Audiokniha Seifert: Mozart v Praze, Branislav: Krásná láska

Nervy
Mladý žokej Rob Finn stojí na počátku dostihové kariéry, a tak – ale zároveň díky tomu, že snad nezná strach – dostává koně spíše problematické a papírově slabé než úspěšné. Když se mu však povede několik dostihů, naskytne se šance jezdit v jedné z nejlepších stájí v ze…

Oni a já
Román o rodičích a dospívajících dětech je plný anglického humoru, ale nechybí v něm ani moudrá zamyšlení nad nejdůležitějšími hodnotami v lidském životě. Na tapetě je mnoho témat všedního dne, počínaje druhem bydlení, způsobem obživy, volbou zaměstnání, přes vztah k př…

Tibetská kniha o životě a smrti
Očistná, uklidňující a hojivá kniha. Klasické dílo spirituální literatury & mezinárodní bestseller. Tibetská kniha o životě a smrti inspiruje, jak žít, ale také připravuje na to, jak se chovat s příchodem smrti. Toto uznávané duchovní dílo je považováno za jednu z nejle…

Z pamětí hmyzovědce
Jean Henri Fabre (1823-1915), fyzik, chemik, botanik, ale především entomolog, byl z valné části autodidaktem, v 19 letech pouze získal certifikát k učitelskému povolání. Význam jeho prací o životě hmyzu a pavouků nicméně nespočívá jenom v jejich biografické formě a lid…

Velká kniha fuckupů
Celosvětový fenomén Fuckup Nights, během kterých známé a zdánlivě vždy úspěšné osobnosti v deseti minutách mluví nikoli o svých výhrách, ale naopak o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly, má i svou českou verzi. V audioknize vás čeká téměř čtyřicet zpovědí: výběr t…

Černá smečka
Když je vaše matka démonská rajda, kariéra lovce démonů, potírače všech temných sil a jiného nepřirozeného blivajzu nebývá první profesní volbou. Své o tom ví Filip Aksamit, který poznal skutečnou válku s démony a nebojí se říci, že je ve svém oboru profesionál. A nyní …

Život víry 2020/9
Život víry 2020/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Štěpán Matuška, Lenka Malinová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Potřebujeme domácí skupinky? Jaké formy můžou mít domácí skupinky a jaký je…

Manželky mého muže
Tajemství jednoho milostného života Evie je srozuměná s tím, že její manžel, úspěšný kardiochirurg Paul, má milenku. Netuší však, že jich je víc. Po jeho smrti se všechny ženy sejdou, avšak prvotní šok a naštvání výustí ve vzájemné přátelství. Máte rádi příběhy o nezdol…

Pondělí začíná v sobotu
Mladý programátor Privalov přijíždí do severského městečka Solovec, kde se má sejít se svými kamarády a užívat si dovolenou. Místo toho je odvlečen do Výzkumného ústavu čar a kouzel a stává se mágem. Mluvící sklerotický kocour, slabozraká kouzelná rybka (vlastně štika) …

Zlodějka knih
„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat…

Mezi dvěma Kimy
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout. Z knihy čte Barbora Goldmannová

Poslední kmotr
Krvavý byznys smí mít jediného vůdce. Přebytečné čeká svaté přijímání bez hostie, bez vína a bez slitování. Mafiánský don Domenico Clericuzio byl v přesladkých letech šedesátých natolik prozíravý, že dal včas vystřílet elitu konkurenčního klanu z Bronxu. Současně rozhod…

Misery
Uvízl v ošklivé pasti. Ta ženská není normální. Misery Chastainová je mrtvá. Zabil ji Paul Sheldon – s úlevou a radostí. Léta byla hrdinkou jeho úspěšných historických romancí a přinesla mu obdiv statisíců čtenářek a život v luxusu. S překročením čtyřicítky se však Paul…

Mexabo
Humorné sci-fi, ve kterém se partička zdiskreditovaných vědců náhodou dostane do daleké galaxie. Nečeká je však žádná pohodová návštěva, ale pořádné drama. Dva Češi, Fin, Švéd a Španěl se sejdou na vesmírné stanici, aby zkoumali červí díru. Ale hned první objev je průš…

Je...je...ještě jednou Pitkin
Milan Pitkin známý komik, kterého budou posluchači znát především z velmi úspěšných Mládkových televizních pořadů Čundrcountry show a Country estráda vypráví vtipné historky. Celkem šest povídek střídají hudební mezihry v podání Ivana Mládka. V povídkách účinkují kromě …

Spalující rivalita
Spalující rivalita je legendární MM romance ze série Game Changers, která dobyla svět – a teď přichází jako audioknižní zážitek, co vám rozpálí sluchátka! Shane Hollander je hvězda světového formátu. Nejenže má výjimečný talent, ale také bezchybnou pověst. Hokej je pro …

Hoď se do pogody
Audioknihu čte Sandra Pogodová, Jan Kanyza a Richard Pogoda Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláz…

Narozeninový příběh pejska a kočičky
V této knížce se čtenáři dozví, jak to dopadlo, když se pejsek s kočičkou rozhodli oslavit narozeniny nejen své, ale i pana Bobra. Nastaly velké přípravy: připraví dort, vyzdobí domeček, přichystají pohoštění, a to všechno si udělají pěkně po svém. Dozvíte se také, jak …

Hordubal
Jsme schopni poznat pravdu? „…tak právě jsem načal stránku 129 a mám toho pro dnešek dost; zítra chudáka Hardubeje zabijí, a začne se nový díl (…), ale musím to nechat odležet a pak znovu číst. Druhý díl bude docela jiný v tónu, ještě nevím, jak do toho…“ Těmito slovy z…

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi
Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá…

Tropické noci
Psychologický thriller o tajemstvích, která měla zůstat navždy skryta. Eduard je samotář, který žije ve svém chátrajícím domě v malé moravské vesnici. Jeho dny plynou jeden za druhým, zatímco horka jsou stále horší a čas se v nich stává téměř nehybným. Vlnu letních ved…

Tenkrát v Hollywoodu
Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s …

Jóga vědomí slovem 4
Jóga vědomí slovem 4 - audiokniha obsahuje nahrávky ze setkání jógy vědomí ve Vnitřním kruhu z 10. 2. 2018. Obsah: 1. Princip vědomí – kultivace vědomí celo-tělesného prožívání, 2. Kultivace prostorové subjektivity těla (jóga-um prostoru), 3. Kultivace vědomí dechu (jóg…

Ohnivé znamení
Na začátku je lidská ruka v psí tlamě... Napínavý příběh, ve kterém ožívá dávná Bratislava a během vyšetřování série vražd se splétají místní strašidelné pověsti s historickými souvislostmi. Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede notáře Barbariče na stop…

Pinocchio
Mistru Antoniovi, neboli mistru Třešničkovi, se jednoho dne dostalo do rukou pěkné polínko. Chtěl si z něho udělat nohu ke stolu, když tu se z polínka ozval slabounký hlásek! Ještěže přišel kmotr Geppetto a mluvící kus dřeva odnesl! Co se stalo pak? Jak Pinocchio přišel…