Audiokniha Síla zvyku

Sedm metrů čtverečních
Korupce, drogy, snad i vražda? Takového konce se zatčený komisař Carl Mørck jistě nenadál… Na tyhle vánoční svátky proslulý vyšetřovatel ze zvláštního oddělení Q kodaňské policie rozhodně nezapomene. Místo aby si užíval zasloužené volno s Monou a dcerkou poté, co s týme…

Svěrák: Po strništi bos
Poslední kniha Zdeňka Svěráka sklízí zasloužený čtenářský obdiv. Její zvuková podoba je tedy přirozeným souputníkem literární podoby, zvláště, čte-li ji autor sám. Svěrák se vrací do jedné etapy svého dětství a vypráví zážitky malého městského kluka, přesazeného za válk…

Každý z mé rodiny někoho zabil
Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b…

Stephen Hawking – Jeho život a dílo
STEPHEN HAWKING byl jednou z nejpozoruhodnějších postav současnosti. Tento cambridgeský génius si získal celosvětové renomé jako brilantní teoretický fyzik, a navíc se stal velkým zdrojem inspirace pro každého, kdo byl svědkem jeho vítězství nad postižením. Toto je Haw…

Nenávist
Neznámý zabiják v Galicii vraždí pracující ženy, které brzy ráno pospíchají do zaměstnání. Nenápadné. Neviditelné. Zničehonic vymazané... V Madridu zatím útočí atentátník na miliardáře a zanechává na zdech jejich rezidencí krátký vzkaz: SMRT BOHATÝM. Dva světy dvou různ…

Hlavně o mamince...
"Když jsem si vzpomněl, co mi maminka vykládala o svém dětství, o životě v městečku nedaleko Lvova.... Sotva jsem o tom začal psát, najednou se to začalo hrnout. Motor fantazie se spustil a byla z toho knížka povídek s názvem Hlavně o mamince.Autorské čtení: Arnošt Gold…

Business Risk Buster Intervenes 6
Business Risk Buster Intervenes 6 - audiokniha obsahuje šestý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, David Shaw-Parker, Charlotte Wall. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wa…

Patnáctiletý kapitán
Děj této verneovky se neodehrává dvacet tisíc mil pod mořem, na Měsíci ani na kometě letící hlubokým vesmírem neznámo kam. Je to příběh, který se mohl skutečně odehrát, aniž bychom museli do hry osudu zapojit nějaký převratný vynález, jaké se ve Verneových knihách hojně…

Dcera sériového vraha
Před dvaceti lety si Ed Finch – nechvalně proslulý americký sériový vrah – vybral okolí San Francisca jako své loviště. Dnes zde jeho dcera Margot působí jako detektivka na oddělení vražd a celý život se snaží zapomenout na svou minulost i na svého otce. Během vyšetřová…

Bylo nás pět
My hoši, co spolu chodíme, prožíváme všelijaká dobrodružství... Oblíbené příhody Petra Bajzy i jeho kamarádů Čeňka Jirsáka, Tondy Bejvala, Edy Kemlinka a Pepka Zilvara ve zbrusu nové, vpravdě rošťácké audioknize! Syn majitele koloniálu se smíšeným zbožím na prvorepublik…

Prolhaný život dospělých
Nový román od autorky Geniální přítelkyně. Neapol s jejími protiklady, dialektem, vášnivostí a prudkými emocemi. Ženy, jejich vnitřní svět, složité dospívání, touha vymanit se z rodinných stereotypů a postavit se na vlastní nohy. To jsou témata, ke kterým se Elena Ferr…

Tichá smrt
Když se z policistů na stopě zločinu stane lovná zvěř… Měla to být rutinní záležitost – eskortovat ze Španělska zpět do Británie dopadeného drogového dealera. Než však skotský detektiv John Mackenzie dorazí na andaluské Slunečné pobřeží, všechno je jinak. Zlotřilý Jack …

Námi to začíná
NĚKDY TA NEJTĚŽŠÍ ROZHODNUTÍ MŮŽOU V ŽIVOTĚ VÉST K TOMU NEJLEPŠÍMU Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlépe, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson. Potom co se ale na ulici náhodou potká s Atlasem a nechá se od něj p…

Zelenskyj
Audiokniha Zelenskyj ponúka intímny portrét prezidenta, ktorý sa z herca a komika zmenil na symbol odolnosti. Jej autor, Simon Shuster, korešpondent časopisu Time zaznamenáva život Volodymyra Zelenského od čias, keď vystupoval v zábavných programoch, až po blatisté záko…

Atomové šelmy: Hřbitov
Po světě běhají atomové šelmy – zmutovaní lidé, pozůstatky poslední války – a ti, kdo atomové šílenství přežili bez mutací, se před nimi skrývají v krytech a opevněných městech. Nejpodivnějším z nich je Hřbitov, sídlo velekněžek Církve Jaderné bohyně. Pod základy Hřbit…

Stojí za pokus
Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t…

Můj život s třemi ženami
Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan…

Jak zahnat stesk
Poplach u zvířecího zásahového komanda lesních zvířátek, která jsou připravena pomoct každému dítěti z lesní školky, pokud má nějaké malé nebo velké trable. Jaké štěstí! Davídkovi se totiž do nové lesní školky nechce a hrozně se mu tam stýská. Dobře že mu Chrochtík, Mak…

Nulorožec
Nulorožec, to je nová audiokniha od autora Mlýnu na mumie. Napsal Petr Stančík. Vyprávějí Pavel Rímský a Arnošt Goldflam. Inspektor Libor Lavabo řeší zdánlivě snadný případ dvanácti upálených nosorožic. Do pátrání se však postupně zaplétá tajný deník J. W. Goetha, boj s…

Na vlně 57 metrů
Poznal tajemství jihoamerických džunglí, procestoval Spojené státy i Evropu. Pracoval na zaoceánských parnících, setkal se s válečnými hrdiny i desperáty amerického Středozápadu. Své příběhy sbíral v rozpáleném Orientu i na dálném mrazivém Severu. Otakar Batlička, jeden…

Kosmonauti na pokraji smrti
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly. Tito lidé vstupovali na půdu napro…

Vánoční příběh pejska a kočičky
Pejsek a kočička se po letech vracejí, aby potěšili malé i velké čtenáře. V novém příběhu se dozvíte, jak si splnili svoje velké přání a oslavili Vánoce podobně jako lidé. O Štědrém dnu u nich nechyběl zářící stromeček plný ozdob, také krásně zabalené dárky se našly a c…

Pohádky a příběhy
Dvacet šest příběhů, které svírají srdce. Příběhy velkého vypravěče, které ožívají v novém překladu Heleny Březinové, mluví o lásce, štěstí, strachu i smrti. Příběhy velkého vypravěče ožívají v novém překladu. Tak přirozeně se v nich mluví o lásce, štěstí, strachu i smr…

Život víry 2023/01
Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br…

Řeka pod hladinou
V červnu roku 2018 přivezli do Nemocnice sv. Pavla ve Vancouveru vážně poraněného muže, jehož objevili indiánští lovci na břehu řeky Tatshenshini v oblasti Yukon. Neznámý v bezvědomí vypráví o Sofii Hartenové, která je již delší dobu na listině pohřešovaných. Záhy je id…