Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sloužil jsem v Gaze

Audiokniha Sloužil jsem v Gaze

Délka:

7 hod 32 min

Čte:

Filip Jančík

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Případ podivného gombíku

Případ podivného gombíku

Jaroslav ležel v pokroucené poloze. Bylo zřejmé, že Starigrad bude potřebovat nového župana. Druhá ze série dobrodružných historických detektivek Zločiny na Velké Moravě. Vyšetřování se opět ujímají kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik. Druhá kniha ze série hist

Obrázek podcastu Pomocnice

Pomocnice

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku

Obrázek podcastu Ospalá slovanská díra

Ospalá slovanská díra

Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo: proudí sem noví obyvatelé, na vrcholu kopce roste kamenná tvrz a v kraji

Obrázek podcastu Než napadne první sníh

Než napadne první sníh

Tři lidé, tři osudy a jedno malé městečko. Podmanivý román nominovaný na Bookerovu cenu 2021. Sedmiletá Clara vysedává každý den u okna v obývacím pokoji a doufá, že každou chvíli zahlédne svou starší sestru. Rose, teenagerka plná vzdoru, utekla z domu bez jediného slo

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Osmý díl se odehrává v hotelu, který jeho majitel ze sentimentu postavil ve svém rodišti. Splnil si ta

Obrázek podcastu Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte

Komplexní vyladěná příručka pro rodiče dětí do tří let do plnoletosti. Zde máte v jedné publikaci pohromadě vše podstatné! Plus zkušenosti z vyspělého zahraničí. Vše z této publikace může obohatit Vaše děti, leccos může navíc pomoci i Vám samotným, milí rodiče – v osobn

Obrázek podcastu Čtvrtek, Čechura: Večerníčky s Josefem Dvořákem

Čtvrtek, Čechura: Večerníčky s Josefem Dvořákem

Kompilace z televizních večerníčků v interpretaci Josefa Dvořáka nabízí příběhy z těch nejznámějších: O Rumcajsovi, Cipískovi a vodníku Volšovečkovi, Maxipes Fík a Vodník Čepeček. Byl to právě JosefDvořák, kdo si troufl po Karlu Högerovi namlouvat pokračování Čtvrtkova

Obrázek podcastu Noc temných klamstiev

Noc temných klamstiev

Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé pracujú na oddelení vrážd v Našom Meste už veľmi dlho. Vyše dvadsaťpäť rokov sa snažia zmieriť so skutočnosťou, že medzi pojmy zákon, právo a spravodlivosť sa nie vždy dá vpísať znamienko rovná sa, ale skôr otáznik. Niekedy aj v

Obrázek podcastu Proměna

Proměna

Kafkův hořkogroteskní, v podstatě smutný příběh o životních proměnách si poslechnete v osobitém podání herce Jana Budaře, který se dosud proslavil hlavně filmovými rolemi nejrůznějších podivínů (Nuda v Brně, Duše jako kaviár, Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště, Odchá

Obrázek podcastu Panovníci českých zemí

Panovníci českých zemí

Panovníci českých zemí - audiokniha obsahuje pohádkové vyprávění o nejvýznačnějších panovnících českých zemí pro děti i dospělé. Autor Martin Pitro, čte Vladimír Brabec. Proč si Rudolf II. vybral za své sídlo právě Prahu? Proč byl vůbec v Čechách tak oblíbený? A s čím s

Obrázek podcastu Dožínkový věnec

Dožínkový věnec

Poslechněte si pohádkový příběh Drahomíry Měskové o mladíkovi Janovi, dívce Cilce a taky o jednom nezbedném klásku. Jak to s nimi dohromady dopadne?Hrají: Miroslav Moravec, Martin Štěpánek, Milena Steinmasslová, Zdeněk Řehoř a další. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Život ve staletích – 13. století

Život ve staletích – 13. století

Historie jako na dlani. Přehledně a poutavě. Další díl ojedinělého projektu známého historika a oblíbeného spisovatele, který představuje život v českých zemích od doby knížecí až do konce feudalismu. Jak vypadala krajina 13. století? A kdo byli její obyvatelé? Kolika

Obrázek podcastu Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda

Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k

Obrázek podcastu Pavouček Varhánek

Pavouček Varhánek

Ve starobylém kostele bydlí v píšťalách varhan malý pavouček Varhánek. Jednoho dne potká myšku Cukřenku a stanou se z nich nerozluční kamarádi. Společně se vydávají na objevitelské výpravy do světa svíček, zpěvu a vůně kadidla. Pozorují, jak se kostel mění o Vánocích, V

Obrázek podcastu Němeček, Štíplová: Čtyřlístek v pohádce

Němeček, Štíplová: Čtyřlístek v pohádce

Kocour Myšpulín, prasátko Bobík, pejsek Fifinka a zajíček Pinďa jsou čtyři kreslení přátelé, jejichž dobrodružné a legrační kreslené komiksové příběhy baví od roku 1969 děti i jejich rodiče. Zadesetiletí své existence v časopisech, knihách, na poštovních známkách, mincí

Obrázek podcastu Tohle nikdo nečekal

Tohle nikdo nečekal

Nervydrásající novinka od královny psychothrillerů s nečekanými zvraty. Bryden a Sam Frostovi mají skvělá zaměstnání, stylový byt v luxusním komplexu, rodinu a přátele, kteří je podporují, a milovanou dceru. Dokonalý život pro dokonalý pár. Pak Samovi v kanceláři zazvon

Obrázek podcastu Rybí profesor

Rybí profesor

Povídka Rybí profesor z kouzelné rybářské knihy Chytání na věčné časy, je určena všem těm, kteří podlehli kouzlu rybolovu a chytání naděje.

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Katyně

Katyně

Černý román o škole pro popravčí odkrývá mechanismy moci v absurdní nadsázce. Andělsky krásná Lízinka Tachecí se nedostane na střední školu. Její pragmatická matka v honbě za maturitou objeví možnost studia na speciálním utajeném učilišti pro budoucí katy. Přestože Lízi

Obrázek podcastu Krysař

Krysař

Cyklus Literatura do ucha vám přináší dramatizace světové i české klasiky ve zkrácené podobě, neochuzené o to podstatné a s citacemi. Uslyšíte nejen samotný příběh, ale dozvíte se i přehledně shrnuté informace o autorovi, jeho životě a díle i dobovém kontextu. Poslechně

Obrázek podcastu Inferium II – Invaze

Inferium II – Invaze

Válka proti vzbouřenému lidskému dobytku skončila, lidé jsou zpět v ohradách masokombinátů a život v Inferiu se vrací do starých kolejí. Rónan se po návratu z Pekla snaží zapomenout a opět žít. Jde mu to však ztěžka, neustále myslí na Amálku. Na židovskou holčičku, kter

Obrázek podcastu Starý sad

Starý sad

Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy. V trávě pod jabloní objevíte červené jablíčko a s ním i zdejší zvířátka, která vás vtáhnou do svého malého království velkou silou vzájemného přátelství a nenápadné moudrosti.

Obrázek podcastu Orlík

Orlík

Orlické vraždy, jedny z nejbrutálnějších zločinů 90. let. Tým vyšetřovatelů, který v přehradě objevil sudy s lidskými těly a rozkryl peklo, jež nálezům předcházelo. Jaké stopy je přivedly až na dno vodní nádrže Orlík? Co všechno museli riskovat? Kriminalista Jan Štoček

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Detektivní povídky

Detektivní povídky

Chesterton dal detektivce otce Browna, Doyle Sherlocka Holmese, Emil Vachek detektiva Klubíčka a Karel Čapek? Přece doktora Mejzlíka! Detektivní žánr Čapkovi učaroval a jeho povídky plné svižných originálních zápletek a jemného humoru patří ke skvostům moderní české lit