Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šimková: Krkonošská pohádka 2

Audiokniha Šimková: Krkonošská pohádka 2

Délka:

1 hod 5 min

Čte:

Petr Kostka

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Psí dny

Psí dny

Je vedro. Příšerné vedro. A tlapky osudu jsou nevyzpytatelné… Baculatá Rebeka Voříšková, kterou si spolužáci zvykli vnímat jako „bečku“ a „socku“, musí stůj co stůj přečkat červencová horka. Schovala se proto se všemi XXL mindráky doma na zahrádce – jenže čaromoc prázdn

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy 3

Vymazlené vraždy 3

Podivínský influencer zmizel v rekonstruovaném domě kouzelníků. Někdo plánovitě vraždí příslušníky stejného rodu. Jak odhalit námezdního vraha bez motivace k oběti? Po úspěchu knih Vymazlené vraždy a Vymazlené vraždy 2 přichází nakladatelství Golden Dog s dalšími třemi

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Oldřich z Chlumu - Zločiny v Markrabství moravském

Oldřich z Chlumu - Zločiny v Markrabství moravském

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Tato edice obsahuje: Prokletí brněnských řeholníků, Olomoucký bestiář, Duch znojemských katakomb a Právo první noci.

Obrázek podcastu Prokletí Spřízněných: Jiskra Věčného plamene

Prokletí Spřízněných: Jiskra Věčného plamene

Když vzplanou stará tajemství, všechno kolem shoří. Světu smrtelných vládnou krutí Dědicové, potomci samotných bohů, kteří kdysi osídlili devět říší Emarionu. Diem Bellatorová se pokouší nevyčnívat, ale vskrytu duše touží opustit svou chudou, uzavřenou vesnici. Když n

Obrázek podcastu Snad jsem zas tolik neřekl

Snad jsem zas tolik neřekl

Jiří Štědroň si už vyzkoušel leccos. Svým příznivcům asi nejpevněji utkvěl v paměti coby herec a zpěvák, ale byl i ředitelem reklamní agentury a vyráběl křišťálové lustry. Byl filmovým princem a jeho hity si zpíval celý národ, ale také psal, většinou texty a divadelní h

Obrázek podcastu Apage satanas!

Apage satanas!

Další detektivní příběh z českých středověkých hradů, historika a oblíbeného autora Vlastimila Vondrušky je plný tajemných zápletek a dobrodružného pátrání. Annu z Rohozce, přítelkyni Ludmily z Vartemberka trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklop

Obrázek podcastu Nežná fatamorgána

Nežná fatamorgána

Tretí príbeh z obdobia novembra 1989, z obdobia detektívnych začiatkov Richarda Krauza. Nežná revolúcia vrcholí a v štrnganí kľúčov zanikne osamelý výkrik, že niekde blízko je bezcitný surový vrah... Richard Krauz pracuje na oddelení vrážd už rok a pol, no ešte stále je

Obrázek podcastu Hovory s mámou – Intimní rozhovor dcery s matkou dokumentaristkou

Hovory s mámou – Intimní rozhovor dcery s matkou dokumentaristkou

Intimní rozhovor dcery s matkou dokumentaristkou Helena Třeštíková vypráví v otevřeném a intimním rozhovoru s dcerou Hanou o svém dětství a dospívání, profesním životě i o hrdinech svých dokumentárních filmů. Dozvídáme se o tom, jak prožívala pražské jaro a proč nikdy n

Obrázek podcastu Není nebe nad Mexikem

Není nebe nad Mexikem

Nepředčítejte posvátné texty! Klára nemá ani školy, ani práci, ani majetek. Hýčká si však vzpomínky na Mexiko, kam ji jako malou brával otec. Koupí si proto jednosměrnou letenku do Mexika, kde se začnou dít věci. Klára Konečná je v životě docela lůzr. Pracovala jako bar

Obrázek podcastu Pastvina zmizelých

Pastvina zmizelých

Břehy přehradního jezera pokryl za dlouhá léta nános nesčetných rekreačních chat. A právě tam se od jisté doby začali ztrácet lidé. V nepravidelných intervalech a nejrůznější - od mladé ženy po babičku, od horníka přes řemeslníka k chuligánovi, nečekaně mizí chataři i s

Obrázek podcastu H2O a zkázonosný prstenec

H2O a zkázonosný prstenec

Už je jim i časoprostor malý. Takže v něm neváhají přikročit k velkolepé opravě. Co pohledáváme s partou H2O z Města nad Hltavou zrovna na Kletenské pláni o 1. máji 1958? Přidali se snad Hubert, Hugo a Ofélie k manifestujícím za světlé zítřky v době temné jako povidla u

Obrázek podcastu Večerníčkův kolotoč pohádek

Večerníčkův kolotoč pohádek

Pohádky z šesti nejoblíbenějších cyklů televizních Večerníčků se točí na pomyslném kolotoči tohoto titulu. Zbývá jen vybrat si tu, kterou máte nejraději!

Obrázek podcastu Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Ivan Mládek, hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér, je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské, tak i ve vyprávění se z

Obrázek podcastu Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Petiška: Řecké báje a pověsti 2

Málokterá česká kniha pro mládež se dočkala tolika vydání jako Řecké báje a pověsti Eduarda Petišky. A to nejen proto, že patří mezi tzv. doporučenou četbu na středních školách a gymnáziích. Nesmrtelné antické mytologii v ní autor ponechal vnitřní dramatiku, a tak čtená

Obrázek podcastu Chalupa

Chalupa

Dvě ženy, dva odlišné světy, jeden muž. Těhotná Helena uteče od panovačné matky k babičce na valašskou samotu, jedině tam je jí opravdu dobře. Tereza se potýká s krizí středního věku, nesnesitelným šéfem a dcerou, které nerozumí. Osudy obou žen náhle propojí tragická ud

Obrázek podcastu Anjel v podsvetí

Anjel v podsvetí

"Kapitán Stein a notár Barbarič pátrajú po diabolskom vrahovi v Plzni V Prahe vyčíňa mor a cisár Rudolf II. sa aj s celým dvorom presťahoval do Plzne. Povesť tohto mravopočestného, panovníkovi oddaného mesta však ohrozuje séria zločinov. Najprv sa záhadne stratí synovec

Obrázek podcastu Buď v pogodě

Buď v pogodě

Audioknihu čte Sandra Pogodová a Jan Kanyza Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost. Můj život je plný karambolů a neskutečně skutečných

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 18 Dřevěné dechové nástroje aneb Kdo je dutý jako dřevo

Nebojte se klasiky! 18 Dřevěné dechové nástroje aneb Kdo je dutý jako dřevo

Dutá dřevěná tyčka provrtaná jako ementál. A muzikant, který rozhodně není žádné dřevo! O dřevěných dechových nástrojích prozradíme mimo jiné proč hobojisté ocucávají malé dřívko, které je na konci jejich nástroje. Je to proto, že vlastně připomíná dřívko od nanuka? Ane

Obrázek podcastu Křišťálový klíč I.

Křišťálový klíč I.

Šestidílná kronika severočeského podnikatelského rodu Heřmanů se odehrává v období od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na konci 18. století. Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají

Obrázek podcastu Němec: Nepodávej ruku číšníkovi

Němec: Nepodávej ruku číšníkovi

Jan Němec - Nepodávej ruku číšníkovi Jeden z nejvýznamnějších režisérů tzv. české nové filmové vlny, tvůrce filmů jako jsou Démanty noci, Zpráva o slavnosti a hostech či Mučedníci lásky, sepsal zážitky svého mimořádně podivuhodného života v knize Nepodávej ruku číšníkov

Obrázek podcastu Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Večer s Bohumilem Bezouškou 1

Komentář Bohumila Bezoušky k původnímu LP albu 1 18 2365 vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem byl asi podruhé, nebo potřetí hostem svého přítele národního umělce Eduarda Kohouta v jeho pořadu "Eduard Kohout Viole", řekl mi E

Obrázek podcastu Pinocchio

Pinocchio

Mistru Antoniovi, neboli mistru Třešničkovi, se jednoho dne dostalo do rukou pěkné polínko. Chtěl si z něho udělat nohu ke stolu, když tu se z polínka ozval slabounký hlásek! Ještěže přišel kmotr Geppetto a mluvící kus dřeva odnesl! Co se stalo pak? Jak Pinocchio přišel

Obrázek podcastu Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem

Hra podle románu Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven. Příběh známý z filmu režiséra Miloše Formana z roku 1975, ověnčeného pěti Oscary. Před šedesáti lety vyšel poprvé román Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven. Příběh o zneužití moci, manipulaci s vědomím lidí, o strachu

Obrázek podcastu Krev na lopuchu

Krev na lopuchu

Přes dvacet příběhů s detektivní zápletkou se odehrává v různých dobách od středověku až do 18. století. V poutavém vyprávění nás autor provede prostředím hradů a dvorských slavností, temných uliček měst a špinavých předměstí, prosperujících panství i zapadlých vesnic.