Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Rytířské pohádky

Audiokniha Rytířské pohádky

Délka:

57 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Manželky mého muže

Manželky mého muže

Tajemství jednoho milostného života Evie je srozuměná s tím, že její manžel, úspěšný kardiochirurg Paul, má milenku. Netuší však, že jich je víc. Po jeho smrti se všechny ženy sejdou, avšak prvotní šok a naštvání výustí ve vzájemné přátelství. Máte rádi příběhy o nezdol

Obrázek podcastu Žabákova dobrodružství

Žabákova dobrodružství

Humorné vyprávění o dobrodružných i veselých příhodách lehkomyslného Žabáka, kterého se snaží napravit jeho přátelé ? Jezevec, Krysa a Krtek.Další z rozhlasových setkání režiséra Jiřího Horčičky s vtipnou a poetickou předlohou pro chytré děti a dospělé, kteří dětmi nikd

Obrázek podcastu Zaklínač VI Veža lastovičky

Zaklínač VI Veža lastovičky

Svet požiera neľútostná vojna. Za okenicami chalupy obrastenej machom však popolavovlasé dievča rozpráva svoj príbeh. Pri svetle sviečok šepká o kľukatej ceste bojovníčky, o ohrdnutej sirote a zlomenom srdci. Škaredá jazva na jej tvári nepristane k zeleným očiam dieťaťa

Obrázek podcastu Zvedá se vítr

Zvedá se vítr

Píše se rok 1997 a jižní Moravu sužují katastrofické povodně. Ve stínu všepožírajícího živlu navíc dojde v Hodoníně k vraždě. Mrtvolu krásné dívky najde v lese parta dětí a rozhodne se vypátrat viníka. Jeden z kamarádů, Filip, má totiž zvláštní dar: dokáže komunikovat s

Obrázek podcastu Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Třetí a závěrečný výběr Čapkových pohádek obsahuje „profesní“ příběhy: Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká, Velká pohádka doktorská. Spojuje je mimo jiné autorův smysl pro humor, bohatý jazyk, jasné pointy, Čapkova lidskost a nadčasovost. Z toho všeho pak vyvěrá a

Obrázek podcastu Ostrov pokladů

Ostrov pokladů

Napínavá rozhlasová hra, jejím námětem je plavba za pokladem kapitána Flinta na vzdálený Ostrov pokladů. Předlohou pro rozhlasové zpracování se stal vynikající román Roberta Louise Stevensona. Po dobře ukrytém pokladu můžeme pátrat společně s Jiřím Langmajerem, Jiřím Sa

Obrázek podcastu Sherlock Holmes 2: Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa

Sherlock Holmes 2: Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa

Zápisník doktora Watsona je plný prípadov, ktoré vzbudili väčší či menší záujem verejnosti. Časť z nich zverejnila londýnska tlač, niektoré sa ukázali priveľmi zamotané aj pre Sherlockove analytické schopnosti, iné dokončil len spolovice a ich riešenie sa zakladá skôr n

Obrázek podcastu Kde tě nenajde

Kde tě nenajde

Nezavírej oči. Sešívač číhá. A když tě spatří, nebude úniku. Městečko Doubtful v Illinois roky obchází strach. Lidé tu beze stopy mizí – a když se někdo přece jen objeví, bývá nalezen rozřezaný a hrůzně sešitý červenou nití. Jako by někdo z lidského těla skládal vlastní

Obrázek podcastu Dveře do léta

Dveře do léta

Nejpůvabnější kniha velmistra žánru Roberta A. Heinleina stále zůstává čtivým dobrodružstvím a je po právu řazena mezi klasiku žánru sci-fi. „Byl jednou jeden kocour a ten neměl rád déšť. A sníh ho studil do tlapek. Ale choval pevné přesvědčení, že když se otevře dostat

Obrázek podcastu Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Walló: Princezna se zlatou hvězdou na čele

Známá filmová pohádka Mac Friče z roku 1959 se stala předlohou této zvukové nahrávky. S použitím původní hudby a scénáře z filmu ztvárnili postavy pohádky známí herci. V titulní roli je to Sabina Laurinová, prince, kuchtíka a Kazisvěta hraje Jan Šťastný, kuchaře a krále

Obrázek podcastu Provazochodkyně

Provazochodkyně

Pokračování audioknihy Dívka, která spadla z nebe. Marian Sutrová, jedna z mála přeživších agentů Velitelství zvláštních operací, čelila zatčení, brutálním výslechům i hrůzám pobytu v koncentračním táboře Ravensbrück. Na jaře roku 1945 se vrací do Anglie, kterou sotva p

Obrázek podcastu Zmizelé dívky

Zmizelé dívky

Ve wiltshirské venkovské krajině se nachází Ďáblova štreka – strašidelná cesta, v jejímž okolí se dějí podivné věci, ať už jde o sérii úmrtí nebo pláč dítěte ozývající se z noční temnoty. Případ Olivie Rutherfordové je však tím nejznepokojivějším. Čtyři dívky jely domů

Obrázek podcastu Na útěku - neuvěřitelný příběh Josefa Brykse

Na útěku - neuvěřitelný příběh Josefa Brykse

Vyprávění o českém hrdinovi, který z okupované vlasti utekl do Francie, odkud se vydal do Velké Británie a nastoupil do královského letectva. Kniha vypráví o jeho mnohých odvážných a riskantních útěcích z německého zajetí. Ze vzpomínek pamětníků a jeho ženy je tak poskl

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

Hostem L. Výborné - D. Kalinová (ředitelka knižního veletrhu Svět knihy)

Obrázek podcastu Zlodějka knih

Zlodějka knih

„Věřte mi. Já doopravdy dokážu být bezstarostná. Dokážu být přátelská. Příjemná. Přívětivá. Ale nechtějte po mně, abych byla hodná, to není moje parketa. Když nic, jsem aspoň spravedlivá,“ prohlašuje o sobě vypravěčka tohoto příběhu, jímž je sama Smrt. „Budu vám povídat

Obrázek podcastu Doručovatelky

Doručovatelky

Nevyřešený případ jeho pohřešované manželky se za ním táhne jako stín. První díl série. Detektiv šéfinspektor Robert Kett před výčitkami a svou vlastní neschopností společně s třemi dcerami prchá do Norwiche v naději, že zachrání rozpadající se rodinu. Útěk před stínem

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Kniha tisíců let a smrtí

Kniha tisíců let a smrtí

Potřebovali jsme nástroj, řekla. Takže jsme požádali bohy. Mluví se o něm odedávna. Kolují o něm legendy. O válečníkovi, kterého není možné zabít. Který byl svědkem vzestupu a pádu tisícovky civilizací. On sám měl celou řadu jmen: Unute, Dítě blesku, Smrt. V dnešní době

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 9.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 9.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herečka Jaroslava Obermaierová.

Obrázek podcastu Hodiny pro nevěstu

Hodiny pro nevěstu

Pohádka básníka Karla Šiktance - příběh starého hodináře Matouše a jeho ztracené, zakleté dcery. Účinkují Jana Štěpánková, Jaromír Meduna, Štěpánková, Jaromír Meduna, Dana Černá, Ladislav Županič, David Prachař, Svatopluk Schuller, Jaroslav Vlach, Marek Libert, Lenka Kr

Obrázek podcastu Život víry 2024/04

Život víry 2024/04

Život víry 2024/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * „Přitahují mě problémové situace“ – rozhovor s Pavlem Plchotem Kazatel, během jehož

Obrázek podcastu Ptačí domek

Ptačí domek

Co vypovídají příběhy sýkorek o světě lidí? A je vůbec možné vymanit se z očekávání druhých? Ptačí domek vypráví o hudbě a ptačím zpěvu, ale i o tom, co znamená někam patřit. Úspěšná houslistka Len Howardová se rozhodla opustit kariéru v londýnském orchestru a přestěhov

Obrázek podcastu Nikola Šuhaj loupežník

Nikola Šuhaj loupežník

Známý příběh Nikoly Šuhaje vychází ze skutečných událostí a byl několikrát filmově a divadelně zpracován. Román Ivana Olbrachta znovu ožívá v dramatizaci Jiřího Šotoly a v režijním zpracování Jiřího Horčičky..Osoby a obsazení: Nikola Šuhaj (Václav Postránecký), Eržika (

Obrázek podcastu Verne: Cesta kolem světa za 80 dní

Verne: Cesta kolem světa za 80 dní

Předlohou pro naši dramatizaci byl dobrodružný román Julese Verna Cesta kolem světa za 80 dní, příběh usedlého anglického džentlmena Philease Fogga, který se vsadí v Reformním klubu prakticky o celé své jmění, že objede svět za 80 dní. Na cestě zažívá se svým věrným slu

Obrázek podcastu Druhý život Marýny G.

Druhý život Marýny G.

S kronikou velké valašské rodiny projdete celé 20. století. To vše výhradně z pohledu čtyř žen: Valérie Zawadské, Kristýny Frejové, Drahomíry Hofmanové a Simony Pekové.Děj vás zavede do beskydských kopců, mezi ty, které tam žily a žijí. "Chtěla jsem psát o obyčejných že