Audiokniha Sny umírají s králi

Deník dobrovolníka
Z deníku dobrovolníka a jeho ženy. Jmenuje se Mac. Je bývalý profesionální voják AČR, ale také manžel a otec dvou synů. Od roku 2022 dobrovolně působí v bojových zónách napadené Ukrajiny jako medik, instruktor a koordinátor pomoci těm, kteří to potřebují nejvíce. Je jed…

Návrh
Chystá se uzavřít dohodu se zlobivým hochem ... První díl série teenagerských románů „Off Campus“. Dokonalá oddechovka z hokejového prostředí nejen pro nenapravitelné romantičky. Hannah Wellsová si je jistá ve všech oblastech svého života, ale když jde o sex a svádění .…

Rakev
Sklonek jednadvacátého století. Úkolem Nathaniela Reeda je těžit diamanty v drtivých hlubinách planety Uran. Jedinou jeho společností je tajemná Miranda, která se s ním spojuje z jiného těžebního modulu. Jednoho dne se však odmlčí. A zděšený Nathaniel se dozvídá, že nej…

Vedli jsme si dobře, hochu
Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj…

Odyssea
Bývali Řekové chrabří junáci. Nejmazanější z nich byl ithacký král, jenže i jeho finty jsou na bohy krátké… Protože měl Odysseus za ušima, sestrojil danajský dar v podobě koně a pomohl Řekům – tehdy si ovšem ještě říkali Achajové – vyhrát desetiletou válku s Trójany. Av…

Rick Joyner v ČR – 2003
Američan Rick Joyner patří k průkopníkům prorockého hnutí. Na pozvání Křesťanské misijní společnosti měl v roce 2003 v Praze dvoudenní seminář. I když mluvil i o duchovních darech, bylo jeho poselství obecnější. Důraz kladl na vydanost Bohu, četbu Bible, pokoru, vděčnos…

Bětka Veselka
Úsměvný dramatický příběh zkušené rozhlasové autorky Heleny Benešové je zasazen do prostředí malé české vesničky Ouholice, která se na první pohled jeví jako idylický kout téměř starosvětských ctností a přírodních krás. Pod tímto povrchem se odehrávají drobné a ve své p…

Na divokém venkově
Z Oxfordu na moravský venkov. Malvína, doktorandka na univerzitě v Oxfordu se na čas vrací k rodině na severní Moravu. Střet s rázovitým okolím je zdrojem komických situací. Sedmadvacetiletá Malvína Velehorská má dva magisterské tituly, rozpracovanou disertační práci ze…

Zahrada a legenda o zachránci
Marty je obyčejný kluk, který se rád toulá městem a objevuje skrytá zákoutí. Jednoho dne narazí na omšelou zeď, kterou nedokáže přelézt. Svou tajemností ho uhrane tak, že se k ní začne vracet. Má totiž pocit, že ho k ní něco táhne. Netuší, že Zahrada, kterou zeď chrání,…

Podnájemnice v závoji
Některé případy, které Sherlocku Holmesovi osobně poskytly jen málo příležitostí k rozehrání jeho proslulého důvtipu, vzešly z hrozných lidských tragédií. Takový je i případ Podnájemnice v závoji... Vyprávění ženy, skrývající obličej pod závojem, odhalí skutečný průběh …

Údolí
Malá vesnice v srdci Pyrenejí je po sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa a zdejší obyvatele navíc děsí sériový vrah, který za sebou nechává znetvořené oběti. Kriminalista Martin Servaz čelí disciplinárnímu řízení, přesto se však na místo vydává. Nemůže jinak…

Tarzan z rodu Opů
Nejslavnější hrdina, kterého vychovaly opice. Nejznámější zpracování příběhu o legendárním Tarzanovi, hrdinovi z džungle, kterého vychovaly ho opice. Malý John Clayton, jediné dítě lorda Greystokea, osiřelý v africké džungli, je zachráněn kmenem lidoopů. Dítě, pojmenova…

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…

Dívka s copem
Sólo pro Otu Finka. Ota Fink, dělník, tramp a příležitostný detektiv, má opět nad čím přemýšlet. Kdo je tajemná dívka, kterou potkalo půlnoci v polích, a proč se policie vyptává na jakéhosi Haštala? Je letní sobota roku 1961. Ota Fink vyráží po odpolední směně v ČKD na …

Další prima mýtus
Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry…

Skoncovat s Eddym B.
Syrové a drsné svědectví o chudobě a jinakosti. Drsné svědectví o strastiplném dětství v chudé rodině na francouzské vesnici. Eddy je gay, a rodina i širší komunita jím proto opovrhuje. Román, který vyvolal ve Francii literární senzaci, byl přeložen do více než dvaceti…

Řbitov zviřátek
Doktor Louis Creed našel konečně ten pravý domov pro svou rodinu. Se ženou a dvěma dětmi se přestěhoval z Chicaga do velkého domu uprostřed venkovské krajiny v Maine. Radost mu trochu kazí jen blízká rušná silnice. Ale okolní lesy v sobě skrývají něco daleko nebezpečněj…

Štvrtkový klub detektívov
Štvrtkový klub detektívov je prvý román britského televízneho moderátora a komika Richarda Osmana a aj najpredávanejšia krimi prvotina v Británii podľa denníka Guardian. Táto pohodová detektívka (v angličtine cosy crime) pre všetkých, ktorú kritici prirovnávajú k detekt…

Prodejem k Vítězství
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči…

White Fang
Audiokniha White Fang namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. White Fand is half-dog and a half-wolf, and the only survivor in his litter. The story is told from his point of view as he learns to fend for himself and interact wit…

Soundtrack v hlavě
Myšlenky se vám v hlavě přehrávají stále dokola jako ohraná písnička? Vaše hlava je jedna nekonečná zaseklá deska? „Zacyklili“ jste se natolik, že nejste schopni jít za svými cíli? Máte toho už dost? Myšlenky jsou váš vnitřní soundtrack. A pokud je neovládáte, ovládají …

Křesťanská konference 2013 – Společně
Nahrávky všech promluv a seminářů z 26. (česko-slovenské) Křesťanské konference, jejímž podtitulem bylo „Společně“. Řečníci a témata: Michal Klesnil: Jednota a kompromis Stefan Horn: Cesta k průlomu a proměně Martin Moldan: Služba povzbuzování Peter Čuřík: Můžeš měni…

Démonologové
Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla. Neříkejte, že nevěříte na duchy, netvrďte, že se jich nebojíte – po přečtení této knihy, založené …

Všichni moji strýčkové
Láskyplné vyprávění o rodinné sounáležitosti příslušníků rozvětvené židovské rodiny Lípů v první polovině 20. století. Různorodé životní cesty jedenácti strýčků vypravěče provázela neokázalá láska a úcta k rodičům i vzájemná solidarita, které zůstávají jako dědictví pro…

100_100 – 100 povídek na 100 slov
Co se dá vyjádřit stovkou slov? Velmi krátké povídky Dalibora Demela naznačují, že i v tak stručném textu může být zakódovaný román, drama, písnička, fantasy epos, báseň, filmový scénář, pohádka, nebo třeba konverzační komedie. Různost žánrů i témat sice spojuje počet s…