Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Audiokniha Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

Délka:

3 hod 7 min

Čte:

Dana Černá

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Jáma

Jáma

Joe se nikdy nechtěl vrátit do rodného Arnhillu. Ne potom, co zažil se svou partou: šikanu, zradu, sebevraždu. Ne potom, co zmizela jeho sestra Annie. Ne potom, co přišel o rodiče. Ale Joe nemá na vybranou. Protože to, co se kdysi stalo Annie, se děje zase. Protože minu

Obrázek podcastu Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Bridgertonovi V: S láskou, Eloise

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na j

Obrázek podcastu Druhá světová válka

Druhá světová válka

Nejdůležitější historické události 2. světové války. Nahrávka vyniká přehledným zpracováním všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu. Součástí projektu je

Obrázek podcastu Pláňka

Pláňka

Drama mladé ženy, která vášnivě touží po dítěti. Navzdory lhostejnosti svého muže, navzdory morálce své vesnice, navzdory sama sobě. Navzdory všem. Rozhlasovou inscenaci z roku 1965 natočil Miloslav Jareš v hlavní roli s Violou Zinkovou Španělský básník Federico García

Obrázek podcastu Legendy a pověsti staré Šumavy

Legendy a pověsti staré Šumavy

Šumava záhad a tajemství. Skrytá místa, hluboké lesy, rokle a strže Šumavy jsou nezřídka opředeny množstvím záhad a tajemství. Výbor z původních záznamů šumavských pověstí vybral, z němčiny přeložil a uspořádal Josef Rauvolf. Legendy a pověsti dotvářejí podobu každého k

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová v historii

Macourek: Mach a Šebestová v historii

V nahrávce, která rychle následuje první knižní vydání, se v dalším pokračování příběhů dvou proslulých žáků 3. B můžeme zaposlouchat do jejich nových úžasných a neslýchaných dobrodružství. Díky kouzelnému sluchátku prožívají Mach se Šebestovou, co se jim zlíbí. Cestují

Obrázek podcastu Encantra

Encantra

Když Genevieve Grimmové zemře matka, zůstane jí řada otázek, na něž nikdo nedokáže odpovědět – dokud neobdrží pozvánku do Encantry, prokleté vily v Itálii, zamrzlé v čase. Hříšně pohledný ale nepřátelský Rowin Silver se ji sice pokusí zahnat, ovšem Genevieve si dovnitř

Obrázek podcastu Vatikánská princezna

Vatikánská princezna

Byla legendami opředená pověstná kráska Lucrezia Borgia, dcera kardinála a pozdějšího papeže Alexandra VI., zákeřnou femme fatale, nebo nevinnou dívkou, kterou příbuzní zneužívali pro své cíle? Vztahy v rodině Borgiů jsou bouřlivé... Dámou, která se skrývá pod označením

Obrázek podcastu A to říkaj voni mně? Sto židovských anekdot

A to říkaj voni mně? Sto židovských anekdot

Židovský humor je nepřekonatelný. Svědčí o tom i řada sborníků židovských anekdot. Sto nejlepších z nedávno vydaného souboru editora Eduarda Světlíka jsme vybrali pro dvojici interpretů - Miroslava Moravce a Václava Postráneckého. Oba se při natáčení skvěle bavili. Snad

Obrázek podcastu Utrpení knížete Sternenhocha

Utrpení knížete Sternenhocha

Autor tohoto romaneta je filozof i básník. V jeho díle najdeme prvky hororu a fantasmagorických závěrů, v nichž se odvolává k nadpozemským silám. Hlavní hrdina se nepochopitelně zamiluje do dívky, kterou v přívalu vášní sprovodí ze světa. Ovšem ta mu to nekompromisně op

Obrázek podcastu Buďme blaženi

Buďme blaženi

Františku - kamaráde drahej. Kolikrát jsem ti už řekl, že neumím recitovat a že je mi to dokonce velmi protivné. Ale taky jsem ti mnohokrát řekl, jak mám rád tvoje básničky, tvoje verše a že si je častokrát čtu potichu, jen tak pro sebe. A teď jsem se drze pokusil ty kr

Obrázek podcastu Odpracuj si svoje ja

Odpracuj si svoje ja

Dr. Nicole LePera vo svojej klinickej praxi často narážala na obmedzené možnosti tradičnej psychoterapie. Svojim pacientom – a sebe – však chcela ponúknuť viac, preto vykročila na cestu budovania jednotnej filozofie duševného, fyzického a duchovného zdravia. Dosiahnuté

Obrázek podcastu Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek

Milovat lidi vyžaduje pořádný kus odvahy. Stejně jako milovat sám sebe! Být čarodějkou v současné Británii není nic jednoduchého. Mika by mohla vyprávět. Musíte dodržovat přísná pravidla utajení a být neustále na pozoru. Zároveň ale platí, že magie chce být používána. A

Obrázek podcastu Bezohledná

Bezohledná

Království Ilya právě potlačilo povstání Odboje, ale klid nezavládl. Paedyn Grayová, patřící k Obyčejným, přežila Očistné zkoušky a poté, co v sebeobraně zabila krále, je na útěku před tím, komu začala až příliš důvěřovat. Kai Azer je nyní ilyjským Vymahatelem. Novým kr

Obrázek podcastu Jen mezi námi

Jen mezi námi

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný? S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kon

Obrázek podcastu Ledová generace

Ledová generace

Jednoho srpnového dne roku 2023 zaplní oblohu po celém světě mimozemská plavidla. A ze všech televizí, rádií, počítačů, telefonů se začne ve všech jazycích ozývat neúprosná výzva: lidé mají třicet dní na to, aby se dostali na jediné místo na Zemi, kde jim bude umožněna

Obrázek podcastu Skočný příliv

Skočný příliv

Ostrovní pláž v zátokách Hasslevikarna se stane němým svědkem nelidské vraždy. Obětí je neznámá těhotná žena. Píše se rok 1987, případ je po čase odložen jako nevyřešený. Po více než dvaceti letech ho znovu otevírá Olivia Rönningová, studentka Policejní akademie. Má k d

Obrázek podcastu Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Evropa, náš domov: Od vylodění v Normandii po válku na Ukrajině

Sjednocená Evropa není bez chyb, ale právě proto si od nás žádá dennodenní péči. Barbarskou světovou válkou pobořená, pak dlouho rozdělená a zadrátovaná, vždy rozdrobená a s nejasnou východní hranicí, nicméně proto ochotná propojit to, co je očividně vlastností celku. M

Obrázek podcastu Normální mužský

Normální mužský

Úsměvný příběh o rozvedeném manželském páru.Osoby a obsazení: Slávka (Blanka Bohdanová), Ludvík (Vlastimil Brodský), Růžena (Marie Marešová), Pavla (Růžena Merunková), Karel (Tomáš Töpfer), Vendulka (Anna Hlavicová-Bendová), dále účinkují Blanka Vikusová, Jaroslava Drml

Obrázek podcastu Deníček moderního páru

Deníček moderního páru

Deníček moderního páru ...aneb ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích, už asi znáte. Společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou se vydal na stejnou půdu, ale zpátky do d

Obrázek podcastu Vzhlédnout k nebi

Vzhlédnout k nebi

Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější lete

Obrázek podcastu Lada: O chytré kmotře lišce

Lada: O chytré kmotře lišce

Dramatizace známé dětské knížky malíře Josefa Lady zpracovává příběh chytré lištičky, kterou myslivcova dcerka naučí mluvit lidskou řečí. Liška využívá své dovednosti, sama si pak například telefonem objednává kýty šunky a přelstí všechny uzenáře v dalekém okolí. V přev

Obrázek podcastu Bergman: Kryštofova myš

Bergman: Kryštofova myš

Hrdinou příběhu je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů, který je jen malou náhražkou za život, který žije. To v

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b