Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Skoumal: Kampak běžíš, ježku. Písničky pro děti

Audiokniha Skoumal: Kampak běžíš, ježku. Písničky pro děti

Délka:

1 hod 17 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hra na nikdy

Hra na nikdy

„Všichni tě opustili. Unikni, jestli to dokážeš. Anebo důstojně zemři.“ Lovec odměn Colter Shaw sice přicestoval do Kalifornie v osobní záležitosti, avšak záhy se ocitá uprostřed dalšího případu. V Silicon Valley se pohřešuje mladá žena. Zatímco policie bezradně přešlap

Obrázek podcastu Válka umění

Válka umění

>> Žádná jiná kniha mě na válečné stezce proti vlastním slabostem neposunula ke 100% profesionalitě tak jako Válka umění. Odhaluje nejhlubší podstatu toho, oč by měl usilovat každý tvůrce, umělec či profesionál.“ — Robert Vlach, autor knihy Na volné noze # O knize Mě

Obrázek podcastu Kala

Kala

Dvojice zmizelých irských dívek má svou předchůdkyni. Byla nepřehlédnutelná a jmenovala se Kala... Hustá záplava tmavejch vlasů, na ústech náznak stínu. A obočí – jako z Hollywoodu. Krásná a nebojácná Kala, ústřední postava skupiny šesti nerozlučných teenagerů, zmizela

Obrázek podcastu Získejte z audioknih trojnásobek užitku

Získejte z audioknih trojnásobek užitku

Získejte z audioknih trojnásobek užitku aneb Jak efektivně poslouchat audioknihy je audiokniha nového typu, důsledně členěná podle kapitol, se snadným nalezením začátku každé kapitoly, se stručným shrnutím na konci každé vysvětlovací kapitoly. Bez této audioknihy jste j

Obrázek podcastu S Baťou v džungli

S Baťou v džungli

Nový život v nových podmínkách. J. A. Baťa v nuceném exilu. Životopisný román o Janu Antonínu Baťovi, který vznikl na základě vyprávění jeho vnučky. Obdivuhodné vzkříšení firmy v exotických podmínkách fascinuje dodnes. Po válce je Jan Antonín Baťa, nevlastní bratr Tomáš

Obrázek podcastu Šťastný domov

Šťastný domov

Nic nového pod sluncem - napadne nás, když se v trafice pohrabeme v tiskovinách, které nám radí, jak si něco praktického vyrobit, jak jíst zdravě, jak si co nejkrásněji zařídit rodinné hnízdečko a srovnáme obsah těchto periodik s příběhem povídky Jaroslava Haška Šťastný

Obrázek podcastu Naši furianti

Naši furianti

Klasická realistická hra Ladislava Stroupežnického s podtitulem "obraz života v české vesnici o čtyřech dějstvích" měla premiéru v roce 1887 v Národním divadle a od té doby se díky svým kvalitám stala součástí českého dramatického repertoáru. Prakticky každá divadelní g

Obrázek podcastu Bidýlko

Bidýlko

Pražský Žižkov první republiky a pavlačové domy s jejich rázovitými obyvateli ožijí v rozhlasové hře natočené podle románu Emila Vachka Bidýlko. Příběh o dobráckém kapsáři Stavinohovi, kterého náhoda učiní hlavní osobou špionážní aféry a navede ho na cestu ke spořádaném

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Případ doktora Karpety

Případ doktora Karpety

V dramatizaci Bočkova románu se z prostého detektivního případu nečekaného zmizení doktora Milana Karpety rozvine tajuplný příběh o nesmrtelnosti. Z výpovědí doktorových příbuzných a známých se skládá obraz člověka mimořádných schopností a dovedností, který svým životem

Obrázek podcastu Bez práva

Bez práva

Povídka v dopisech spisovatele K. V. Raise. Hudba Antonín Dvořák. V hlavních rolích: Jiří Langmajer, Eva Horká a Stanislav Zindulka.

Obrázek podcastu Systémy něhy

Systémy něhy

Je toho tolik, čím lze zaplnit život, je tolik nápodob štěstí. Ve skutečnosti ale lidem vždy jde jen o trochu něhy… Ada Fischerová je mladá nadaná pianistka, která svůj výjimečný hudební talent zdědila po otci společně s nezdravým sklonem k perfekcionismu. Její poutavý

Obrázek podcastu Španělská gramatika B2, C1

Španělská gramatika B2, C1

Kurz Španělská gramatika B2/C1 je určen pro pokročilé, tedy ty, kteří mají za sebou tři až čtyři roky studia španělštiny. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíčka, ale i věty, ve kterých můžete daná slovíčka použít. V tomto kur

Obrázek podcastu Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Moliére: Jiří Dandin, Lakomec. Výběr scén z divadelních her

Původní titul DM 15063 "Moliére: Jiří Dandin / Lakomec. Výběr scén z divadelních her" vydal Supraphon v roce 1958 - nyní titul zachycující herecké umění Ladislava Peška, Jiřiny Petrovické a Stanislava Neumanna vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Tisíc očí

Tisíc očí

Minulost nakonec dožene každého… V okolí Velkých Losin se roku 2017 proplétají životní příběhy trojice nevšedních postav, jejichž osudové setkání završuje napínavou rodinnou ságu, inspirovanou skutečnými událostmi a sahající až do období druhé světové války. Jaké temné

Obrázek podcastu Na jih od hranic, na západ od slunce

Na jih od hranic, na západ od slunce

Komorní milostný příběh, v němž hraje roli tajemství a osudovost, příběh ztrácení a nalézání, návratů k téže ženě, dilema muže, který má vše, o čem dřív mohl jen snít, a přesto tápe v domnění, že skutečnost je jiná, než jak se jemu či nám jeví… Milostný trojúhelník, v j

Obrázek podcastu Schindlerův seznam

Schindlerův seznam

Strhující audioknižní zpracování osudů Oskara Schindlera – kariéristy, válečného zbohatlíka, milovníka elegance, přepychu, alkoholu a krásných žen, jenž ve stínu osvětimských komínů našel svoji lidskost a riskoval nejen majetek, ale i vlastní život, aby nedopustil vyvra

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Internát

Internát

Na východě Ukrajiny je válka už dlouho součástí všedního života… Učitel ukrajinštiny Paša se vydává do nedalekého města, aby z tamního internátu přivedl domů svého synovce. Zdánlivě rutinní úkol ale komplikuje fakt, že se píše leden 2015 a že mezi ním a třináctiletým Sa

Obrázek podcastu Dekameron: Den osmý

Dekameron: Den osmý

Klasická sbírka příběhů z dob florentského moru, které přežily svou dobu. Nad strastmi renesančního člověka vítězí naděje, důvtip a láska. Urozená společnost sedmi paní a tří pánů se před morovou nákazou uchýlí na venkovské sídlo nedaleko Florencie. Aby unikli nudě a s

Obrázek podcastu Říkali mi Leni

Říkali mi Leni

Příběh desetileté dívenky, která postupně zjišťuje, kdo je a kam patří, strhuje, dojímá a současně burcuje čtenáře a posluchače dnes stejně jako před více než šedesáti lety…Režie Olga Walló.

Obrázek podcastu Příběh lásky

Příběh lásky

Jak a proč milujeme. Osobitý příběh lásky. Známý terapeut hledá s odborníky různých oborů odpověď na otázku, jak a proč milujeme. Každá kapitola obsahuje praktické tipy, jak problémům ve vztazích předcházet a jak je řešit. Otázku, co je to vlastně láska, si někdy položi

Obrázek podcastu Vančura: Kosmas

Vančura: Kosmas

Komentář k pův. LP 0 68 0410 z r. 1975: "Nevěřím na nemastná a neslaná vypravování. Na rozdíl od licoměrníků a lidí bez chuti tvrdím, že každý příběh má být kořeněn láskou a nenávistí. Má čpěti po kotlíku, v němž byl uvařen, má být vypravován, abyste poznali kuchaře, ja

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Pokračování úspěšné audioverze jedné z nejoblíbenějších českých knih. Kompletní znění II. dílu Na frontě v podání Oldřicha Kaisera. I. díl Osudy dobrého vojáka Švejka V zázemí získal cenu Nejlepší jednohlasná audiokniha roku 2013.