Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Šimek & Sobota & Nárožný Komplet 1971-1977

Audiokniha Šimek & Sobota & Nárožný Komplet 1971-1977

Obrázek podcastu Volání divočiny

Volání divočiny

O hlubokém přátelství mezi člověkem a psem. Dobrodružný román Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Buck je čtyřletý pastevecký pes hýčkaný svým pánem a jeho rodinou. Jeho živo

Obrázek podcastu V tajných službách Marie Antoinetty: Případ hraběnky du Barry

V tajných službách Marie Antoinetty: Případ hraběnky du Barry

Ve Versailles někdo ukradl šperky hraběnky du Barry a od té doby události nabírají vražedný spád… Marie Antoinetta, která právě usedla na trůn, se na svém královském křesle trochu nudí, a proto se rozhodne uplatnit svůj vyšetřovací talent. Pověří dva amatérské detektivy

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Zloděj osudů

Zloděj osudů

První díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci Magie. Kdysi ve světě lidí na Gambale zcela vládla, jenže jednoho dne se zničehonic vytratila a moc čarodějů pohasla. Teď hrozí, že se vrátí a uvrhne svět do chaosu, s jakým nikdo nepočítal ani v nejdi

Obrázek podcastu Největší vodvaz v dějinách svangu

Největší vodvaz v dějinách svangu

Největší vodvaz v dějinách svangu byl Grapo Wolinski. A můžete mi věřit. Znali jsme se už od učáku, měli jsme společný holky, kouřili jsme slámu z jedný fajfky a když nám bylo dvanáct a z učáku nás vykopli, táhli jsme to spolu dál, protože tenkrát začal fičet svang. A o

Obrázek podcastu Francouzština pro začátečníky A1 - A2

Francouzština pro začátečníky A1 - A2

Děkujeme za zájem o kurz Francouzština pro začátečníky A1_A2. Kurz je určen pro úplné i falešné začátečníky, takže pokud jste se francouzsky učili před nějakou dobou a chcete si základy důkladně zopakovat, je určen právě pro vás. Kurz je založen na kontextovém učení, to

Obrázek podcastu Stratené kníhkupectvo

Stratené kníhkupectvo

Tri postavy, ktoré zdanlivo nič nespája. Jedno tajomné kníhkupectvo, ktoré vraj stálo na jednej pokojnej dublinskej ulici. Vydajte sa do sveta neobyčajných, prepletených príbehov naprieč minulosťou a súčastnosťou – príbehov skutočných, ale aj tých knižných. Prvý príbeh

Obrázek podcastu Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota

Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota

Soubor těchto dvanácti kratších detektivních příběhů Hercula Poirota je považován za nejlepší sbírku povídek královny zločinu Agathy Christie. Tucet úkolů dostal neohrožený silák Herkules, a stejný počet případů – jež se v mnohém podobají hrdinským činům bájného antické

Obrázek podcastu Zahrada a legenda o zachránci

Zahrada a legenda o zachránci

Marty je obyčejný kluk, který se rád toulá městem a objevuje skrytá zákoutí. Jednoho dne narazí na omšelou zeď, kterou nedokáže přelézt. Svou tajemností ho uhrane tak, že se k ní začne vracet. Má totiž pocit, že ho k ní něco táhne. Netuší, že Zahrada, kterou zeď chrání,

Obrázek podcastu Hrdinové severu

Hrdinové severu

Historie dobývání Severního ledového oceánu. Na motivy knihy Příběhy objevitelů a dobyvatelů napsal Jiří Hromádko.Jak vzniklo jméno Antarktida a jak probíhala plavba k ní? Jak se objevovalo spojení mezi Evropou a bohatou Asií. Po kom nese jméno Beringovo moře? Kdy byla

Obrázek podcastu Kavárnička v Kábulu

Kavárnička v Kábulu

Osudy dvou Afghánek, dvou Američanek a jedné Angličanky se střetnou v jedné neobyčejné kavárně uprostřed Kábulu. Provozuje ji přátelská Američanka Sunny, která v Afghánistánu najde nový domov. Její kavárna je místem, kde se potkávají cizinci s místními a kde se střetává

Obrázek podcastu Famous Women

Famous Women

V této audioknize najdete příběhy dvaceti výjimečných žen, které žily v různých koutech světa a v různých epochách. Kniha je určená pro mírně pokročilé, kteří se chtějí procvičit v poslechu angličtiny. Audiokniha je načtená rodilým mluvčím.

Obrázek podcastu Zaklínač III Krv elfov

Zaklínač III Krv elfov

Krv elfov je románovým pokračovaním poviedok o zaklínačovi a skutočným začiatkom fenomenálnej ságy o Geraltovi z Rivie. Geralt spolu s princeznou Ciri našli útočisko v tajomnom sídle zaklínačov. Učia ju tam narábať s mečom, no keď odhalia jej zvláštne schopnosti, zaklín

Obrázek podcastu Dračí cejch

Dračí cejch

Osmý díl fantasy série Sedmý smysl. Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou...

Obrázek podcastu Černý šíp

Černý šíp

Válka růží zuří. Neznámý mstitel trestá bezpráví Dobrodružný příběh z války růží, krásná dívka v rukou padoucha. Na scénu vstupuje neznámý mstitel, který jako znamení zanechává černé šípy... Dobrodružný příběh z války růží, zasazený do dramatických časů druhé poloviny

Obrázek podcastu Sliepočka Rabona

Sliepočka Rabona

Kdesi celkom ďaleko žila sliepočka Rabona, na ktorú si už dlhý čas brúsila zuby vyhladnutá líška. O líškach je známe, že sú prešibané. No tá z našej rozprávky od samého hladu nedokázala poriadne uvažovať a tak to bola práve sliepočka, kto líšku prekabátil, čím si zachrá

Obrázek podcastu Alchymistické pohádky

Alchymistické pohádky

Touha získat zlato provázela lidi odnepaměti. Lidé zkoušeli vzácný kov hledat, dobývat ze země, vyrábět, vařit nad ohněm, míchat ze všeho možného, rýžovat ve vodě, zkrátka byli ochotni podstoupit ledascos, aby získali valounek zlata. Nejednou se stalo, že za svou touhu

Obrázek podcastu Hladový hrob

Hladový hrob

Cormorana Strika kontaktuje znepokojený muž, jehož syn se vydal do hlubin norfolkského venkova, aby se připojil k náboženské sektě. Univerzální humanitární církev navenek působí jako mírumilovná organizace, pojí se s ní však zlověstné události a nevysvětlená úmrtí. Robi

Obrázek podcastu Italština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Italština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Italština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky italštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to zn

Obrázek podcastu Údolí strachu

Údolí strachu

Sherlock Holmes obdrží šifrovanou zprávu od informátora z prostředí profesora Moriartyho. Varování přichází ale příliš pozdě. Na venkovském sídle Birlstone je nalezen zastřelený majitel domu, John Douglas. Holmes a doktor Watson se pouštějí do vyšetřování, které odhaluj

Obrázek podcastu Stručná história takmer všetkého

Stručná história takmer všetkého

Neuveriteľná poznávacia jazda svetom vedy. Zem je náš jediný domov v celom vesmíre. Poznáte ju dobre? Určite ste sa o nej všeličo dozvedeli na hodinách geografie, biológie, fyziky či chémie, no jej skutočný príbeh je oveľa fascinujúcejší. Audiokniha Stručná história tak

Obrázek podcastu Přiveď mě zpátky

Přiveď mě zpátky

Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Tyrolské elegie a Dopisy z Brixenu

Tyrolské elegie a Dopisy z Brixenu

Karel Havlíček Borovský (1821 - 1856) český básník, novinář a politik byl za svou novinářskou činnost v roce 1851 odvezen do vyhnanství do Brixenu tehdy v jižních Tyrolích, dnes Bressanone v severní Itálii. Ve vyhnanství byl až do roku 1855. O své cestě do Brixenu napsa