Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Audiokniha Sex, prachy a potíže

Délka:

5 hod 25 min

Čte:

Stanislava Hendrichová

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu

{'cs': 'Pan Willy Wonka vám upřímně potřásá pravicí! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! V této knížce jste zváni k celodenní návštěvě nejúžasnější továrny na světě – Wonkovy továrny na čokoládu. Pan Willy Wonka vás spolu s pěti dětmi, hrdiny t

Obrázek podcastu Roky

Roky

Běh velkých dějin a plynutí roků jednoho života… Bilance Annie Ernauxové se opírá o netradiční mix osobních vzpomínek, deníkových záznamů a historických faktů z let 1940–2006. Poskytuje cennou výpověď o francouzských, potažmo západních dějinách každodennosti v rozmezí v

Obrázek podcastu Míša  Kulička

Míša Kulička

Míša Kulička žije se svou maminkou v jednom krásném lese a jeho největším přáním je poznat svět. Bohužel je tak trochu neposlušný a zapomíná poslouchat svou maminku. Častokrát vymýšlí spousty rošťáren, které se mu následně pořádně vymstí. Jednoho dne se rozhodne vyrazit

Obrázek podcastu Mezi dvěma ohni

Mezi dvěma ohni

Když ředitel jedné státní agentury ukončí před očima užaslé asistentky svůj život skokem z okna kanceláře, je to pro všechny z jeho okolí nepopsatelný šok. Jenže tam, kde ostatní vidí prostou sebevraždu, ví detektiv Miko Syrový o okolnostech, které staví celou tragédii

Obrázek podcastu Hlas: Za barevným sklem

Hlas: Za barevným sklem

Před dvěma lety vydal Ivan Hlas, legendární "drsný představitel romantických písní", literární prvotinu Za barevným sklem. Podtitul knihy, který zní Putování stříbrné lžičky, malé myšky a uzlu na kapesníku evokuje křehký závan mysli, rozpomínající se na sled dějů v plyn

Obrázek podcastu Jménem krále

Jménem krále

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Plná verze v titulu Osudný turnaj. Historická detektivka od českého mistra tohoto žánru, kde nechybí loupež, mord, láska i zrada. Podle této povídky byl v roce 2009 natočen stejnojmenný film. Oblíben

Obrázek podcastu Rytmus lásky: Rozprávka

Rytmus lásky: Rozprávka

Dobrodružstvo motýľa Emmy, ktoré ukrýva kľúč k záhade sveta a jej priateľov, draka s menom Bruno, malého čarodejníka Ronalda a Anji. Detí, ktoré sa vyberú do neznáma, aby pomohli malej víle Maye nájsť tiaru, ktorú jej ukradla zlá čarodejnica. Na svojej ceste sa stretáva

Obrázek podcastu Odyssey One 1: Do temnoty

Odyssey One 1: Do temnoty

Za hranicemi našeho malého světa, za gravitační studnou naší hvězdy, leží galaxie a vesmír větší a rozmanitější, než s čím se kdokoliv z nás setkal. Úkolem je prorazit pro lidstvo cestu do toho velkého neznáma. Kapitán Eric Weston a posádka lodi LSAK Odyssea startují na

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu Špinavá práce

Špinavá práce

Princ Bajaja, Potrestaná pýcha - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Hovory s Bohem III.

Hovory s Bohem III.

Tohle je neobyčejná kniha. Poslední díl trilogie obsahuje zásadní autorovy myšlenky o naší cestě za porozuměním Boha, o našich pochybnostech i hledání opravdovosti. Hovory s Bohem jsou určeny všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. Autor vstu

Obrázek podcastu Lichožrouti navždy

Lichožrouti navždy

V úvodu třetího, závěrečného dílu pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče, se už dospělejší Hihlík a jeho přátelé Ramík, Kawa a Bumka vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu ne

Obrázek podcastu Počkej na moře

Počkej na moře

Něžná i vášnivá je láska dvou mužů / O okamžicích, které by mohly trvat věčnost. O přitažlivosti a oddanosti. Román o lásce dvou mužů – studenta a profesora – v šedesátých letech minulého století na britském ostrově Wight. Jsou šedesátá léta 20. století a v Anglii je

Obrázek podcastu Svěrák: Radovanovy radovánky

Svěrák: Radovanovy radovánky

Radovan se vlastně nejmenuje Radovan - původně je to zahradnický kluk Bohoušek. Ale má takovou zvláštnost, že se ze všeho raduje, a tak mu jeho rodiče říkají Radovan. Například se Radovan spálí o kopřivu, jiné dítě by začalo plakat, ale Radovan má radost z pupínků, kter

Obrázek podcastu Agnes a ostrov Stínů

Agnes a ostrov Stínů

Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství! Už jsou to dva roky, co se Agnes vrátila ze Zakázané hory. Od té doby život ve vesnici Magrejů na o

Obrázek podcastu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Ladislav Zibura se vydává do těch nejzapadlejších vesnic, aby mohl poslouchat příběhy místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proud

Obrázek podcastu Skrytá za lží

Skrytá za lží

Emilia Wardová žije na poklidném předměstí Londýna. Na první pohled zcela obyčejná manželka a matka dvou dětí je ale slavná spisovatelka. Právě když píše desátý díl své detektivní série, nabere její život nečekané a nebezpečné obrátky: v realitě se totiž odehraje scéna

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Život víry 2025/06

Život víry 2025/06

Život víry 2025/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Jakub Lofítek. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Když je vědec poctivý, začne se ptát „proč“ Odborník na organickou chemii T

Obrázek podcastu Never jej ani slovo

Never jej ani slovo

NEW YORK TIMES BESTSELLER Neprehliadnuteľný psychologický triler od autorky bestsellerov New York Times Lisy Jewellovej sleduje ženu, ktorá sa ocitne v centre pozornosti vlastného podcastu o skutočných zločinoch. Úspešná novinárka a autorka podcastov Alix Summerová os

Obrázek podcastu Tábor ztracených - 2. část

Tábor ztracených - 2. část

Druhá část dobrodružných povídek českého světoběžníka Otakara Batličky (1895-1942) odehrávající se v pralesích i pouštích, u říček i v oceánech, zapadlých koutech i velkoměstech celého světa. "V půlstovce zemí jsem dělal sto řemesel ve více než dvou stech zaměstnáních."

Obrázek podcastu Rodinka

Rodinka

V dusném horku letního dne se v Elkwoodu ve státě Alabama Claire potácí nahá, zraněná a napůl slepá od místa děsivé události. Přežila jen ona. Zatímco se modlí za záchranu, rodina kanibalských šílenců se blíží. Pronásledovaná duchy svých mrtvých přátel, sní Claire o pom

Obrázek podcastu Stopařův průvodce galaxií

Stopařův průvodce galaxií

Ano, stopovat po Galaxii se dá, dokonce za méně než třicet altajských dolarů denně. Zde je seznam toho, co k tomu potřebujete: kámoše, který už má projetou většinu galaktických barů; pivo; ručník; pouze reziduální pud sebezáchovy; vstřícnost k jiným formám života. A nes

Obrázek podcastu Smrtící volání

Smrtící volání

Nikdo nepíše tak napínavé detektivky jako Angela Marsonsová! V obchodním centru se najde ztracená holčička. Její matku objeví mrtvou o pár hodin později v opuštěné budově. Než si inspektorka Kim Stoneová stihne položit otázku, co za touto precizně provedenou vraždou věz