Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Sběratelé ostatků II.

Audiokniha Sběratelé ostatků II.

Délka:

7 hod 11 min

Čte:

Pavel Soukup

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu A potkej ženu…

A potkej ženu…

Sbírka 44 básní s humorným nádechem o tom, kde všude lze potkat ženu a co to všechno může způsobit

Obrázek podcastu Stručné odpovědi na velké otázky

Stručné odpovědi na velké otázky

Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě. Kniha je rozdělena do čtyř oddílů s názvy „Proč jsme tady?“, „Přežijeme

Obrázek podcastu Vítěz je sám

Vítěz je sám

V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce. Román plný napětí nás zavádí na Filmový festival v Cannes, kde

Obrázek podcastu Malinský: Vánoční pohádky

Malinský: Vánoční pohádky

Pohádky zahalené do vánoční atmosféry obsahují nejrůznější příběhy od touhy sněhuláka po vzdělání až po odvážnou plavbu ořechové skořápky.

Obrázek podcastu Poutník a voda

Poutník a voda

Křesťanské Velikonoce jsou plné symbolů. Jedním z nejdůležitějších je voda, která je symbolem života. U pramene potoka Brusnice v Břevnově si o Velikonocích r. 2000 povídali nejen o vodě tehdejší převor Prokop Siostrzonek se vzácnými hosty: Ivanem Medkem, Janem Sokolem

Obrázek podcastu Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Čtvrtek: Cesty formana Šejtročka

Oblibu této Čtvrtkovy knížky u malých čtenářů umocnilo její televizní zpracování v kresleném "večerníčkovském" seriálu výtvarníka Zdeňka Milera. Šejtročkovy příhody, určené na rozdíl od nestárnoucího Rumcajse a Cipíska či vodníka Česílka poněkud starším dětem /školáčkům

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 5. - Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza, Jak se z Matěje stal učenec

Album pohádek "Supraphon dětem" 5. - Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza, Jak se z Matěje stal učenec

Třetí díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" představuje další - tentokrát pouze dramatizované - pohádky ze supraphonského archivu. Pohádky ze 60. let Jak princezna hádala, až prohádala, Silný Honza a Jak se z Matěje stal učenec v interpretaci zvučných jmen našic

Obrázek podcastu Únik z Osvětimi

Únik z Osvětimi

"Skutečný příběh československého Žida, který uprchl z tábora smrti" V dubnu 1944 se Rudolf Vrba zařadil mezi hrstku lidí, jimž se podařilo utéct z Osvětimi. Udělal to, aby odhalil pravdu o táboře smrti a varoval poslední Židy v Evropě před krutým osudem čekajícím na ko

Obrázek podcastu O moudrém králi

O moudrém králi

Být králem, ovládat svět a mít velkou moc nejen nad dětskými přáními, ale také nad kouzelnou zemí, to je velmi lákavá představa pro lva, který je odjakživa považován za krále zvířat. Jenže v Zemi splněných přání panuje moudrý kocour Oliver. Jestli obstojí ve všech zkouš

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Alan Rickman: Deníky

Alan Rickman: Deníky

Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby. Alan Rickman i po své smrti zanechal odkaz herce světové úrovně a jeho důstojnost, profesionalita i zvučný hlas nepřestávají diváci obdivovat ani dnes. Rickma

Obrázek podcastu Z rebela mnichem

Z rebela mnichem

Svoboda je volbou, pro kterou se může rozhodnout každý z nás. Lama Ješe Losal Rinpočhe a jeho opravdový příběh. Lama Ješe Losal vyrůstal v male vesničce předindustriálního Tibetu a až do svých patnácti let nevěděl, co je to auto nebo silnice. Spolu s ostatními dětmi se

Obrázek podcastu O krásné Güldžamal

O krásné Güldžamal

Krása nepřináší do života jen radost a štěstí, ale taky trápení a spoustu nástrah. O tom vypráví pohádka O krásné Güldžamal.Statečný Mamed-džan se rozhodne najít a zachránit krásou Güldžamal, která v noci žije a ve dne leží jako mrtvá. Drží ji totiž ve svých spárech obl

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 18

Deník malého poseroutky 18

Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Do

Obrázek podcastu Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

Scénář Miloše Macourka a Václava Vorlíčka ke stejnojmennému filmu, převyprávěný Pavlem Sýkorou, je podkladem pro vyprávění Petra Nárožného. Ten je již neodmyslitelným interpretem podivuhodných příhodžáků III. B., kteří vlastní kouzelné sluchátko, plnící každé přání. V t

Obrázek podcastu Káča aneb Svízele učitelského mládence Ondřeje Klepetka

Káča aneb Svízele učitelského mládence Ondřeje Klepetka

Káča se námětově řadí k humorným a satirickým prózám, v nichž K. V. Rais vycházel ze svých zkušeností venkovského učitele v chudém, zapomenutém koutě Českomoravské vysočinyOsoby a obsazení: podučitel Ondřej Klepetko (Jaroslav Kepka), paní Lasíková (Ludmila Roubíková),

Obrázek podcastu Tři Mušketýři, I. Díl

Tři Mušketýři, I. Díl

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech! D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži. Už na cestě do centra dění ho však kordem popichuje jakýsi nádiva s titulem, kterému to ještě vyt

Obrázek podcastu Paříž pro jednoho a jiné povídky

Paříž pro jednoho a jiné povídky

Nell je dvacet šest a nikdy nebyla v Paříži. Nikdy předtím nebyla ani na romantickém víkendu – a vlastně nebyla pořádně nikde. Cestování prostě není její parketa. Když ji ale přítel nechá na holičkách, má Nell šanci všem – a především sama sobě – dokázat, že i ona umí b

Obrázek podcastu Bezmocná

Bezmocná

Do království Ilya patří jen výjimeční lidé… Elita už po desetiletí disponuje zvláštními schopnostmi, jež jí daroval Mor. Ačkoliv ne všichni měli to štěstí, že nemoc přežili a zároveň dostali do vínku moc. A právě ti jsou doslova Obyčejní. Když je král vykáže z královst

Obrázek podcastu Všemi smysly

Všemi smysly

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zá

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Vyprávění a čtení o víně

Vyprávění a čtení o víně

Audiokniha, která potěší nejen milovníky vína! Výběr literárních textů na téma víno od známých českých autorů interpretují pánové Josef Somr, Miroslav Táborský, Rudolf Křesťan a Ivan Kraus. Vinařské povídky a fejetony z pera Karla Čapka, Miroslava Horníčka, Adolfa Hoff

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Ze světa lesních samot

Ze světa lesních samot

Audiokniha Ze světa lesních samot je snad nejznámější román Karla Klostermanna v podání Alfreda Strejčka. Děj je situován do centrální Šumavy, oblasti kolem Modravy a Kvildy, při hranici s Bavorskem, v šedesátých letech 19. století. Hlavní protagonisté - revírník Kořán,

Obrázek podcastu O králi Jasnozřivém a slepci převozníku

O králi Jasnozřivém a slepci převozníku

Původní rozhlasová pohádka Karla Šiktance vypráví příběh převozníkova syna Lukáše, kterému se stala téměř osudnou nezkrotná pýcha tamního krále. Hrají Jiří Adamíra, Martin Sobotka, Jiří Bartoška, Radoslav Brzobohatý, Věra Galatíková a další.