Anděl smrti
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ je odložený, ovšem jen do chvíle, kdy je…

Kruh
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo... Klidné univerzitní městečko v Pyrenejích je rázem na nohou. D…

Druhá šance
Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Mízožravci
Martin Novák se vrací do rodného města uložit urnu s babiččiným popelem. Opravdu přináší smrt svým blízkým? Anebo za tím vězí něco jiného? Má s tím snad něco společného tajemný spolek Ochránci Háje, který se vine historií města jako jedovatý had? Proč jsou Martinovy vzp…

Autismus bez masky
>> „Číst tuto knihu bylo jako cítit se doma – neuvědomovala jsem si, jak moc jsem se maskovala.“ — spisovatelka Camilla Pang

Rozbité okno
Nejspolehlivější smrtící zbraní ve 21. století jsou informace… Slovutný newyorský kriminalista Lincoln Rhyme usilovně pracuje na dopadení mezinárodně hledaného profesionálního vraha, když se mu donese, že jeho bratranec je obviněn z vraždy a hrozí mu pětadvacet let natv…

Studánko, studánko, hluboká...
Mladičká Eva touží po herecké kariéře. NA DAMU ji ale nevzali, a tak zkouší štěstí u zájezdové skupiny vysloužilých operetních zpěváků. V hlavní roli Daniela Kolářová.Osoby a obsazení: Eva (Daniela Kolářová), Tonek (Petr Svojtka), Dušek (Ivo Gübel), Lotka, jeho žena (St…

Cejch
Všichni lidé budou bratři = Alle Menschen werden Brüder. Myslíme to vážně, nebo zase dáme na zdivočelou historii? Krušnohorský hřeben býval kdysi eldorádem hledačů vzácných kovů, jenže s rozvojem novověku zavládla v zapadlé štaci na pomezí dvou národů bída. Rod Jakoba …

Malý princ (1982)
"Co je důležité, je očím neviditelné," prozradí jednou Malý princ neznámému pilotovi, když se spolu setkají v poušti. To je ale jen jedno ze setkání, která čekají na Malého prince ve slavném příběhu o přátelství a lásce? Malý princ s Eduardem Cupákem. Historicky první n…

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice
Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. …

Mrtvý posel
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu na Starém Městě pražském těžce raněného muže s ryšavými vlasy. Ještě než zemře, stihne Jiřímu Adamovi prozradit, že se chystá jakési spiknutí. Aby mohlo být jeho pátrání po vrazích úspěšné, rozhodne se Jiř…

Spasitel Duny
Strhující příběh plný intrik představuje souboj člověka s nezvratným osudem Dvanáct let uplynulo od vítězství Paula Atreida a jeho pouštních fremenů nad Harkoneny na Duně a ovládnutí imperiálního trůnu. Z planety Arrakis se stalo centrum moci a ze všech koutů sem poutní…

Štěstí není pro každého
Štěstí není pro každého - audiokniha obsahuje nahrávku Ivo Tomana, jež se věnuje osobnímu rozvoji lidí již několik let. Účinkuje autor. Můžete si štěstí koupit? Existuje talent na štěstí? Jaký vliv na štěstí má víra? Pomůže ezoterika ke štěstí? Mohou být šťastní i posti…

Eskejp: Na útěku z kanceláře
Humor kancelářských krys. Nepřekonatelný smysl pro humor pomáhá Michalu Majerovi přežít otravný kancelářský život v korporátu, kde meeting střídá brainstorming a každý předstírá produktivitu, když se blíží šéf. Michal Majer v životě spoustu věcí nemá: přítelkyni, děti, …

Nenech to být
Malé lži a velká tajemství dokážou zničit vztahy nejen v kruhu rodinném, ale přímo v celém městě. Co přesně se tenkrát za parných letních dní stalo, na to se zádumčivý detektiv Napoleon „Nap“ Dumas snaží nalézt odpověď už patnáct let. Proč skončil jeho bratr Leo pod kol…

Wolfi
Pohádkový příběh, který je volným pokračováním vyprávění o Vlčpanně, která kdysi vysvobodila svého bratra z vlčí podoby. Tentokrát se mladý Wolfi vydává na strastiplnou pouť, na jejímž konci jej snad čeká dívka, která ho kdysi velmi okouzlila.Volné pokračování pohádkové…

BAKLY – Hledání smrti
Další fenomenální fantasy Miroslava Žambocha, tentokrát s legendárním Baklym! Ponořte se do první knihy ze dvoudílné série – a zaručujeme Vám, že se nebudete moci dočkat dokončení tohoto drsného a mimořádně obsáhlého příběhu. Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatz…

…Mluviti stříbro - Stanislav Zindulka - Ohlédnutí
V sérii "Mluviti stříbro… " slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Herec Stanislav Zindulka v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.

Život víry 2025/07–08
Život víry 2025/07–08 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Jakub Lofítek a Lucie Endlicherová. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Rozhodl jsem se zůstat v horách, dokud nepotkám Stvo…

Anglická zahrada
Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka. Obětí bezhlavého vyšetřování se stává rodina zmizelých chlapců, stejně jako celá řada dalších místních postav. Myslíte si, že něco takového se ve skutečnosti s…

Hra o trůny - Bouře mečů
Z pěti uchazečů o trůn Západozemí je jeden mrtvý, další upadli v nemilost, a boj, v němž jsou bez skrupulí rušena stará spojenectví, zuří nemilosrdně dál. Každý podniká odhodlanou výpravu za své vítězství, a všichni dohromady halí svět do temné bouře mečů. Ta je však po…

Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda
Ancijáš je muflón. A nie hocijaký muflón, ale dobrosrdečný muflón kamionista. Nadovšetko miluje svoje tepláčiky a rád robí druhým radosť. Spolu s kamarátkou dážďovkou Milicou precestuje celý svet. Do Číny vezie klince na stavbu priehrady, na Čukotku ryžu, do New Yorku k…

Kniha džunglí - Jsme jedné krve ty i já
První díl dramatizace Kiplingova románu Kniha džunglí, režie Jiří Horčička. Mauglí je chlapec, kterého unesl z jeho rodné vesnice lidožravý tygr a zachránila ho vlčí smečka. Mauglí se po čase, kdy žije ze zvířaty, naučí jejich řeči a stane se tak obyvatelem zvířecího sv…

Ostré předměty
Stěží si představit hrůznější zločin než uškrcení malé holčičky. Zapomenuté missourijské maloměsto Wind Gap se ještě nevzpamatovalo z jedné brutální vraždy, a už je tu další, stejně strašná a nepochopitelná. Proč nevinné dívky? A proč jim vrah vytrhal skoro všechny zuby…