Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Slzy zítřka

Audiokniha Slzy zítřka

Délka:

9 hod 11 min

Čte:

Gustav Hašek

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Moyzesová: Pověsti slezských hradů a zámků

Moyzesová: Pověsti slezských hradů a zámků

Závěrečný díl trilogie pověstí českých, moravských a slezských hradů a zámků, doprovázený písněmi kapely Čechomor. Tajemná místa ve Slezsku opřádají strašidelná a podivuhodná vyprávění o zlatých pokladech, skřítcích, čertech a záhadných bytostech. Mystika baladických př

Obrázek podcastu Pan Spencer

Pan Spencer

{'cs': 'Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. \nPoprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. \nPodruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila

Obrázek podcastu Murtagh

Murtagh

Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá co

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu Bezchybně

Bezchybně

Rhett je dvojnásobný šampión v jízdě na býku a miláček davů – dokud neudělá zásadní přešlap. Jeho agent se mu snaží zachránit kariéru, a tak pověří svou dceru Summer, aby Rhetta po zbytek sezóny „hlídala“. Rhett o žádnou chůvu rozhodně nestojí – a už vůbec ne o sexy kra

Obrázek podcastu Jáma

Jáma

Joe se nikdy nechtěl vrátit do rodného Arnhillu. Ne potom, co zažil se svou partou: šikanu, zradu, sebevraždu. Ne potom, co zmizela jeho sestra Annie. Ne potom, co přišel o rodiče. Ale Joe nemá na vybranou. Protože to, co se kdysi stalo Annie, se děje zase. Protože minu

Obrázek podcastu Sarkastická svině

Sarkastická svině

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach n

Obrázek podcastu Dášeňka

Dášeňka

Klasika z dílny Karla Čapka v podání okouzlujícího Josefa Somra. Půvabné povídání o zlobivé psí holčičce, doplněné psími pohádkami. Veselé vyprávění i poučení baví už více než osmdesát let nejen děti, ale i jejich rodiče.

Obrázek podcastu Vyprávění a čtení o víně

Vyprávění a čtení o víně

Audiokniha, která potěší nejen milovníky vína! Výběr literárních textů na téma víno od známých českých autorů interpretují pánové Josef Somr, Miroslav Táborský, Rudolf Křesťan a Ivan Kraus. Vinařské povídky a fejetony z pera Karla Čapka, Miroslava Horníčka, Adolfa Hoff

Obrázek podcastu Za hranice lásky

Za hranice lásky

Absolvovat kurz pilotování helikoptéry vyžaduje spoustu času a soustředění. Bohužel právě toho se teď poručíku Graysonu Mastersovi nedostává – kvůli jeho nové spolubydlící Samanthě Fitzgeraldové. Sam je krásná, chytrá... a Graysona neodolatelně přitahuje. Lásku si však

Obrázek podcastu Sattasaí

Sattasaí

Antologie staroindické poezie. Básně rozličných autorů a také autorek do výboru s názvem Sattasaí podle tradice zařadil král Hálah z dynastie Sátaváhanů, vládnoucí počátkem 1. století na území dnešního Ándhrapradéše, podle jiných verzí bývá vznik antologie datován zhrub

Obrázek podcastu Pravidla skutečných ninjů

Pravidla skutečných ninjů

Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš. Naštěstí je tady Lenka, sociální pracovnice věnující se bojovému umění. Díky ní a k

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Deník 1938-1945

Deník 1938-1945

Příběh dívky, která přežila holocaust. Vůbec první vydání autentického deníku pražské židovské dívky vychází s předmluvou Zdeňka Mahlera a doslovem Ivana Klímy. Deník Helgy Weissové je autentickým svědectvím dívky z pražské židovské rodiny, která přežila hrůzy druhé svě

Obrázek podcastu Mlýn na mumie

Mlýn na mumie

Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku. Zažijete s ním honičku na střechách zteřelého židovského ghetta, navštívíte nejstarší

Obrázek podcastu Zahořanský hon

Zahořanský hon

Milostný příběh z doby rokoka se odehrává v okolí Zahořan. Dozvíte se, jak šibalský kousek rozšafného myslivce a hornisty Svídy, svobodomyslného malíře Rysa a ušlápnutého kantora-hudebníka Vojny napálí mocichtivého a nafoukaného pana vrchního. Úsměvný kousek je vlastně

Obrázek podcastu Bílá Voda

Bílá Voda

O všechno je připravili, ale víru v Boha jim vzít nedokázali! Lena Lagnerová přijela do kláštera v Bílé Vodě hledat útočiště před bolestnými vzpomínkami. Namísto očekávaného klidu ji však ve zchátralém konventu čekají intriky, pomluvy a útoky, jejichž terčem je hrstka ř

Obrázek podcastu Rozsudok smrti

Rozsudok smrti

Bývalého manžela Alice Svrčekovej čoskoro prepustia z basy. Zúfalá Alica sa bojí nielen o svoj život, ale aj o život ich detí. Jej aktuálny priateľ Holec – taktiež namočený do nelegálnych činností – pre ňu necháva zinscenovať jej vlastný únos a spoločne dúfajú, že políc

Obrázek podcastu Smích prodlužuje život! 10

Smích prodlužuje život! 10

..aneb Usmívejte se na život a život se bude usmívat na vás a také Humor je boj s lidskou hloupostí (Werich), Veselost je druhem odvahy (Hemingway), Humor a vtip jsou příjemné a často mimořádně užitečné (Cicero Marcus Tullius) Humor a satira jsou jako milenec a milenka;

Obrázek podcastu Jatka

Jatka

Za třicet let ani jedna vražda, a teď najednou pět. To není náhoda… V ospalém městečku Margrave kdesi v Georgii je za vraždu zatčen tulák bez dokladů, bez adresy, bez historie. Jack Reacher je ovšem zkušený vojenský policista, od dětství vychovávaný armádou, vycvičený k

Obrázek podcastu Pánská jízda

Pánská jízda

Zdena Salivarová debutovala povídkovým triptychem Pánská jízda už v roce 1968. Tehdy studentku dramaturgie na FAMU výrazně ovlivnil Milan Kundera. Možná proto svou knižní prvotinu vytvořila jako polemiku s Kunderovými Směšnými láskami. V trojici povídek osobitě načrtla

Obrázek podcastu Trampoty s kapitánem

Trampoty s kapitánem

Prázdninová dobrodružství klubu Strážců. Knižní zpracování kresleného seriálu z legendárního Ábíčka. Parta kluků, kteří si říkají Strážci, tráví prázdniny na Lipně a přitom zažívá dobrodružné příhody. Kdo jsou Strážci? Přece parta správných kluků, jejichž dobrodružství

Obrázek podcastu Andersens Märchen

Andersens Märchen

Vnímejte kouzlo nesmrtelných Andersenových příběhů, které se tolik liší od klasických pohádek. Avšak právě jejich svéráznost a autorova schopnost zachycení „všedních“ zázraků dílo předurčuje k úspěchu… Audiokniha nabízí pět vybraných pohádek: Císařovy nové šaty, Pasáček

Obrázek podcastu Spojenci

Spojenci

Desetiletý František a jeho děda mají tajemství: americkou helmu, kterou klouček náhodou našel na půdě. Je rok 1984 a o některých věcech se nemluví. Třeba o tom, že Plzeň v roce 1945 osvobodili Američané. Dědeček Bohumil, pamětník květnových dní, se rozhodl, že je na ča

Obrázek podcastu Prázdniny s Julií

Prázdniny s Julií

„Sem zvědavá, co teď uděláš, snoubenče,“ pravila Julie ďábelsky. Zděděná neteř Julie, v kostce životní tragédie pana Boučka, sice studuje internátní školu v Praze, ale dvouměsíční letní prázdniny tráví – vedle neděl – u strýce ve vile v Doušovicích. Mírumilovný a svobod