Obrázek podcastu Snow White, Red Riding Hood

Audiokniha Snow White, Red Riding Hood

Autor:

Eric Shilling

Délka:

21 min

Čte:

Eric Shilling

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Obrázek podcastu Siddhartha

Siddhartha

Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů. Siddhártha spolu se svým společníkem Góvindou opouští svůj domov a vydává se na náročnou a stratiplnou cestu hledat s…

Obrázek podcastu Nevhodný letní románek

Nevhodný letní románek

Novinka od královny romantických komedií Ali Hazelwood! Je to takové klišé, až jí z toho téměř puká srdce: starší muž a mladší žena, úspěšný biotechnolog a studentka, nejlepší kamarád jejího bratra a dívka, kterou on sotva vnímá. Jenže Maya Killgorová na o patnáct let s…

Obrázek podcastu Ve jménu Otce

Ve jménu Otce

Zmrzačený veterán druhé světové války přichází s nejmladším synem na matčin hrob. Syn si znenadání povšimne, že otci kane po tváři slza, a svět se mu obrátí vzhůru nohama. Náhle si uvědomí, že ani vojáci nejsou ukuti z oceli — že i oni pláčou. Ve jménu Otce (i Syna) je …

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 33 - Tomáš Vaněk 07.06.2014

100 statečných - Host č. 33 - Tomáš Vaněk 07.06.2014

Hostem L. Výborné - T. Vaněk (rektor AVU)

Obrázek podcastu Apollinaire: Pásmo

Apollinaire: Pásmo

Z komentáře Adolfa Kroupy k původnímu LP albu 1 18 1483 "Guillaume Apollinaire Pásmo" vydanému Supraphonem v roce 1974 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:..."Veliký Guillaume, bez kterého by nebylo poezie dvacátého století a jehož díla mají pro poezii takový význam j…

Obrázek podcastu Dokumentární pásma Františka Gela -  Wilhelm Roentgen a Jaroslav Heyrovský

Dokumentární pásma Františka Gela - Wilhelm Roentgen a Jaroslav Heyrovský

Novinář František Gel a jeho dokumentární pásma věnovaná osobnostem domácí a světové vědy nabízejí dodnes chvíle zajímavého poslechu a poučení.

Obrázek podcastu Maigret se brání

Maigret se brání

Tak tohle Maigret za svou třicetiletou kariéru u policie nezažil! Když ho vyděšená dívka Nicole nenadále požádá o pomoc, zachová se jako gentleman a opilou dceru státního návladního dopraví do bezpečí. Druhý den je však obviněn z pokusu o znásilnění a mladý policejní pr…

Obrázek podcastu Karanténa

Karanténa

Londýn je epicentrem globální pandemie. Zákeřný virus si vyžádal už tisíce mrtvých. V izolovaném městě bují násilí a nepokoje, na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Inspektor Jack MacNeil slouží sice ve sboru metropolitní policie poslední hodiny, ale přesto je …

Obrázek podcastu Ona, oni a já

Ona, oni a já

Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí! Mladík z dobře situované rodiny, s břitkým humorem a zálibou v krásných ženách, se za účelem bližšího seznámení s (další) půvabnou dívkou nechává najmout na místo vychovatele …

Obrázek podcastu Made in Norway

Made in Norway

Kapitánka Oda Skarová, vyslaná norskou armádou na zahraniční misi, se souhrou okolností ocitne před zásadním rozhodnutím. Jak má postupovat při podezření, že zbraně, které zabíjely v rukou iráckých teroristů, pocházejí z jejího rodného města, z továrny, která zaměstnává…

Obrázek podcastu Triptych

Triptych

Kolik jazyků máš, tolikrát jsi porušil páté přikázání… Město Decatur ve státě Illinois zažívá těžké časy, stalo se totiž dějištěm série brutálních vražd. Mrtvé dívky a ženy ovšem nemají na první pohled nic společného, tedy kromě jediné věci – vrah každou z nich připravi…

Obrázek podcastu Lidé lži

Lidé lži

Fascinující pohled na lidské zlo. Americký psychiatr předkládá originální pohled na letitý problém lidského zla. Nedostatek vnitřní integrity a nejistota nás nutí podvádět druhé, žít ve lži a obelhávat sami sebe i druhé. Uzavíráme smlouvu s ďáblem, aby nás ochránil před…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

100 statečných - Host č. 50 - Petr Bláha 07.06.2014

Hostem L. Výborné - P. Bláha (koreanista, překladatel)

Obrázek podcastu Tři vyvolení

Tři vyvolení

Druhý díl Temné věže úzce navazuje na díl první, na jehož konci usíná Roland na pobřeží Západního moře. Na začátku druhého dílu se probouzí, je napaden a zraněn. Roland spalovaný horečkou postupuje podél pobřeží a nachází troje dveře. Dveře do současných světů, odkud si…

Obrázek podcastu První

První

Když byla America vybrána do Selekce ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude m…

Obrázek podcastu Kde máš bráchu, Metude?

Kde máš bráchu, Metude?

Historie s úsměvem, ale i respektem. Cyril s Metodějem mají nejen u nás spoustu soch. Číst o sochách se strnulým výrazem ve tváři však velká zábava není. Soluňští bratři proto udělali v této knize úkrok stranou a jsou z nich normální lidé s přednostmi i drobnými nedosta…

Obrázek podcastu Pokojská

Pokojská

Molly je na světě úplně sama. Je zvyklá být při své práci v hotelu Regency Grand neviditelná. Načechrává polštáře, utírá prach a střeží tajemství procházejících hostů. Je jen pokojská – proč by si jí měl někdo všímat? Když však objeví nechvalně proslulého hosta, pana Bl…

Obrázek podcastu 16. Dánština - cestovní konverzace

16. Dánština - cestovní konverzace

16. díl z jedinečné řady 24 audio konverzací, sloužící jako vynikající pomůcka pro turisty i profesionální pracovníky. Obsahuje 32 témat k snadnému dorozumnění, více než 500 konverzačních obratů s výslovností, samostudium formou poslechu a opakování.

Obrázek podcastu Závist si musíš zasloužit

Závist si musíš zasloužit

Dnes už legendární audio přednáška na CD pro obchodníky a prodejce. Strhující hodina o příčinách úspěchu a neúspěchu. Problémy nejsou: Překážky jsou většinou jen pochybnosti, které máte ve své hlavě. Ve skutečnosti většina věcí, kterých se obáváte, nikdy nenastane. 95 …

Obrázek podcastu Bohové Gothamu

Bohové Gothamu

Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru. Jedním z jeho členů se stane také vypravěč Timothy Wilde, …

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární…

Obrázek podcastu Zázrak svaté Winifredy

Zázrak svaté Winifredy

Světaznalý bratr Cadfael se po rozmanitých životních dobrodružstvích uchýlil do kláštera v Shrewbury, kde se věnuje zahradničení a je obzvláště pyšný na svou bylinkovou zahrádku. Píše se rok 1137 a převor se pro opatství rozhodne získat ostatky velšské mučednice Winifre…

Obrázek podcastu Podzemní město

Podzemní město

Podzemní zákopové město je válečnou paralelou k mírovému okresnímu městu. Také jeho obyvatelé, vojáci, jen neradi opouštějí své kryty (noční hlídky, práce v poli, odvšivování a návštěva nevěstince v blízkém městečku), a když v závěru příběhu musí opustit zákopy navždy, …

Obrázek podcastu Na moři, na souši, ve vzduchu

Na moři, na souši, ve vzduchu

Eskapády dobrodruhů nikdy neomrzí. Dobrodružné, barvitě napsané povídky odehrávající se na zaoceánských lodích, v letadlech, odlehlých končinách Aljašky i exotických prostředích Číny, Japonska či Středního východu. Barvité líčení okamžiků, které stírají hranici mezi živ…