Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Skřítek v láhvi

Audiokniha Skřítek v láhvi

Délka:

54 min

Čte:

Otakar Brousek

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Básnik

Básnik

Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, hoci sa môžu niekomu zdať akési povedomé... Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre s

Obrázek podcastu Snow White, Red Riding Hood

Snow White, Red Riding Hood

Původní EP titul 03535 "Snow White, Red Riding Hood" vydal v roce 1963 Supraphon-Artia - nyní titul s anglickými verzemi pohádek Sněhurka a Červená Karkulka vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Výšina

Výšina

Ve městech už se nedá žít a Miina rodina je nucena přestěhovat se do Výšiny, uměle vytvořené kolonie v horách. Je tam bezpečno, vše dokonale funguje, v centru se navíc nachází obrovská květinová archa, která zaručuje záchranu vegetace na Zemi. Ale nic není, jak se na pr

Obrázek podcastu 2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

KDOSI NEZNÁMÝ nám poslal rovnou tiskové podklady. Knihu jsme z povinnosti proletěli – A ABSOLUTNĚ NÁS OHROMILA! Jde o senzační satirický román, který čtenáře přenáší do absurdní Kontinentální unie, v němž úřední směrnice diktují vše od vstávání v pět ráno po povinnou „g

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Zločin jak ho pamatuju

Zločin jak ho pamatuju

České dějiny viděné pod úhlem zločinu. Novinář Josef Klíma pátrá, jak zločin formoval české dějiny od devadesátých let po současnost. V audioknize defilují jména Mrázek, Krejčíř, Roubal, Kajínek a další. Devadesátá léta byla nejen dobou nadějných vyhlídek svobodné spole

Obrázek podcastu Na okraji propasti

Na okraji propasti

Mrazivý thriller, po jehož poslechu budete chtít vyhodit váš smartphone/ Mladá Francouzka Moira pracuje v oblasti nových technologií. Když se kvůli vývoji nového softwaru ocitne v hongkongském digitálním gigantu Ming, má pocit, že ji někdo stále sleduje. Mezi zaměstnanc

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Královna Margot

Královna Margot

Svatba Markéty z Valois, zvané Margot a Jindřicha Navarrského měla smířit protestanty s katolíky, ale události, které po ní následovaly, se pod jménem Bartolomějská noc staly synonymem krveprolití. Francouzský královský dvůr 16. století tvoří pozadí a osudy energické re

Obrázek podcastu Umění vítězit

Umění vítězit

Autor je zakladatelem společnosti Nike, Inc. a jedním z nejvýznamnějších představitelů mezinárodního obchodu. Jako čerstvý absolvent obchodní školy si od svého otce půjčil padesát dolarů a založil firmu s jediným prostým cílem: dovážet z Japonska vysoce kvalitní a zárov

Obrázek podcastu Tri nevesty

Tri nevesty

Príbehy o nevestách z rôznych kútov sveta inšpirované bulharskou, mongolskou a vietnamskou ľudovou rozprávkou. Žil raz v ďalekej krajine mocný kráľ, ktorý sa rozhodol, že už je čas oženiť sa. Ale za koho? Hútal a hútal, ale za vcelý svet si nevedel prdsatviť, aká by ma

Obrázek podcastu Bibi

Bibi

Jedna z nejmilovanějších knížek pro dívky všech dob. Ahoj! Seznamte se s Bibi. Bibi je holka s modrýma očima, blond copánky a dlouhýma hubenýma nohama. Žije v Dánsku jen s tatínkem, který je přednosta na železnici a kterého Bibi nadevše miluje. Ale ne vždycky ho poslouc

Obrázek podcastu …stačilo jen říct Jáchymov

…stačilo jen říct Jáchymov

Dřina a ponižování v uranových dolech. Miroslav Hampl byl vězněm v uranových dolech. Odnesl si odtamtud podlomené zdraví a dě-sivé zážitky. Ty nevymazala ani Cena Paměti národa. „V dětství jsem miloval vůni hlíny, s kluky jsme se brouzdali v nedalekém potoce. Teď mi hlí

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Petr a Lucie

Petr a Lucie

Právě letos uplynulo sto let od konce první světové války, na jejímž konci se odehrává děj novely Petr a Lucie, která vábí čtenáře již od svého vydání. Milostný příběh dvou mladých lidí – naivního kluka pocházejícího z lepších poměrů a zkušenější dívky, která ví, co živ

Obrázek podcastu Pohádky X.

Pohádky X.

Některé snímky z alba Pohádky X. 1118 2780 vydaného Supraphonem jsme již digitalizovali a v jiných kombinacích poslali za svými posluchači, ale kompletní album v původně podobě tak, jak vyšlo v roce 1980, posíláme do digitálního obchodu poprvé, na přání našich zákazníků

Obrázek podcastu O Pavlovi

O Pavlovi

Audioknižní zpracování vzpomínek Dani Horákové na svého manžela, scénáristu a režiséra Pavla Juráčka, které byly oceněny Knihou roku Lidových novin 2020. V roce 1979 se Daňa Horáková stala třetí, poslední, manželkou režiséra a scénáristy Pavla Juráčka (1935–1989). Ve st

Obrázek podcastu 5 jazykov lásky

5 jazykov lásky

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a d

Obrázek podcastu Mílový klub

Mílový klub

Evan Zanders je postrachem chicagského hokeje i celé NHL. Bitky přitahuje jako magnet, většinu hrací doby tráví na trestné lavici a každý večer odchází domů s novou známostí na jednu noc. Rozhodit ho dokáže snad jen Stevie, nová letuška v soukromém letadle jeho týmu. Ta

Obrázek podcastu Vánoce s Dádou

Vánoce s Dádou

Album těchto vánočních písní Dagmar Patrasové vzniklo již před čtrnácti lety, v atmosféře skutečné lásky a pohody. Z písní zní nefalšovaně prožitá oslava velkého svátku, velkolepý triumf radosti zeživota. Seznam skladeb také oslňuje jmény autorů hudby, mimo jiné Michael

Obrázek podcastu Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Jak být úspěšný realitní makléř a přitom se z toho nezbláznit

Tato knížka je návod od člověka, který se již téměř 20 let pohybuje v realitním obchodě v pozici realitního makléře, majitele RK investora a developera. Přináší cenné rady a návody, jak docílit toho, abyste byli úspěšnými realitními makléři a případnými investory do nem

Obrázek podcastu Ako išlo vajce na vandrovku

Ako išlo vajce na vandrovku

Nie je vajce ako vajce. Neveríte? V rozprávočke o túlavom vajci sa o tom istotne presvedčíte. Kým sa totiž ostatné vajíčka lenivo povaľujú v hniezde, hrdina našej rozprávočky ani chvíľu nezaháľa. Usilovne študuje, číta noviny, aby sa raz - až príde čas - mohol vybrať do

Obrázek podcastu Odysseus

Odysseus

Před 100 lety publikoval irský spisovatel James Joyce svůj nejznámější román Odysseus, zásadní dílo moderní světové literatury. Ve všedním příběhu jednoho dne jako by ožívaly všechny příběhy světa, včetně antického mýtu o Odysseovi. Možná vás nadchne, možná bude provoko

Obrázek podcastu Zaklínač III Krv elfov

Zaklínač III Krv elfov

Krv elfov je románovým pokračovaním poviedok o zaklínačovi a skutočným začiatkom fenomenálnej ságy o Geraltovi z Rivie. Geralt spolu s princeznou Ciri našli útočisko v tajomnom sídle zaklínačov. Učia ju tam narábať s mečom, no keď odhalia jej zvláštne schopnosti, zaklín