někdy pro ni bylo až neuvěřitelně těžké vrátit se v myšlenkách na místa