Obrázek podcastu Šílený les

Audiokniha Šílený les

Délka:

9 hod 14 min

Čte:

Jiří Wittek

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Hladina krve

Hladina krve

Městečkem v Jizerských horách otřese hrůzný nález. Ve studni je objeveno tělo třináctiletého Adama. Když se navíc po jeho dvojčeti Ondrovi slehne zem, jejich matce se zhroutí celý svět. Tím ale tragédie nekončí. Nedaleko se pohřešuje další chlapec a podobný příběh se op…

Obrázek podcastu Sen Ockerwee

Sen Ockerwee

Strach o život je tou nejmenší starostí … Hororový příběh odehrávající se v kalných vodách Misissippi. Kapitán Marsh a loďař York se musí vyrovnat se zlem, které na ně na jejich plavbě čeká. Pravou jižanskou atmosféru tu můžete doslova krájet. Vzduch se tetelí horkem, …

Obrázek podcastu Aforkalypsa V: Tantrická síla

Aforkalypsa V: Tantrická síla

Tantrové slaví velký den. Nazývají ho Dnem proměn. Je to vzácný obřad, který se opakuje maximálně jednou za století. Pozván je i Rumblitz, přestože to není poprvé a jeho předchozí účast nedopadla moc dobře. Nyní vyráží na cestu s vnukem Yorikem, a když už jsou na výletě…

Obrázek podcastu Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas

Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas

Kde bolo, tam bolo, boli raz traja bratia, ktorí slúžili u kráľa. V prvý rok si vyslúžili tri voly, v druhý tri kravy a napokon tri kone. Dvaja starší si vybrali statné tátoše a najmladší Janko len takú mrcinu. Bratia sa mu smiali, no netušili, že Jankov kôň veru nie je…

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v…

Obrázek podcastu Hana

Hana

„Lidem, které mám ráda, nosím neštěstí.“ Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii. Co se …

Obrázek podcastu Zvieracia farma

Zvieracia farma

Aktualizované vydanie románu Zvieracia farma je politickou satirou na revolúciu, ktorá sa vymkla z rúk. Zvieratá sa zbavia nadvlády nenávidených ľudí a zavedú si svoj vlastný režim, v ktorom si všetci majú byť rovní. Z nádherných ideálov revolúcie sa však postupne stáva…

Obrázek podcastu Námořník

Námořník

Šestice napínavých příběhů z temného světa Larse Keplera! Zkraťte si čekání na nový díl bestsellerové série s Joonou Linnou a Sagou Bauerovou poslechem této sbírky dechberoucích povídek. Jste připraveni na mistrovsky vygradované i zprostředkované situace, které vám rozb…

Obrázek podcastu Řeka zázraků

Řeka zázraků

S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárn…

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství (1959)

Žabákova dobrodružství (1959)

Hajaja připravil humorné vyprávění o lehkomyslném žabákovi, který tropí samé neplechy, a o jeho dobrých přátelích kryse, krtkovi a jezevci nás zavede k vodě, do lesa, ale také do vězení. Pohádkové příběhy napsal skotský spisovatel Kenneth Grahame. Vypravěčem je tentokrá…

Obrázek podcastu Historky all inclusive

Historky all inclusive

„Cesta je cíl,“ říkají ti, kteří nikdy nejeli dvacet hodin autobusem k moři, kde jim pak týden pršelo. Populární komička Lucie Macháčková balí kufry stejně jako muže – bláznivě, bez rozmyslu – a výsledkem je vždy trapas all inclusive. Čekají vás bizarní historky z cest…

Obrázek podcastu Podvolení

Podvolení

Francie, rok 2022. V prezidentských volbách vítězí kandidát strany zvané Muslimské bratrství, které ostatní strany podpoří, aby se prezidentkou nestala šéfka extrémně pravicové Národní fronty. Muslimská vláda za svou prioritu považuje pouze školství a vzdělávání, protož…

Obrázek podcastu Malý princ

Malý princ

Námětem Exupéryho krátkého, a přitom hlubokého textu je setkání s tajemnou postavou malého prince, který se znenadání zjeví letci havarovanému uprostřed pouště. Ušlechtilé „dítě“, které letci-vypravěči zprvu klade jakoby dětinské otázky, jež ho vyrušují od seriózních zá…

Obrázek podcastu Kauza Česko

Kauza Česko

Kronika polistopadové korupce od dlouholetého ředitele Transparency International. Otevřená zpověď protikorupčního bojovníka, jehož knižní svědectví nedá spát politikům zprava doleva. Thriller Davida Ondráčky o dvou dekádách v zemi, kde se stalo tolik věcí, ale přitom s…

Obrázek podcastu Smrt bývá nehezká

Smrt bývá nehezká

VY ZNÁTE PŘÍBĚH SVÉHO AUTA? Spisovatel Daniel Hejtman se vyrovnává s životní ztrátou. Po smrti dcery se rozpadá i jeho manželství. Ale zůstává ještě jeden stín. Stín uvnitř jeho starého vozu. Stín na starých fotografiích… Je temná postava přítel? Cesta, jak se spojit s …

Obrázek podcastu Nic než pravda

Nic než pravda

Dva manželské páry si načas vymění bydlení, aby daly svému vztahu novou šanci. Měl to být pokus o naplnění snů, ale vyklubala se z toho noční můra… Zbrusu nový psychothriller od autora bestsellerové krimi série s Fabianem Riskem. Drásavý příběh o tom, jak vás mohou lži…

Obrázek podcastu V cizích botách

V cizích botách

Dve ženy. Dva životy. Jeden den, který všechno změní... Nisha si žije na vysoké noze – tedy do chvíle, kdy její fenomenálně bohatý manžel nečekaně podá žádost o rozvod. A tahle dáma sice je okouzlující, nebojácná a odhodlaná, jenomže teď se bude muset přizpůsobit zcela…

Obrázek podcastu Jeden mrtvý navíc

Jeden mrtvý navíc

Spor o nástupnictví vehnal Anglii do občanské války, a tak léta Páně 1138 prolilo krev i město Shrewsbury. Vítězní Štěpánovi žoldnéři dobyli tamní hrad a velitel rozkázal všech čtyřiadevadesát vzbouřenců pověsit, načež je místní benediktin, bylinkář a všudybyl Cadfael p…

Obrázek podcastu Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o Šídlovi a Teplomilovi – šaty pro princeznu

Neobvyklá pohádka o chudém krejčíkovi, který musí ušít princezně šaty na její první ples. Ale takové, jaké nosí víly! Možná mu v tomto nelehkém úkolu pomůže nová pohádková bytůstka, která se právě o kousek dál zrodila z mlhy a par. Setkání potřeštěného krejčího a zasněn…

Obrázek podcastu Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi

Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá…

Obrázek podcastu Prázdniny Billa Madlafouska

Prázdniny Billa Madlafouska

„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Obrázek podcastu Škola robinsonů

Škola robinsonů

Méně známý Vernův dobrodružný román, ve stylu tzv. robinzonády ovšem s vědeckofantastickými prvky z cyklu Podivuhodné cesty. Česky byl román vydán také pod názvem Dva Robinsoni. Příběh knihy začíná v San Franciscu dražbou tichomořského ostrova Spencer ležícího asi 860 …

Obrázek podcastu Ďáblova lest

Ďáblova lest

Studentka archeologie jen náhodou unikne podivné smrti a je nalezena v posttraumatickém šoku. Zakrvácený oděv a tajemné magické symboly, které jí kdosi namaloval na tělo krví, nasvědčují, že nepůjde o obvyklý kriminální případ. O pomoc při vyšetřování je proto požádán z…