Obrázek podcastu Sociopatka

Audiokniha Sociopatka

Délka:

15 hod 49 min

Čte:

Lujza Garajová Schrameková

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Hovory k sobě

Hovory k sobě

Vypadl proud, ve tmě nejistě tápeme po něčem pevném… vtom se světlo znovu rozzáří a nejistota je ta tam. Totéž se může odehrát v životě: svět se stane srozumitelný, lidé známí a blízcí, roky utopené v negativních emocích se rozplynou… Jako průvodce na cestu za světlem …

Obrázek podcastu Navždy buď mou vévodkyní

Navždy buď mou vévodkyní

Lord Lysander Blackstone, příkrý vévoda z Montcroixu, usiluje o jediné: znásobit své už tak značné jmění. V životě se setkal s nejednou zradou, a proto drží emoce hluboko pohřbené. Když se však zdá, že by jeho pověst bezcitného člověka mohla ohrozit novou obchodní dohod…

Obrázek podcastu Anička v zahradě

Anička v zahradě

Letní prázdniny utíkají jako voda, a Anička jejich začátek strávila na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už čekají. Anička se …

Obrázek podcastu Sicilián

Sicilián

Po dvouletém nuceném exilu na Sicílii se má Michale Corleone vrátit do New Yorku, Kmotr ho však ještě před odjezdem pověří posledním úkolem – má s sebou přivézt Salvatora Giuliana, legendárního sicilského hrdinu, známého pod přezdívkou Turi, který žije mimo zákon a boju…

Obrázek podcastu Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k…

Obrázek podcastu Jedním tahem pera

Jedním tahem pera

Kdysi dávno, v dobách, kdy ještě žili draci a neexistovaly jiné videohry než černobílý ping-pong, vešel ve městě Morporku do začouzeného lokálu čaroděj… Vydejte se ve sbírce dvaceti povídek sira Terryho Pratchetta do světa dobrodružství, zábavných absurdit a bezbřehé fa…

Obrázek podcastu Pérák

Pérák

„eine kleine kokaine leine“ Protektorátní městská legenda o superhrdinovi vzdorujícím nacistům. Barvitým jazykem a s černým humorem líčí autor hrdinské činy Péráka, který prohlašuje: „Němci si to odskáčou…“ Za protektorátu vznikla legenda o superhrdinovi, který vzdoruje…

Obrázek podcastu Tsunami blues

Tsunami blues

Osobní kubánské zkušenosti a kontakty posloužily jako inspirace při psaní třetího románu Markéty Pilátové s názvem Tsunami blues.Příběh je zasazen do současnosti, ale jeho kořeny spočívají hluboko ve 20. století: Mladá trumpetistka Karla přijde v roce 2004 v Thajsku kvů…

Obrázek podcastu Krakatit

Krakatit

Románu Krakatit Karla Čapka bude brzy 100 let, což je úctyhodný věk, přesto může mít i jeho dnešní čtenář pocit, že se jedná o knížku současnou. Ing. Prokop hledá odpověď na navýsost živou, aktuální otázku: jakou roli vlastně má hrát v moderním světě slušný a schopný …

Obrázek podcastu Řeka zázraků

Řeka zázraků

S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárn…

Obrázek podcastu Zločin v Amalfi

Zločin v Amalfi

Druhý díl série oddechových krimipříběhů z prosluněné Itálie. Švédský učitel dějepisu Hugo Lind a majitelka cestovní kanceláře Lara Belmonteová řeší další případ záhadného úmrtí. Tentokrát Belmonte Travels zorganizovala luxusní pobyt na pobřeží Amalfi pro bohatou obchod…

Obrázek podcastu Život víry 2024/10

Život víry 2024/10

Život víry 2024/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Spravedlnost Boží a lidská Co je to spravedlnost a jak být spravedlivý? Jak se u křesťan…

Obrázek podcastu Hlubiny

Hlubiny

Nález lidských kostí spustí policejní vyšetřování. Pozůstalí oběti se mohou dočkat odpovědí, ne všichni po nich však touží. Lodní kuchařka Gunndís zjišťuje znepokojivé okolnosti úmrtí svého otce. V recyklačním centru v Reykjavíku je nalezena a exhumována kostra, která b…

Obrázek podcastu Amor a Psýché

Amor a Psýché

I když je princezna Psýché nejkrásnější a nejpůvabnější, stále nemá žádného ženicha. V rozhlasové pohádce Františka Pavlíčka na motivy řeckých bájí uslyšíte Ivana Trojana, Vilmu Cibulkovou, Simonu Stašovou, Josefa Kemra, Jiřího Adamíru a další známé herce.Princezna Psýc…

Obrázek podcastu Milenec lady Chatterleyové

Milenec lady Chatterleyové

Příběh nerovné živočišné lásky v jednom z nejskandálnějších románů první poloviny 20. století. Poprvé vyšel na konci dvacátých let ve Florencii a v Paříži, ovšem v autorově rodné Británii bylo jeho vydávání zakázáno až do šedesátých let. Takže si jej angličtí kulturní t…

Obrázek podcastu Rudé paprsky severního slunce

Rudé paprsky severního slunce

Špionážní thriller, odehrávající se v Praze a obou částech Korejského poloostrova. Český vědec dostává nabídku na pracovní cestu do Asie. Odjede i s manželkou v domnění, že nové prostředí zachrání jejich chátrající vztah. Jenže oba čeká nové milostné vzplanutí, které po…

Obrázek podcastu Život víry 2020/1

Život víry 2020/1

Život víry 2020/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Ludmila Hojková, Lenka Malinová, Štěpán Matuška a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Reinhard Bonnke – evangelista…

Obrázek podcastu HATI

HATI

Jaké příběhy se vyprávěly v iglú Inuitů? Jakým legendám věřili severoameričtí Indiáni? A jaké pověsti se předávaly z otců na syny u ohňů obávaných Vikingů? Obrovský vlk přichází k malé dívce, která se bojí usnout. Vypráví jí prastaré vlčí legendy, které si po generace v…

Obrázek podcastu Pride and Prejudice

Pride and Prejudice

Audiokniha Pride and Prejudice namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Mrs Bennet has five daughters and they are all unmarried. When rich, single Mr Bingley comes to live in the area, she is sure that he will be the perfect husb…

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA znovu na ostrově

SPRÁVNÁ PĚTKA znovu na ostrově

Stála tam a nevěděla, co dělat. Má jít dolů a pokusit se najít Tima a otce? Ale když to udělá, může se stát sama vězněm! Děti se tolik těšily na návrat na Kirrin – a teď tam nemůžou! Georgin táta Quentin si v tamní polorozpadlé věži zařídil vědeckou laboratoř a nechce b…

Obrázek podcastu Běs bohů

Běs bohů

Pradávní bohové opět kráčejí po Vigrídu a všechno spěje k rozhodující bitvě! Dračí bohyně Lik-Rifa, po dlouhých staletích osvobozená z magických pout, stanula v čele hordy svých poskvrněných potomků, které chce dovést k vládě nad světem. Vedle trollů, skraelingů, vaesen…

Obrázek podcastu Martinova dobrodružství

Martinova dobrodružství

Kniha je určena nejen dětem a jejich rodičům, ale všem, kdo si rádi přečtou dobré, veselé a zároveň i poučné příběhy. Dozvíte se mnohé o životě lesních zvířátek, o tom, jak se starat o zahradu, jak je prospěšná ranní rozcvička, jak vyrobit ptačí krmítko a mnohé další vě…

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil…

Obrázek podcastu Smrt boha smrti

Smrt boha smrti

Audiokniha vznikla na základě reevidovaného vydání knihy Smrt boha smrti a vychází k 80. výročí atentátu na Reinharda Heydricha. Audiokniha Smrt boha smrti předkládá příběh plný odvahy a sebeobětování, ale také zrady a kruté pomsty. Autor znal dobře všechny aktéry tohot…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …